• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bunalım mı? Yardım edin iyi değilim?

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Merhaba kk. Sizden başka kimsem yok gibi geliyor bu aralar nedense.

Sürecimi biliyorsunuz yıllar süren aşağılanma hakaret dayak vs ile boşanıyorum, bu süreçte eş kişisinin beni varlığı dışında rahatsız etme durumu yok. Lakin ben iyi değilim. Ailem de arkamda değil. Evet dostlarım var ama herkes işinde gücünde herkesin derdi kendine.

Şimdi sorunum şu ben sanki iş yerinde de hatta dostlarım kardeşlerim olan kişiler tarafından da dışlanıyormuşum onları çok bunaltıyormuşum gibi hissediyorum. İş akışı içinde sorunum yok keyifli bir hocayım ama o an bir pano etkinlik vs yapmışsam ki çok çalışıyorum özellikle emin olun , taktir edilmez isem çok zoruma gidiyor. Dillendiriyorum bunu .

Mesela bir öğretmenler günü yemeği var gidilecek twktım kıyafet ne giyeyim diye sorup duruyoeum bu mu o mu . Sanki insanlar bana ya bu da bekar gibi davranıyor deli mi ne gözü ile bakıyor gibi geliyor. Sonra bakıyorum ben abartıyorum ama içim kırılıyor. Yalnız ve sanki iyice kimsesiz aynı zamanda da güvensiz hissediyorım.

Mesela midürler ilk başta çok daha ılımlılardı, ama sonradan sorularıma cvp vermemeler( işle alakalı) herkesinki hemen taktir alırken benim bir durumum olunca özellikle yapılıuor gibi sessiz kalmalar vs üzüyor beni. Bana ne oluyor.

Evet destek almalıyım fakat vakit yok korkuyorum h içi izin alıp gidersem psk falan göze batarım çıkarırlar gibi geliyor bana yardım edin nolur

SAkinligi Ve sessizligi yasayin Biraz. Hemen bir konuya kendinizi Cok verip abartmayin. Abartan Insanlar cok yorucu oluyor. Kendinizi biraz disardan bakarak gozlemleyin. Taktir beklemeyi birakmakla yeni bir adim atin. Siz taktir Edilmeyi dinlenmeyi beklerken baskalarini taktir Edip etmedinizi gözlemleyin. Yaninizda olan arkadasiniza Cok anlatip sorarken Onun sorusunu Ve anlattiklarini dinleyip dinlemediginize bir bakin. Biraz Sakin Ve rahat olmaya calisin. Bazi durumlarda oluruna bırakmayı öğrenmeye çalışın.

Duygusal süreçten geçerken insanlar daha kolay etkiliyo bizi. O kadar şey atlattın aynı yerde hergün gördüğün insanlar destek olur diye bekleniyo ama olmuyo ya. İşyerinden ben ümidi keseli çok oldu. Kimseden destek bekleme hatta yeri geliyo kendi ailen bile destek olmayabiliyor

SAkinligi Ve sessizligi yasayin Biraz. Hemen bir konuya kendinizi Cok verip abartmayin. Abartan Insanlar cok yorucu oluyor. Kendinizi biraz disardan bakarak gozlemleyin. Taktir beklemeyi birakmakla yeni bir adim atin. Siz taktir Edilmeyi dinlenmeyi beklerken baskalarini taktir Edip etmedinizi gözlemleyin. Yaninizda olan arkadasiniza Cok anlatip sorarken Onun sorusunu Ve anlattiklarini dinleyip dinlemediginize bir bakin. Biraz Sakin Ve rahat olmaya calisin. Bazi durumlarda oluruna bırakmayı öğrenmeye çalışın.

Söyledikleriniz çok doğru , fakat taktir etmeyi de severim tebrik etmeyide hassasım bu konuda özellikle de söylerşm genelde , arkadaşlarım konusunda onlara özellikle sorarım nasılsın gerçekten vs gibi

Mutlaka destek al bu süreci daha kolay atlatabilmek için.Devlete gidemiyorsan haftasonu özel hastanelere gidebilirsin.Allah kolaylık versin.Umarım gönlünce en güzeli olur herşeyin.

