• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bölümler hakkında yapabileceğiniz olumlu yada olumsuz yorumlar var mı?

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
2senelik adalet bölümü oldu ama yaşadığım yerde olmadığı için yazamıyorum (Gelicek sene adaleti açıktan okumak için tekrar sınava girmeyi düşünüyorum bunun yüzünden) Şuan tercih yapabilceğim bölümler arasında diğerlerini eleyince geriye bunlar kaldı;lojistik,dış ticaret ve yağ endüstrisi (yağ endüstrisiTürkiye'de sadece Edirne'de var sanırım) bu bölümler hakkında yapabilceğiniz olumlu yada olumsuz yorumlar var mı? Hala karar veremedim ve sinirlerim bozulmaya başladı..
*Birde tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümü de var kızlar.

Son düzenleme:
6 sene özel dershanelerde rehber öğretmenlik yaptım.şimdi bıraktım gerçi ama lojistik ve dış ticaret diğerine göre daha mantıklı.eğer 2 yıl boyunca akıllı davranıp notlarını yüksek tutarsan dikey geçiş sınavına girip İşletme ya da iktisat okuyabilirsin. Yani önlisansını lisansa yükseltebilirsin.bunlar da olmazsa 2 yıllığın bittikten sonra açıköğretimden 2 yıllık daha okuyup yine işletme veya iktisat mezunu olabilirsin.ha bu bölümlerin mezunları napıyor? ya kpss ye hazırlanıyor ki bu çok zor..ya da bankalarda çalışabiliyorlar.bunun dışında işletme iktisat gibi bölümlerin mezunu olmak zordurç hele dış ticaret gibi önlisans bölümü mezunu olmak daha da zordur.yabancı dilini çok iyi geliştirirsen yurt dışına çıkma olanağın olursa kaçırma derim.kolay gelsin

cnm halkla ilişkiler, büro yönetimi falan olmuyomu 2yıllk ... en azndan onların iş alanı daha geniş
Evet canım oluyor ama etrafıma bakıyorum herkes o bölümleri okuyor,o yüzden pek istemiyorum.Yinede teşekkür ederim cevap için :)

6 sene özel dershanelerde rehber öğretmenlik yaptım.şimdi bıraktım gerçi ama lojistik ve dış ticaret diğerine göre daha mantıklı.eğer 2 yıl boyunca akıllı davranıp notlarını yüksek tutarsan dikey geçiş sınavına girip İşletme ya da iktisat okuyabilirsin. Yani önlisansını lisansa yükseltebilirsin.bunlar da olmazsa 2 yıllığın bittikten sonra açıköğretimden 2 yıllık daha okuyup yine işletme veya iktisat mezunu olabilirsin.ha bu bölümlerin mezunları napıyor? ya kpss ye hazırlanıyor ki bu çok zor..ya da bankalarda çalışabiliyorlar.bunun dışında işletme iktisat gibi bölümlerin mezunu olmak zordurç hele dış ticaret gibi önlisans bölümü mezunu olmak daha da zordur.yabancı dilini çok iyi geliştirirsen yurt dışına çıkma olanağın olursa kaçırma derim.kolay gelsin
Haklısın teşekkür ederim.. Lojistiğin mezuniyet sonrası iş bulma imkanları hakkında bir bilgi varmı?Edirne'de yaşıyorum sınır bi il bu yönden artıları olur mu iş bulma konusunda

Lojistik okuyacaksan yabancı dil olmazsa pek bir şey yapamazsın.okuldan aldığın eğitimin dışında da kendini aktif olarak yabancı dil öğrenmeye vermelisin.Sonuçta yaptığınız iş uluslararası. Bu yüzden iyi bir İngilizce ve olabiliyorsa ikinci bir yabancı dil oldukça gerekli. Eğer bu konuda kendini yeterli görmüyorsan bir kez daha düşünmekte fayda var.
ayrıca şurdaki yazıyı okumanı tavsiye ederim
Tercih Döneminde Lojistik | Emre İpekçi

Lojistik okuyacaksan yabancı dil olmazsa pek bir şey yapamazsın.okuldan aldığın eğitimin dışında da kendini aktif olarak yabancı dil öğrenmeye vermelisin.Sonuçta yaptığınız iş uluslararası. Bu yüzden iyi bir İngilizce ve olabiliyorsa ikinci bir yabancı dil oldukça gerekli. Eğer bu konuda kendini yeterli görmüyorsan bir kez daha düşünmekte fayda var.
ayrıca şurdaki yazıyı okumanı tavsiye ederim
Tercih Döneminde Lojistik | Emre İpekçi
Çok teşekkür ederim

Back