Nereye yuva yapmışlar acabaKızlar byEki Görüntüle 3494207
Kızlar ya bu ne böcegi bir türlü bulamadım 2- 3 günde bir yatak odamda görüyorum bazanın altında gördüm orayı sildim süpürdüm çamaşır suyu ile sildim defne yaprağı sabun koydum dünde yatagı mın üstünde gördüm bir türlü çözemedim nerden geldigini hayır her güm süpürüp silerim nerden geliyor bilen var mı
Bilsem arıyorum arıyorum bulamıyorumNereye yuva yapmışlar acaba
Hamam böceği yavrusuna benzettim ben İzmir'de yaşıyorum ne çektiğimi bı ben bu Allah bilir bıyıkları uzun oluyor bunların öyle birşey miKızlar byEki Görüntüle 3494207
Kızlar ya bu ne böcegi bir türlü bulamadım 2- 3 günde bir yatak odamda görüyorum bazanın altında gördüm orayı sildim süpürdüm çamaşır suyu ile sildim defne yaprağı sabun koydum dünde yatagı mın üstünde gördüm bir türlü çözemedim nerden geldigini hayır her güm süpürüp silerim nerden geliyor bilen var mı
Valla tiksindiğim için o kadar yakından bakamadım ama sanki böyle bir sürü ayakları var tüylü gibiHamam böceği yavrusuna benzettim ben İzmir'de yaşıyorum ne çektiğimi bı ben bu Allah bilir bıyıkları uzun oluyor bunların öyle birşey mi
Kahverengi peki büyük gördünüz mü hiç yani hamam böceği ise yavrulamisdir ilaçlama şart diyecekdim nemli bir yerde yaşıyorsanız çok varValla tiksindiğim için o kadar yakından bakamadım ama sanki böyle bir sürü ayakları var tüylü gibi
Kahverengi peki büyük gördünüz mü hiç yani hamam böceği ise yavrulamisdir ilaçlama şart diyecekdim nemli bir yerde yaşıyorsanız çok
Evim sobalı eski bir ev kiracıyım zaten 3 sene mecbur oturmak zorundayım eşimin işinden dolayı ilk sene gümüş böcekleri vardı bu sene bunlar çıktı yani çamaşır suyu sirkeli su her gün silerim ama tık yok bu hayvanlarda ki havalarda soguk normalde olmamaları gerekiyorKahverengi peki büyük gördünüz mü hiç yani hamam böceği ise yavrulamisdir ilaçlama şart diyecekdim nemli bir yerde yaşıyorsanız çok var
Güzel bı ilaçla dip köşe açık olan yerler varsa oraları kapatEvim sobalı eski bir ev kiracıyım zaten 3 sene mecbur oturmak zorundayım eşimin işinden dolayı ilk sene gümüş böcekleri vardı bu sene bunlar çıktı yani çamaşır suyu sirkeli su her gün silerim ama tık yok bu hayvanlarda ki havalarda soguk normalde olmamaları gerekiyor
Süprügrliklerin aradı açıktı oralara hep silikon çektim bakalım daha çıkmaz inşallahGüzel bı ilaçla dip köşe açık olan yerler varsa oraları kapat
İnşallah canım ben çektim böcek derdini ben anlarımSüprügrliklerin aradı açıktı oralara hep silikon çektim bakalım daha çıkmaz inşallah