Bu burun adam olur mu? (Resimli)

Teşekkür ederim. Şöyle ki doktor en son görüşmemiz olan 2. ayda ödemlerin yüzde 80’inin 4. ayda ineceğini söylemişti. Şimdi 5 ay bitti ve bir değişiklik olmadığı için endişeliyim. Bir de ameliyatımın 1 saat kadar sürmesi, doktorun yapılması gerekenleri yapmadığını düşündürtüyor. Tabii mecburen söylediğiniz gibi bir senenin geçmesini bekleyeceğim. Çok zor bir süreç. 5 ay bile çok zor geçti. İnşallah ödemdir ve burnum biraz olsun küçülür. Çünkü ameliyattan önceki büyüklükte. Boşuna kendini maddi ve manevi olarak yıpratmış olmak istemiyorum.

Evet. Konu forumda aşağılara düşünce bir daha yorum gelmez diye düşünerek kaldırdım. Yine yüklemeye çalışırım. Teşekkürler.

Şimdi yeni fotoğraf çekip ekledim. İlgilenen ve destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Şahanesiniz.

Benim durumumla nerdeyse birebir aynı yaşadıklarınız, lakin ben ince deriliyim. Doktorum 5. ayda revizyon yapabileceğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…