• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu burun adam olur mu? (Resimli)

Teşekkür ederim. Şöyle ki doktor en son görüşmemiz olan 2. ayda ödemlerin yüzde 80’inin 4. ayda ineceğini söylemişti. Şimdi 5 ay bitti ve bir değişiklik olmadığı için endişeliyim. Bir de ameliyatımın 1 saat kadar sürmesi, doktorun yapılması gerekenleri yapmadığını düşündürtüyor. Tabii mecburen söylediğiniz gibi bir senenin geçmesini bekleyeceğim. Çok zor bir süreç. 5 ay bile çok zor geçti. İnşallah ödemdir ve burnum biraz olsun küçülür. Çünkü ameliyattan önceki büyüklükte. Boşuna kendini maddi ve manevi olarak yıpratmış olmak istemiyorum.

Evet. Konu forumda aşağılara düşünce bir daha yorum gelmez diye düşünerek kaldırdım. Yine yüklemeye çalışırım. Teşekkürler.

Şimdi yeni fotoğraf çekip ekledim. İlgilenen ve destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Şahanesiniz.

Aslında sorun şu ki benim burnum ameliyattan önce de neredeyse böyleydi. Çevremdeki herkes ameliyat olmama çok da gerek olmadığını düşünüyordu. Bu sebeple hayal kırıklığı oldu. Bir de yorumlardan fark ettim ki fotoğrafta eğrilik net görünmüyor. Burnum burun kökünden itibaren sağa doğru eğri. Ameliyattan önce de eğriydi. Bu da düzelmedi. Olabilir tabii, düzelmeyecek bir eğriliktir belki ama doktor düzeltirim deyip düzelmeyince ciddi hayal kırıklığı oluştu. Burun kanatlarını daraltırım deyip daraltmayınca, burnun daha kısa olacak deyip kısalmayınca uğradığım hayal kırıklığı ile aynı. (Bunları kendisi de kabul ediyor ve söylüyor ama kendine göre açıklamaları var. Ameliyathanede fikir değiştirdim gibi.) Bir şeyler değişsin istediğim için ameliyat oldum tabii ki ama değişmedi.
Benim durumumla nerdeyse birebir aynı yaşadıklarınız, lakin ben ince deriliyim. Doktorum 5. ayda revizyon yapabileceğini söyledi

Back