Bu böcek nedir yardım edin kızlar

Bende naftalin ve defne yaprağı koydum takipdeyim devam ederse mecburen evin içindeyken ilaçlayacağız

Allah yardimcin olsun ozaman. Kaynağindan cözersen rahat edersin. Benim yeni aldiğim evde vardı meger öncesindede varmis mutfak dolaplarinida sarmisti .duvarlarin köselerinde cogaliyordu.herseyi attim camasirsuyuyla sildim kurtulamadim. İlaclatmakla cözümü buldum. Belki aynisi degildir.

Buda istilacı bişey belli ama ne olduğunu anlayamadım. Az kaldı şu dönem sınavlarımda var evi tek tek dökemiyorum ama aklıma gelen yerleri kontrol ettim bişey görmedim. Naftalin sonrasını takip edicem bakalım yine çıkarlarsa mecburen evin içindeyken kokusuz ilaçlama yapacağız. İllet bişey bunlar gerçekten. Çok teşekkür ederim

bocek kurt tırtıl solucan fare cekırge bukelamun boğa ayı ve bılumum canlıların evımıze zıyaretının ne temızlıkle nede yasadıgınız yerle hıııccccc alakası yok

bınanın ya da evın gıderlerının hatta havalandırma bosluklarının veya dogalgaz borularının gectıgı alanlarla alakalı
konu sahıbı uzay boslugunda veya bataklık derınlıklerınde yasamıyor hepımız aynı atmosferde yasıyoruz asıl degısık soruları nerden buluyorsunuz

halı bocegı bu konu sahıbı
ınanılmaz bocek fobım var yanı evımde uzaylı gorsem buyur cay ıc derım ne bıleyım aslan kaplan panter jaguar falan gorsem gel seveyım derım
ama mınıcıkde olsa bocek gordum mu inme ınecek gıbı oluyorum anlatamam kendımden gecıyorum bu sebeple tuuum boceklerı tanırım hepsının plakasını biiir bir aldım

bu halı böceği kıllarından tanıdım

Sizde bir ısırık vb varmı merak ettim.birde böcek uzaklaştırmak için zerdeçal tozu serpin arkadaslar çok etkili.Ama başa çıkamazsınız bir kaç önerim var ,herşeyi yıkayıp vakumlu torba yada sıkıca bağlanmış çöp torbasina koyun yıkayıp ,ilaclamak tek çözüm ama bu süreçte bu şekilde ilerleyebilirsiniz.zerdecal tozu serpin ,eğer vücudunuzda ısırık varsa daha fazla önerim olacak

Teşekkür ederim bu neyden oluşur peki yünden vs mi yoksa adı gibi halıdan mı? Nasıl ilerlemem gerekiyor bu konuda Yuvası nerededir acaba?
Bu arada yorumunuz için teşekkür ederim. Bazıları başına gelmeyince atıp tutuyor saçma sapan. Mağarada yaşamıyoruz herhalde...

Yok bizde hiç ısırık vs yok sadece duvarda görüyorum bunlardan bi kaçtır. Yakınımızda bile değil.
Makinam elverişli değil herşeyi torba ile yıkamam için tamburu küçük çamaşır haricinde kilim bile zor yıkıyorum. Bir iki ay içinde taşınacağım toplayıp hepsini yıkamacıya vericem Şimdilik naftalik ve defne yaprağı koydum ama dediğinizi de deneyeceğim. Önerilerinize açığım teşekkür ederim.

Halılar yıkamaya gonderılırse oradan beslenemez yorganlarında hepsini acip bakıp havalandırın ve defne yaprakları beyaz sabun falan koyun derim ben olsam oyle yapardım can sıkıcı durum yaz mevsimi olsa daha kolay Dı işiniz kıs gunu yıkamak havalandırma zor iş

Yorganları da yıkamaya vericem muhtemelen. Yaz da olsa evimde çamaşır asacak alanım yok evin içinde asıyorum zaten bu beni çok zorluyor. Balkon küp kadar onda da çöp koyduğum için çamaşır çıkaramıyorum koymasam bile tel açılmıyor tramvay geçiyor kapımın önünden herşeye rağmen assam toz toprak on dakikada bir havada rezil oluyor.
3.5senedir hiç havalandıramıyorum yorganlarımı ama sık sık kontrol ederim bazam yok dolap üzerinde pencereye yakın sık sık hava alıyor konumundan dolayı ama naftalin falan koydum şimdilik. En kötü ihtimalle geri göndericem anneme yıkasın kendi kullansın bende elyaf alıcam

Bir ara minik böcekler gelmişti bizim eve de Lavantalı oda spreyi sıkmıştık etrafa. Çok etkili olmuştu gördükçe de süpürdük . Bir de balkon kapımız tam kapanmıyormus meger onu yaptık kurtulduk.
Lavantayı birçok böcek sevmezmiş deneyin mutlaka

Kurt bu

Ay ne olduğunu bilemedim ama evi ilaçlatırdım

Merhaba güveden kurtuldunuz mu aynı sorun bende de var cevap verirseniz sevinirim

Aynı sorun bende de var benim sadece mutfakta neredeyse mutfağı yakacağım. Yuvasını bulun arkadaşlar. Sıcak yerleri tercih ediyorlar biz Ocak ile ankastre arasında bulduk yuvalarini tüm evi döktük resmen. Bı tanıdık tüplü televizyon zamanında TV bin arkasinda bulmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…