• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu buluşma çook önemli olacak arkadaşlar yardım

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
bir ilişkim vardı bocalama dönemi geçirdik şimdi daha iyi ama hala soğuk bana karşı bu haftasonu memlekete gelecek buluşacağız hatta en sevdiği ymeği yapıp götürmeyi düşünüyorum ona da dedim vallahi iyi olur dedi.
kıyafet olarak siyah klasik pantolon bol paça üstüne siyah şık bir bluz siyah topuklu ayakkabı siyah klasik çanta nasıl olur,? bir de buluştuğumuzda nasıl davranmalıyım çok heyecanlıyım
düşünsenize elimde onun sevdiği yemek olacak oa götürüyorum hazırlarken bile mutluluktan uçarım ben

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-03-20-00-35.webp
    Screenshot_2017-10-03-20-00-35.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 819
bir ilişkim vardı bocalama dönemi geçirdik şimdi daha iyi ama hala soğuk bana karşı bu haftasonu memlekete gelecek buluşacağız hatta en sevdiği ymeği yapıp götürmeyi düşünüyorum ona da dedim vallahi iyi olur dedi.
kıyafet olarak siyah klasik pantolon bol paça üstüne siyah şık bir bluz siyah topuklu ayakkabı siyah klasik çanta nasıl olur,? bir de buluştuğumuzda nasıl davranmalıyım çok heyecanlıyım
düşünsenize elimde onun sevdiği yemek olacak oa götürüyorum hazırlarken bile mutluluktan uçarım ben
Fazla klasik olmayacak mo kıyafetiniz
İle görüşmesine gider gibi olacak sanki

Ay severim böyle heyecanları :) çok siyah oldu ama böyle biraz daha renkli ol, bol paça daha doğrusu İspanyol paça bende vazgeçilmez elbise giymediğim ve spor takılmadığım zamanlarda demirbaş parçam. Pantolon iyi o yüzden, madonna yaka bir trikon varsa üzerine (siyah olmasın :)) o tarz da olur topuklu çanta ve ayakkabı okeydir bende. Yalnız havalar üşüdü malum bunları üzerine de bir deri ceket ister.

Eyy gidi ne güzel heyecanlar, hiç bozulmasın inşallah.
Bence de çok ağır olmuş bu kıyafet. Birde çok siyah ne bu matem gibi.
Nerde buluşuyorsunuz? Ona göre giyinin bence.
Bi jean üstüne şık birşey topuklu ayakkabı olabilir.
Amannn ne yakışıyosa onu giy git. Kıyafet bahane heyecan şahaneeee :halay:

Adam yemeği görünce gözü seni görmeyebilir:D

Bana ne olduğu belli olmayan bir ilişkiye yemek yapıp sanıyorum evine götürmen hiç doğru gelmedi.
Kendini kabul ettirme çabası gibi algıladım bilemiyorum

İş yemeğine gitmiyorsunuz ki daha sade bişeyler deneyin. Topuklu ayakkabı dediğiniz bu düğünde giyilen ayakkabılar değildir umarım :) yani bot kalın topuklu,dar bir pant. Üzerine bir bluz giyseniz daha hoş durur ve hepsi siyah olmamalı. Cenazeye gider gibi o ne öyle :))

1 dk, bu senden ayrılan hatta senin kan kusacak kadar kendini perişan etmene neden olan şahıs mı?
Ay o deme sakın?

Back
X