- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.712
-
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Bende naftalin ve defne yaprağı koydum takipdeyim devam ederse mecburen evin içindeyken ilaçlayacağızBen de yun guvesine benzettim.gozden kacirmis oldugunuz bir giysinize gelmis olabilirler.dolap gozlerine birkac tane sabun koydum bi sorun yasamiyorum artik.artik giysiler de %100 yunlu degil onlari da pek tercih etmiyorlar.daha cok orgu, gercek yun yorgan yastik ve kece urunleri seviyorlar.
Gıda güvesi değil bu dolabı saracağını sanmıyorum ailemiz yok yakında virüs var evi ilaçlayıp bi yere gidemeyiz malesef bir iki ay içinde taşınacağım zaten çıkınca ilaçlarım. Eşyalarımı da yıkatıp toparlayacağım. Şimdilik naftalin koydum dolaba malesef hiç tercihim değil ama mecburen. gıda dolaplarıma da defne yaprağı koydum bakliyat içine. Aklıma başka çözüm gelmedi aradım taradım neyden kaynaklı bulamadım.
Buda istilacı bişey belli ama ne olduğunu anlayamadım. Az kaldı şu dönem sınavlarımda var evi tek tek dökemiyorum ama aklıma gelen yerleri kontrol ettim bişey görmedim. Naftalin sonrasını takip edicem bakalım yine çıkarlarsa mecburen evin içindeyken kokusuz ilaçlama yapacağız. İllet bişey bunlar gerçekten. Çok teşekkür ederimAllah yardimcin olsun ozaman. Kaynağindan cözersen rahat edersin. Benim yeni aldiğim evde vardı meger öncesindede varmis mutfak dolaplarinida sarmisti .duvarlarin köselerinde cogaliyordu.herseyi attim camasirsuyuyla sildim kurtulamadim. İlaclatmakla cözümü buldum. Belki aynisi degildir.
Teşekkür ederim bu neyden oluşur peki yünden vs mi yoksa adı gibi halıdan mı? Nasıl ilerlemem gerekiyor bu konuda Yuvası nerededir acaba?bocek kurt tırtıl solucan fare cekırge bukelamun boğa ayı ve bılumum canlıların evımıze zıyaretının ne temızlıkle nede yasadıgınız yerle hıııccccc alakası yok
bınanın ya da evın gıderlerının hatta havalandırma bosluklarının veya dogalgaz borularının gectıgı alanlarla alakalı
konu sahıbı uzay boslugunda veya bataklık derınlıklerınde yasamıyor hepımız aynı atmosferde yasıyoruz asıl degısık soruları nerden buluyorsunuz
halı bocegı bu konu sahıbı
ınanılmaz bocek fobım var yanı evımde uzaylı gorsem buyur cay ıc derım ne bıleyım aslan kaplan panter jaguar falan gorsem gel seveyım derım
ama mınıcıkde olsa bocek gordum mu inme ınecek gıbı oluyorum anlatamam kendımden gecıyorum bu sebeple tuuum boceklerı tanırım hepsının plakasını biiir bir aldım
bu halı böceği kıllarından tanıdım
Yok bizde hiç ısırık vs yok sadece duvarda görüyorum bunlardan bi kaçtır. Yakınımızda bile değil.Sizde bir ısırık vb varmı merak ettim.birde böcek uzaklaştırmak için zerdeçal tozu serpin arkadaslar çok etkili.Ama başa çıkamazsınız bir kaç önerim var ,herşeyi yıkayıp vakumlu torba yada sıkıca bağlanmış çöp torbasina koyun yıkayıp ,ilaclamak tek çözüm ama bu süreçte bu şekilde ilerleyebilirsiniz.zerdecal tozu serpin ,eğer vücudunuzda ısırık varsa daha fazla önerim olacak
Halılar yıkamaya gonderılırse oradan beslenemez yorganlarında hepsini acip bakıp havalandırın ve defne yaprakları beyaz sabun falan koyun derim ben olsam oyle yapardım can sıkıcı durum yaz mevsimi olsa daha kolay Dı işiniz kıs gunu yıkamak havalandırma zor işTeşekkür ederim bu neyden oluşur peki yünden vs mi yoksa adı gibi halıdan mı? Nasıl ilerlemem gerekiyor bu konuda Yuvası nerededir acaba?
Bu arada yorumunuz için teşekkür ederim. Bazıları başına gelmeyince atıp tutuyor saçma sapan. Mağarada yaşamıyoruz herhalde...
Yorganları da yıkamaya vericem muhtemelen. Yaz da olsa evimde çamaşır asacak alanım yok evin içinde asıyorum zaten bu beni çok zorluyor. Balkon küp kadar onda da çöp koyduğum için çamaşır çıkaramıyorum koymasam bile tel açılmıyor tramvay geçiyor kapımın önünden herşeye rağmen assam toz toprak on dakikada bir havada rezil oluyor.Halılar yıkamaya gonderılırse oradan beslenemez yorganlarında hepsini acip bakıp havalandırın ve defne yaprakları beyaz sabun falan koyun derim ben olsam oyle yapardım can sıkıcı durum yaz mevsimi olsa daha kolay Dı işiniz kıs gunu yıkamak havalandırma zor iş
Kurt buEki Görüntüle 2740424 Bu böcek nedir hanımlar? Konuyu nereye açacağımı bilemedim böceklerle alakalı forum da yok varsa da göremedim buraya açayım dedim.
Ben bu böceği Evimin her odasında gördüm. Son bir haftadır sıklaştı. Ben ne olduğunu bulamadım bilen yardımcı olabilir mi ilaçlamak mı gerekiyor evi?
Benim de aynu sorunum var delirmek üzereyim evi ilaçlattım ama hala canlı kalorifer borusunun yanında görüyorum çare varsa yasın lütfenHali boceginden kurtulabildiniz mi nasil yaptıniz
Eki Görüntüle 2740424 Bu böcek nedir hanımlar? Konuyu nereye açacağımı bilemedim böceklerle alakalı forum da yok varsa da göremedim buraya açayım dedim.
Ben bu böceği Evimin her odasında gördüm. Son bir haftadır sıklaştı. Ben ne olduğunu bulamadım bilen yardımcı olabilir mi ilaçlamak mı gerekiyor evi?
Merhaba güveden kurtuldunuz mu aynı sorun bende de var cevap verirseniz sevinirimYorganları da yıkamaya vericem muhtemelen. Yaz da olsa evimde çamaşır asacak alanım yok evin içinde asıyorum zaten bu beni çok zorluyor. Balkon küp kadar onda da çöp koyduğum için çamaşır çıkaramıyorum koymasam bile tel açılmıyor tramvay geçiyor kapımın önünden herşeye rağmen assam toz toprak on dakikada bir havada rezil oluyor.
3.5senedir hiç havalandıramıyorum yorganlarımı ama sık sık kontrol ederim bazam yok dolap üzerinde pencereye yakın sık sık hava alıyor konumundan dolayı ama naftalin falan koydum şimdilik. En kötü ihtimalle geri göndericem anneme yıkasın kendi kullansın bende elyaf alıcam