• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bunalım mı? Yardım edin iyi değilim?

İdarenin takdir etmesini beklemeyin onlar sadece kankalarını takdir ederler. İş arkadaşı zaten açık arar. Bi tane işyerinde yakın arkadaş varsa yeterli bence. İşyerini iş olarak görüp dışarda hayatını geliştir bence

Evet geröekten öyle idare erkek ve genelde erkek hocalar twktir ediliyor

Bunun altında özgüvensizlik yatıyor , bunun üstüne araştırmalar yapın , her sabah aynada kendi kendinize ‘sen çok başarılısın deyin işe yarayacaktır

Bunun altında özgüvensizlik yatıyor , bunun üstüne araştırmalar yapın , her sabah aynada kendi kendinize ‘sen çok başarılısın deyin işe yarayacaktır

Çok ince ruhlusunuz çok teşekkür ediyorum saygıyla size . Deneyeceğşm evet iyi bir akademik psk kitabı edindim başlıyorjm ona da baya tıbbi bir kitap belki işimi görür

Özgüvenim nasıl olsun ki yıllardır aşağılanan ve ayakta kalmaya çalışan bşr kadınım ben

Yani sorun sizdedir demek istedim. Zaten doğru yoldasiniz, profesyonel yardım almayı kabullenmissiniz. Kendinizi düzeltmeye cabalayin.

Yorumunuz için teşekkğrler fakat ben zaten dırumumu yorumlayın diye açtım konuyu bir fikir bir yol gösterme anlamında içim çok kırgın ciddi saldırı niteliğindeki eleştirikerden bu sebeple rica etsem birwz daha yumuşatırmısınız cümlelerinizi üzüyor çünkü inanın

Çok ince ruhlusunuz çok teşekkür ediyorum saygıyla size . Deneyeceğşm evet iyi bir akademik psk kitabı edindim başlıyorjm ona da baya tıbbi bir kitap belki işimi görür
Rica ederim dediğim yöntem denememiş , siz çok değerlisiniz ve kimsenin onayına ihtiyacınız yok

Back