Duygusal süreçten geçerken insanlar daha kolay etkiliyo bizi. O kadar şey atlattın aynı yerde hergün gördüğün insanlar destek olur diye bekleniyo ama olmuyo ya. İşyerinden ben ümidi keseli çok oldu. Kimseden destek bekleme hatta yeri geliyo kendi ailen bile destek olmayabiliyor

Kendi ailem zaten bize gelme ne halin varda gör durumundalar korkuyorum işimi de kaybetmekten sürekli güvensizlik durumu var üzerimde uzun zamandır aşağılanmanın bşr dışavurumu belki bilemem ama çok yıpratıcı bir durumdayım

Takdır beklemeyın sıfır beklentı yüksek mutluluk getırır bılımsel çalışmalarda kanıtlanmış. Psıkolog destegı de ıyı olabılır tabı. Iyı olayımbelkı derken cok ben merkezi görünmüş ve bıraz itici bulunmuş olabilirsiniz etrafınızdakiler tarafından;) boşverın hayat tek duze degıl belkı abartıyırsuuz belkı gercekten öyke en azından farkındasınız;)

Takdır beklemeyın sıfır beklentı yüksek mutluluk getırır bılımsel çalışmalarda kanıtlanmış. Psıkolog destegı de ıyı olabılır tabı. Iyı olayımbelkı derken cok ben merkezi görünmüş ve bıraz itici bulunmuş olabilirsiniz etrafınızdakiler tarafından:KK66: boşverın hayat tek duze degıl belkı abartıyırsuuz belkı gercekten öyke en azından farkındasınız:KK66:

Evet onu bıraktım an itibariyle kendime de söz verdim fakat , gerçekten korku var içimde sanki işimden olacakmışım gibi neden bilmiyorum

Insanlar uzak duruyorsa bir sebebi vardır.

Kendi ailem zaten bize gelme ne halin varda gör durumundalar korkuyorum işimi de kaybetmekten sürekli güvensizlik durumu var üzerimde uzun zamandır aşağılanmanın bşr dışavurumu belki bilemem ama çok yıpratıcı bir durumdayım
İdarenin takdir etmesini beklemeyin onlar sadece kankalarını takdir ederler. İş arkadaşı zaten açık arar. Bi tane işyerinde yakın arkadaş varsa yeterli bence. İşyerini iş olarak görüp dışarda hayatını geliştir bence

Siz yinede sakince bilinçli bir şekilde kendinize gözlemleyin. Öyle yaptığınızda fark edeceksinizdir. Bencede destek almanızda fayda var zor bir süreç. Kendinizle mutlu olmayı çabalayın. Ruhunuzun temizliği için uğraşın. Bol bol gökyüzüne bakıp derin nefes alın. Gökyüzünde mutluluk var. Sabah kalktığınızda önce camı açın sabah namazını kıldıkten sonra peygamber efendimizde sabahın havasını çekermiş içine. Evine girsin diye kapısını açarmış. Aman problemli insan imajı oluşturmayın. Öyle değilsiniz. Bu süreç zor. Ama zoru yaşamayan feraha eremez.

Zor bir süreçten geçmiş ve geçiyorsunuz öncelikle Allah yardımcınız olsun.Guclu olusunuz icin de tebrik ediyorum..Onun dışında biraz kendinizi dinleyin iş hayatında kimse kimseyi dinlemeyi sevmiyor.İnsanlar sogumasinlar. Bence bir uzman yardımı alın ferahlayin ve uğraşlar bulun taktir edilmek isteği değil sadece fark edilme istegi bu herkeste olur siz ben burdayım ve güçlüyüm demenin yolunu arıyorsunuz bunu kimseye değil kendinize ispat edin.

Zor bir süreçten geçmiş ve geçiyorsunuz öncelikle Allah yardımcınız olsun.Guclu olusunuz icin de tebrik ediyorum..Onun dışında biraz kendinizi dinleyin iş hayatında kimse kimseyi dinlemeyi sevmiyor.İnsanlar sogumasinlar. Bence bir uzman yardımı alın ferahlayin ve uğraşlar bulun taktir edilmek isteği değil sadece fark edilme istegi bu herkeste olur siz ben burdayım ve güçlüyüm demenin yolunu arıyorsunuz bunu kimseye değil kendinize ispat edin.

Evet aynen o durum ben burdayım durumu belki biraz da dönemim itibariyle zor bir sürecin yansıması belki ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum

Siz yinede sakince bilinçli bir şekilde kendinize gözlemleyin. Öyle yaptığınızda fark edeceksinizdir. Bencede destek almanızda fayda var zor bir süreç. Kendinizle mutlu olmayı çabalayın. Ruhunuzun temizliği için uğraşın. Bol bol gökyüzüne bakıp derin nefes alın. Gökyüzünde mutluluk var. Sabah kalktığınızda önce camı açın sabah namazını kıldıkten sonra peygamber efendimizde sabahın havasını çekermiş içine. Evine girsin diye kapısını açarmış. Aman problemli insan imajı oluşturmayın. Öyle değilsiniz. Bu süreç zor. Ama zoru yaşamayan feraha eremez.

Evet dikkatli olmam gerekiyor daha çok yönlendirilmeye belki de bu sebeple sizlerden destek istiyorum

Back