bu bulantılar beni mahvedecek.yardım!!!

Tugbas24

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
2.100
1.513
kızlar 7.haftama girdim çok şükür ama son 4 gündür filan bana yemek yedirtmeyen sevdiğim şeylerden tiksindiren bir bulantı var. resmen bazen tüm gün erik ile duruyorum.papaz eriklerini yiyebiliyorum sadece.önceleri turşu yiyince bastırırdı şimdi kokusunu bile duymaya tahammülüm yok. kusma olmadı daha ama dün gece resmen kusmamak için ağladım uyuyamadım. bu haftalarda bu derece bulantı normal mi.ne yapmalıyım kızlar kilo veriyorum yüzümün rengi uçtu resmen

sabah uyanır uyanmaz kıraker yıyın bence
gun ıcınde bol su ıcın
lımonlu su da ıyı gelebılır
bende hıc bulantı yok yaklasık 18 saat uyuyorum bende 2 kılo verdım sımdıden
allah bıze guc kuvvet versın

Kreker ile durduğum gun vardi.ondan midir nedir şimdi kreker yiyemiyorum.uyku yok zaten hep bogazimda bekleyen bi kütle var.ama kusma da yok

doktorunuza sordunuzmu mutlaka bı caresı vardır canına yazık

Caresi olsaydi keske bu bulantilarin. Hamileligimde malesef ki bu durumdan hastanede de yattigim oldu. Su bile icemezdim. Dört kilo kaybetmistim ilk aylarda. Ve malesef ki 4,5 ay falan sürmüstü. Yataktan cikamazdim hayatimin belki de en kötü dönemiydi. Yerimden kalkamaz midem bos oldugü icin safra suyumu cikarirdim. Tüm gün ögürerek gecerdi kusamamaktan kan tükürürdüm bazen.
Sizi sakinlestiren ne varsa onu yapin. Destek alabileceginiz yakininiz varsa destek alin. Ben yalniz gecirmistim ve pskolojim de bozulmustu aglayarak gecerdi günlerim.
Mide bulantisi hapi kullanmiyor musunuz? Serum alin arada bir, birkac saatligine de olsa birseyler yiyebilirsiniz. Insallah yakin zamanda gecer. Bazilari 9 ay cekiyormus, sükür yine halimize.
Tuzlu misir patlagi yiyerek hayatta kalmistim bir ara. Deneyin midenizi biraz olsun sakinlestirir.

onu da deneyeyim canım o zaman. hap filan hiçbişi kullanmıyorum bir hafta önceydi randevum o zaman çok bi sıkıntı yoktu sormadım bende doktora.yarın mutlaka sormalıyım.ama alacağım cevabı tahmin edebiliyorum az çok. çok normal diyecek ve geçiştirecek. benimde yakınım yok gurbetteyim. herşeyimi kendim halletmeye çalışıyorum evde tek ben değilimki eşimde benim yüzümden aç kalıyor resmen yemek yapamıyorum yaptıracak kimsemde yok

Canim bizde 7.haftamiza girdik seni cok iyi anliyorum ben 5.haftadan beri bulanti yasiyorum ustune kusuyorum sabahlari bulantiyla kalkıyorum malesef hicbisey yiyemiyorum bende kraker sadece onuda yer yemez cikarcak gibi oluyorum midede hic bisey yok resmen aci su kusuyorum dr a sordum normal dedi ilac vermedi hatta bulantilar bizim icin cok iyi dedi saglikli olsunda katlanirim diyorum ama yatarken saga sola donerken bile midem bulaniyor artik simdiden 2 kilo vermisim butun gun yatiyorum basimda cok donuyor sadece lavaboya kalkıyorum insallah bicaresini buluruz

Gercekten allah yardımcımız olsun.hamilelik yasamis arkadaşlarıma sordum cozumu yok diyorlar.bazilari habire yemiş biz o kadar sansli degiliz.bulantinin neyi mutlu edici haber oluyo.bende sevineyim o zaman

Gercekten allah yardımcımız olsun.hamilelik yasamis arkadaşlarıma sordum cozumu yok diyorlar.bazilari habire yemiş biz o kadar sansli degiliz.bulantinin neyi mutlu edici haber oluyo.bende sevineyim o zaman
Malesef canım evet biz şanslı değiliz açıkçası korkuyorum herkes farklı bisey söylüyor ilk 3 ay cok önemli yemen lazim felan ama olmuyo ışte dr da ne yiyebilirsen onu ye diyor sık sık ye az ye diyor kendini zorlamana gerek yok diyor bende dr u dinliyor um genelde 3.aydan sonra geciyor diyorlar bakalim gorucez 2 ayrı doktora gidiyorum canim biri ozelde biri devlette ikiside bulantilarin normal ve iyi birsey oldugunu soyledi bende onu duydugumdan beri rahatladım sağlıklı bir gebelik gecirdigimizin en onemli belirtilerinden biriymis :)

bugün doktorum bana da normal dedi ama bilmediim bir dr.bazı tavırları bilgisiz gibi algı yarattı bende. mesela bugün gelmişken ultrasın baksın dedim.fetüs filan yok haftaya olmazsa boş gebelik filan dedi. benim için çok erken karından fetüs görmek gibi gelio.sen gördünmü

Direk moral bozmaya ne kadar meraklı bu dr larin bazilari ya.. Bugun bende kontrole gittim canim karindan gozukmedi vajinal bakalim icimiz rahat etsin dedi tamam dedim bakti bebiside gorduk kalp atislarinida dinledik cok sukur karindan baksaydi sadece bende haftaya tekrar gidecektim vajinal daha net belli oluyor sen benden ondesin canim icin rahat etmezse tekrar git vajinal baktir

aslında istemiyorum vajinal ama perşembe randevüm var bakalım artık.sabredebilirsem bir hafta daha beklerim. senin karından hiçbişi görünmedi mi sadece kese mi vardı

aslında istemiyorum vajinal ama perşembe randevüm var bakalım artık.sabredebilirsem bir hafta daha beklerim. senin karından hiçbişi görünmedi mi sadece kese mi vardı
Sadece bebek gorunmedi haftasina gore zaten bebegi gormeyi pek beklemiyoruz dedi vajinal bakalim emin olalim dedi cunku benim daha once 2 dusugum oldu lekelenme kanamaya karsi ilac kullaniyorum malesef erken teshis icin karindan net hicbisey belli olmuyor bu haftalarda dr yapmasada ben vajinal istiyorum 3 aya kadar hicbir zarari yok

anladım canım benimde iki düşüğüm var ama sabretmek stiyorum.sanki herşeyi acele ediyormuşum gibi

Annem kızın olacağını söylüyor
Ayyy ben Oğlum 6aylık olana kadar kustum çok iyi bilirim forumda mesajlarım var hala :) dünyyadan hayattan yaşamaktan soğumuştum. Normal doğumla dünyaya geldi Oğlum 2ay önce bana yine çocuk ister misin diye sorduklarında o doğum sancısı zor gelmiyor da bu bulantılar beni düşündürüyor. Haftada bi hastanede yatardım serum yerdim birinde bi gecede tam 7kez kustuğum. Bana ilaç bile fayda etmemişti. Ama geçti gitti oğlumu bakıyorum şimdi senin YÜZÜNDEN kustum diyorum :) o da sanki anlıyo gibi gülüyo. Bunların sevgisi herşeyi unutturuyor emin ol. Onun için sabır emmekten başka çaren yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…