Bu böcek türü nedir bilen var mı

serifeanne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2024
5
0
bu yetişkin gibi antenleri vardı kırıldı ilacı sıkınca bu da yavru gibi, bilemedim ne tür olduklarini. Antenleri var çok uzun. İlacı sıktım ama antenlerine bişey olmadı bunun. Sadece öldü sanırsam. Bunlar nedir bilen varmı yardım ediin

Hamam böceği yavrusu eklediğiniz iki fotoğrafda çoğalmadan ve daha da büyümeden önlemleri alin.

İlaçlama yaptırmanız gerek ama sadece sizin evi ilaclamaniz yetersiz kalır.

Fotografla beraber arattım Googledan kahverengi kokarca veya hamam böceği yavrusu çıkıyor sonuçlarda. Hemencik ilaçlama çağırın bence çok uzun süre görmezsiniz evde böcek falan

Bütün binayı ilaclatin yoksa her yere yayılır kurtulmak imkansız hale gelir

belediyelerin vektörle mücadele ekipleri var. onlarla iletişime geçin bence. komşulara da bir sorun, belki onlarda aynı sorun vardır.

Mune bu konu bdv konusu mu?
konu sahibi sen üstüne alma.

atom bombasi yani ilaçlama vs yapmanıza rağmen gitmediler ve çözüm yolu olarak tasindiniz doğru mu anladım inatcilar yani bu hayvanlar? Asıl problem ben bu eve taşınali 2 ay olmadı benim taşınma işi korkuttu tekrardan beni

Hamam böcekleri çok kolay ve çok hızlı ürüyor ve her yerde yaşamak ve girip çıkmak gibi bi huyları var. O yüzden başından yavru görmüşken önlem alınmazsa bi süre sonra çok daha fazlasıyla kafayı yersiniz malesef

Ben kendim ilaç sıkıyordum ilaçlama yaptırmadım , yaptrsaydim belki kurtulurdum ama çok fazlaydı o evde . Hatta sıcak yerleri sevdikleri için camasr makinesi ve buzdolabıyla beraber bu evede giriş yaptılar bu evede kendimiz ilaç sıktık sonra görmedik inşallah kurtuluruz bu böceklerden

Siz bu şekilde ilk yavru şeklinde mi görmeye başladınız yoksa direkt olarak büyük haliyle mi? Bide ben dün sabah iki tane gördüm o da bu gruba attığım. Onun dışında şu saate kadar görmedik çok şükür inşallah görmeyiz ama devamı var mıdır diye insan düşünmeden edemiyor. Sorum şu, sizde de böyle yavru haliyle başladı sonra mi bastılar

bu ikisi de bugün aynı odanın başka köşesinde çıktı. Aynı tür demi hamam böceği bunlar. Belediyenin vektör ilaçlama sadece sinek üzerine lağım kanalizasyon vs işlerine bakiyorlarmis. Özel firma ilaçlama 3 liradan başlıyor oda bina bahçeli olduğu için iki ilaçlama olur en az diyor. Ben nasıl kurtulacagim hanımlar bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…