1 sene cok uzun degil mi ya? 3.ay ve 6.ay kontrolü yapmıyor mu doktor?En son 2. ayda gördü ve bir sonraki muayenenin bir sene sonra olacağını söyledi. Bu görüşmemizde burnunda biraz ödem var ve senin burnun ancak bu kadar küçülür ve daralır, dedi. Yalnız şu an 2. aydan bir farkı yok. Hatta tuhaf gelebilir size ama son bir iki haftadır burun ucunun daha da büyüdüğünü düşünüyorum.
Umarım söylediğiniz gibi burnumda hala ödem vardır ve ödemler inince düzelir. Teşekkür ederim.
Canım ben de burnumu yaptırmıştım 3 yıl oldu açıkçası benimde burnuma o kadar çok kez ödemli inecek oturacak dedi ki doktor ama asla oturmadı üstelik ince olan burnum kalınlaştı ben tekrar olacağımEn son 2. ayda gördü ve bir sonraki muayenenin bir sene sonra olacağını söyledi. Bu görüşmemizde burnunda biraz ödem var ve senin burnun ancak bu kadar küçülür ve daralır, dedi. Yalnız şu an 2. aydan bir farkı yok. Hatta tuhaf gelebilir size ama son bir iki haftadır burun ucunun daha da büyüdüğünü düşünüyorum.
Umarım söylediğiniz gibi burnumda hala ödem vardır ve ödemler inince düzelir. Teşekkür ederim.
Burnunuz bu haliyle bile gayet iyi inanın doğal duruyorUmarım söylediğiniz gibi olur. Burada ameliyatımla ve doktorla ilgili yazmak istemediğim başka şeyler de var ve bu sebeple pek ümidim yok açıkçası. Başka hastalarının da benzer sorunları yaşadığı ve burunda ödem olmadığı için 2. ameliyatı olmak zorunda kaldıklarını öğrendiğim için de çok endişeliyim. Tabii bir sene bekleyeceğim mecburen ama gerçekten çok zor bir süreç bu. Şu beş ay bile nasıl zor geçti, anlatamam.
Ameliyatın beklentiyi karşılamasıçok önemli biliyorum ama inanın kötü durmuyor burnunuz, gayet iyiUmarım söylediğiniz gibi olur. Burada ameliyatımla ve doktorla ilgili yazmak istemediğim başka şeyler de var ve bu sebeple pek ümidim yok açıkçası. Başka hastalarının da benzer sorunları yaşadığı ve burunda ödem olmadığı için 2. ameliyatı olmak zorunda kaldıklarını öğrendiğim için de çok endişeliyim. Tabii bir sene bekleyeceğim mecburen ama gerçekten çok zor bir süreç bu. Şu beş ay bile nasıl zor geçti, anlatamam.
Zaten güzel olan bir şeyi neden değiştirmek istiyorsunuz ki bence üzmeyin kendinizi küçük kusurlar her yüzde olurAslında sorun şu ki benim burnum ameliyattan önce de böyleydi. Çevremdeki herkes ameliyat olmama çok da gerek olmadığını düşünüyordu. Bu sebeple hayal kırıklığı oldu. Bir de yorumlardan fark ettim ki fotoğrafta eğrilik net görünmüyor. Burnum burun kökünden itibaren sağa doğru eğri. Ameliyattan önce de eğriydi. Bu da düzelmedi. Olabilir tabii, düzelmeyecek bir eğriliktir belki ama doktor düzeltirim deyip düzelmeyince ciddi hayal kırıklığı oluştu. Burun kanatlarını daraltırım deyip daraltmayınca, burnun daha kısa olacak deyip kısalmayınca uğradığım hayal kırıklığı ile aynı. (Bunları kendisi de kabul ediyor ve söylüyor ama kendine göre açıklamaları var.) Bir şeyler değişsin istediğim için ameliyat oldum tabii ki ama değişmedi.
Henüz sirttaki ödem gitmemiş daha burun 2 beden küçülür bence benim sırtı odemli iken kendimden korkuyordum aynada gözleri ayrı gösteriyordu tuhaftı berbat kalın duruyordu sırt inicek sonra ucu en son yüze oturacak yolunuz uzun. 1 sene veya 1.5 sene o yüzden şuan bence gayet iyiTeşekkürler. Söylediğiniz gibi ödem olmasını ben de istiyorum. En azından burnum bir tık küçülür ve ameliyat olduğuma değer. Burada genel olarak şu yanlış anlaşıldı aslında. Ben doktor burnumu mahvetti, yamuk bıraktı demedim. Zaten eskiden de eğriydi, hala eğri. Sadece ameliyattan önceki burnumla şekil ve büyüklük olarak aynı kaldığı için üzülüyorum. Yüzüme göre yine biraz büyük. Ödemse tabii küçülür. Buraya gelişmeleri yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?