• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu böcekten kurtuluş yok mu?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.667
498
Yeni taşındığım evde de aynı sorun hamam böceği..
Banyoya bi girdim bşr değil iki tane çok büyük hamam böceği eşimi çağırdım birde ölmüş taklidi yapıyolar..
Iğrenç ya gerçkten çok korkuyorum tiksiniyorum bu böcekten ne yapacağımm ilaçlatsakda çözüm olmuyor

Banyoya bi girdim bşr değil iki tane çok büyük hamam böceği eşimi çağırdım birde ölmüş taklidi yapıyolar..
Iğrenç ya gerçkten çok korkuyorum tiksiniyorum bu böcekten ne yapacağımm ilaçlatsakda çözüm olmuyor
Hatırlıyorsanız eski konunuzda yazmıştım bahçesi var olduğu ise bu evde de böcek vs olur demiştim,ilaçlatın ama sadece sizin evi değil,diğer daireler,bahçe,bütün apartman,çatı vs heryer yoksa faydası olmaz.

Nereden geldiğini öğrenin önce, ilaçlayın sonra her yeri , giderlerden geliyorlar genelde

Eczanelerde gel jel diye bi ilaç var şırıngaya benziyo ondan alın dün gece bende banyoda gördüm çok tiksiniyorum gece rüyamda hep o kara böceklerle uğraştım işe yarıyo böyle girdiği deliklere sıkın merhem gibi zaten açık yerlere sıkmayın evde çocuk evcil hayvan falan varsa hele ben bu ilaçla kurtuldum eskiden o hamam böceklerinden vardı küçük kahve olanlardan onlar gitti şimdi o büyükler inşallah onlardada işe yarar

Ölu taklidimi mi yapiyorlar:KK70::KK70:vay uyaniklar bence bir daha gordugunuzde şaplatin terligi sonsuza dek uyusunlar:KK70:

bir sefer ilaçlatarak kurtulamazsınız düzenli ilk başta 10 günde bir ilaçlatın çünkü yumurtalara hiç bir ilaç etki etmez kendinz jel ilaçlar köpükler felan var onlardan alabilirsiniz ama çok dikatli kulanmanız lasım eldiven ve korucu ile intereneten bakın derim tek seferle kurtulamazsınız

Back
X