- 12 Nisan 2024
- 5
- 0
-
- Konu Sahibi serifeanne
Bayılmışta olabilir kız numara yapıyor olmasinEki Görüntüle 3523738 bu yetişkin gibi antenleri vardı kırıldı ilacı sıkınca Eki Görüntüle 3523741 bu da yavru gibi, bilemedim ne tür olduklarini. Antenleri var çok uzun. İlacı sıktım ama antenlerine bişey olmadı bunun. Sadece öldü sanırsam. Bunlar nedir bilen varmı yardım ediin
Hamam böceği yavrusu, aman çok çekmistim bı araEki Görüntüle 3523738 bu yetişkin gibi antenleri vardı kırıldı ilacı sıkınca Eki Görüntüle 3523741 bu da yavru gibi, bilemedim ne tür olduklarini. Antenleri var çok uzun. İlacı sıktım ama antenlerine bişey olmadı bunun. Sadece öldü sanırsam. Bunlar nedir bilen varmı yardım ediin
Nasıl baş ettinizHamam böceği yavrusu, aman çok çekmistim bı ara
TasindimNasıl baş ettiniz
Hamam böcekleri çok kolay ve çok hızlı ürüyor ve her yerde yaşamak ve girip çıkmak gibi bi huyları var. O yüzden başından yavru görmüşken önlem alınmazsa bi süre sonra çok daha fazlasıyla kafayı yersiniz malesefatom bombasi yani ilaçlama vs yapmanıza rağmen gitmediler ve çözüm yolu olarak tasindiniz doğru mu anladım inatcilar yani bu hayvanlar? Asıl problem ben bu eve taşınali 2 ay olmadı benim taşınma işi korkuttu tekrardan beni
Ben kendim ilaç sıkıyordum ilaçlama yaptırmadım , yaptrsaydim belki kurtulurdum ama çok fazlaydı o evde . Hatta sıcak yerleri sevdikleri için camasr makinesi ve buzdolabıyla beraber bu evede giriş yaptılar bu evede kendimiz ilaç sıktık sonra görmedik inşallah kurtuluruz bu böceklerdenatom bombasi yani ilaçlama vs yapmanıza rağmen gitmediler ve çözüm yolu olarak tasindiniz doğru mu anladım inatcilar yani bu hayvanlar? Asıl problem ben bu eve taşınali 2 ay olmadı benim taşınma işi korkuttu tekrardan beni