• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu böcekler uykularımdan ediyor beni evimden sogudum

Vespa delisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
62
27
3
34
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıl önce karşılaştım bu böcekle evimde parkede tahta zeminlerde görüyorum. Dokununca ölüyor çok minik ve cansız ama aynı saç bitine benziyor Görüntü olarak. Eşyalarını ve Evimi değiştirdim hala var ilaçlama yapılıyor kendim de savaşıyorum bitiremiyorum. Psikolojim çok bozuldu sürekli ağlıyorum gözüm hep yerlerde. Çok titiz hasta biriyim böyle bişeyle sınanmam bana çok ağır geldi. Söylenen her yöntemi denedim bitmiyor artık gücüm kalMadi 1 yıldır yiprandim

Eklentiler

• 20160805_134642.jpg
    20160805_134642.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 1.164
İlaçlamayı profesyonel birilerine mi yaptırıyorsunuz? Böceğin cinsi ne, neden beslenir, nasıl ürer, nasıl yok olur profesyonel destek aldınız mı?

böceğe netten falan baktınız mı cinsine falan ? prof ilaçlama şirketleriyle görüşseniz bi :/

İlaçlamayı profesyonel birilerine mi yaptırıyorsunuz? Böceğin cinsi ne, neden beslenir, nasıl ürer, nasıl yok olur profesyonel destek aldınız mı?
Evet çok iyi bir firma ile çalışıyorum. Daha iyisini bulamadım onlarda tanımıyor böceği çok garip bişey nedir ne değildir hiç kimse bilmiyor küçücük ama beni delirtecek rüyalarima giriyor

Böceklerden alıp bir ziraat fakültesine falan götürseniz. Varsa bulunduğunuz ilde Ünv falan. Tanımsız bir böcek değildir bu sonuçta, sadece çalıştığın firma bilmiyordur. Bi araştırsınlar, Prof falan illaki bilen vardır. Böceği tanısanız çözümü de ona göre bulursunuz.

bu ne ya benim evimde milyon tane olsa görmem heralde belkide vardır nasıl gördünüz bunu yahu ?

şirketlere sorun isterseniz türü falan neymiş neyden oluyormuş..
Ben çok titiz biriyim tozu havada yakalayan biriyim beyaz zeminlerde görmem zor olmadı tatlım çok küçük bende çoğu zaman fenerli görüyorum lanet şeyleri

Ben çok titiz biriyim tozu havada yakalayan biriyim beyaz zeminlerde görmem zor olmadı tatlım çok küçük bende çoğu zaman fenerli görüyorum lanet şeyleri

Allah yardımcınız olsun ama çok zor böyle bir hayat çok zor geçer tahminimce inşallah çözüm bulursunuz.

etkılı karafatma ılacı bılen var mı acaba?

Ziraat ilaçları satan yerlerde Deepest adında bir ilaç var, şişenin yarısını 2 litre suyla mı ne karıştırıp köşe bucak sıkıyorsun her yere. Ölen ölüyor, kalan böcek yumurtalarından da yavrular çıktıkca ölüyor. 6 ay kadar etkili zaten. Çok ağır ilaçlardan değil, kimisi var üç gün eve girmemen gerek falan filan bu öyle değil sıkıyorsun kurumasını bekliyorsun, o süreçte çocuk falan olmasın ki yaşken değmesin. 1-2 saat evde olmasanız gelip evi havalandırsanız iyi olur.

Birçok böcek o sıktığın yerlere deyince ölüyor.

Önce evi temizleyip sonra uygulayın çünkü bir süre ilaç sıktıktan sonra oraları silmemeniz gerek.

Böceklerden alıp bir ziraat fakültesine falan götürseniz. Varsa bulunduğunuz ilde Ünv falan. Tanımsız bir böcek değildir bu sonuçta, sadece çalıştığın firma bilmiyordur. Bi araştırsınlar, Prof falan illaki bilen vardır. Böceği tanısanız çözümü de ona göre bulursunuz.
Evet tatlım tek sıkıntı böceği tanimamak ilacını bu yüzden bilmiyoruz elimden gelen herseyi yapıyorum istanbulda yaşıyorum mutlaka üni. Vardır ama sanmıyorum incelemezler care Allahtadir diye dua bile indirdim okuyorum sen düşün halimi :(

Ziraat ilaçları satan yerlerde Deepest adında bir ilaç var, şişenin yarısını 2 litre suyla mı ne karıştırıp köşe bucak sıkıyorsun her yere. Ölen ölüyor, kalan böcek yumurtalarından da yavrular çıktıkca ölüyor. 6 ay kadar etkili zaten. Çok ağır ilaçlardan değil, kimisi var üç gün eve girmemen gerek falan filan bu öyle değil sıkıyorsun kurumasını bekliyorsun, o süreçte çocuk falan olmasın ki yaşken değmesin. 1-2 saat evde olmasanız gelip evi havalandırsanız iyi olur.

Birçok böcek o sıktığın yerlere deyince ölüyor.

Önce evi temizleyip sonra uygulayın çünkü bir süre ilaç sıktıktan sonra oraları silmemeniz gerek.
Aslında hep böyle yapıyorum temizleyip sonra ilaclatiyorum kendim ilaçlama yapmıyorum çünkü profesyonel olursa işlem daha çok içime siniyor kendim.bi kaç kez ilaç aldm Karaköyden yok etki etmedi hiç sanırım tahtanin özüne saklanıyorlar ilaca çok uzun süre degmiyorlar

Bu böcekten degil ama baska bi böcek türü vardi benim odamda 2 sene önce. Cok kücüktü, belki senin böceklerden de kücük, ama beyaz renkli. Bir gün laptopumda biseyler yaparken üzerinde bir sürü kücük cisimler gördüm, ayni toz gibi. Sonra daha dikkatli bakinca yürüdüklerini farkettim. Ben de laptopun icine yuva yaptiklarini düsündüm :)) cünkü öyle bi video görmüstüm daha önceden.
Sonrasinda odamdaki bütün esyalari degistirdik. Bir daha da o böcekleri görmedim.

Back