- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.712
-
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Evet kurt gibi ama kıllı bi kurt değişik. Görüntü kalitesi iyi olmadı malesef telefondan dolayı.Minik kurt gibi degil mi? Tahilwrdan falan çıkar hani
Tahil kurtlari killi olmuyor canim. Evet görüntü kalitesi cok düşük olmuş. Tahil kurtlarj deri gibi oluyor kivriliyorlar ustten bir seyle bastırıncaEvet kurt gibi ama kıllı bi kurt değişik. Görüntü kalitesi iyi olmadı malesef telefondan dolayı.
İki hafta kadar önce tahıllarımda böceklenmeler farkettim hemen attım çöpe temizledim ama ben orayı temizledikten sonra duvarlarda görmeye başladım.
Tahil kurtlari killi olmuyor canim. Evet görüntü kalitesi cok düşük olmuş. Tahil kurtlarj deri gibi oluyor kivriliyorlar ustten bir seyle bastırınca
Kesin onlardan duvarlara tirmandi bi yerlerde hala vardır. O duvardakileri toplamazsan aşırı kolay uruyorlar
Son bir aydır karşılaşıyorum öncesinde böyle bişey hiç olmadı. Dikkat ederim normalde böyle şeylere ama bu sıklaşmaya başladığı için korktum. Baharatlarımı falan da kontrol ettim bişey yok temizler mutfaktan ziyade yatak odasına gördüm halı güvesi diye geçiyor ama benim kenarda duran bi halım falan yok.Birde normalde de goruyormussun bir haftadir sıklaşmis evinde bocekli tahil yada kucuk ihtimal bocekli tahta vardir. Tum bakliyatlarini incele ve dolaplarina bak. Baharatlar bile yapıyor evine gore bocek
Son bir aydır karşılaşıyorum öncesinde böyle bişey hiç olmadı. Dikkat ederim normalde böyle şeylere ama bu sıklaşmaya başladığı için korktum. Baharatlarımı falan da kontrol ettim bişey yok temizler mutfaktan ziyade yatak odasına gördüm halı güvesi diye geçiyor ama benim kenarda duran bi halım falan yok.
Yünlerime baktım geçen gün onlar da temiz. Anlamadım nereden geliyorlar. Gördüğümü topluyorum hemen.
Benimkiler böyle killi olmuyor daha ince uzun. Mevsim gecisinde oluyor genelde. Evinde nem varsa oluyor bu senin temizliginle pisliginle ilgili degil. Evde bakliyat illa oluyor sonuçta yeni bakliyatta da çıkıyor markette olmus oluyor. Ya da evin nemi yuzundenEki Görüntüle 2740435
buna benziyor
Baza değil karyola tipi yatağım ama yünlerime tek tek geçen gün baktım gözle görülür bişey yoktu. Ama halıları bu sene yıkamaya vermedim ondan olabilir mi bilmiyorumben de diyecektim bu yün güvesidir diye
halıda yün yorgan yatak ystıkta olur
kazakta vs de olur
baza içimde vs varsa bakın
eşimin küçüklüğünden annesinin elde ördüğü kazakları var atamadım baza altında mesela
o tarz şeylere bakın yine battaniye vs de varsa bakın
Bazen kelebek seklinde eve geliyorlar kısa girerken. Kahve kelebekler gibi bu güveler ev nemliyse. Bir kez hic bilmiyordum hep kelebek sandim o sene cok cektim bidaha akıllandım tabiben de diyecektim bu yün güvesidir diye
halıda yün yorgan yatak ystıkta olur
kazakta vs de olur
baza içimde vs varsa bakın
eşimin küçüklüğünden annesinin elde ördüğü kazakları var atamadım baza altında mesela
o tarz şeylere bakın yine battaniye vs de varsa bakın
Malesef tahıl değil daha çok yatak odamda gördüm zaten mutfakta bi kere gördüm.Benimkiler böyle killi olmuyor daha ince uzun. Mevsim gecisinde oluyor genelde. Evinde nem varsa oluyor bu senin temizliginle pisliginle ilgili degil. Evde bakliyat illa oluyor sonuçta yeni bakliyatta da çıkıyor markette olmus oluyor. Ya da evin nemi yuzunden
Kurutulmus Biber vs de yapıyor. Nemli ev zor. Hali kurdu diyorsa bilmiyorum hic ben tahillarda olanlardan sandim
Evet bulmazsan hepten yayilir zaten. Ben bakiyordum atiyordum hemen tahili. Yikatmadigin ama kullandigin halidan oldugunu sanmam 1 senede birde yayilmis hali boceklenmez bence. Yeleklerine falan bak. Acaba tahtadan çıkıyor olabilir mi kapi ya da dolap falanMalesef tahıl değil daha çok yatak odamda gördüm zaten mutfakta bi kere gördüm.
Doğru diyorsunuz temizlikle alakalı değil. Şansıma ilk defa oldu böyle bende böcekten dolayı yorgan yakan biriyim valla nereden çıktığını bulmam lazım gecem gündüzüme karışıcak yoksa.
Arkadaslarda kurt demis. Kurt her yerde olur ki yasadigi yerle ilgisi yok. Denk gelmemissinuz sadece. Killsini bende görmedim ama kurt bu yoktan var oluyor her yerde yaniİlk defa böyle bir böcek gördüm :S nerede yaşıyorsunuz merak ettim
Evet kurt gibi ama kıllı bi kurt değişik. Görüntü kalitesi iyi olmadı malesef telefondan dolayı.
İki hafta kadar önce tahıllarımda böceklenmeler farkettim hemen attım çöpe temizledim ama ben orayı temizledikten sonra duvarlarda görmeye başladım.
Gıda güvesi değil bu dolabı saracağını sanmıyorum ailemiz yok yakında virüs var evi ilaçlayıp bi yere gidemeyiz malesef bir iki ay içinde taşınacağım zaten çıkınca ilaçlarım. Eşyalarımı da yıkatıp toparlayacağım. Şimdilik naftalin koydum dolaba malesef hiç tercihim değil ama mecburen. gıda dolaplarıma da defne yaprağı koydum bakliyat içine. Aklıma başka çözüm gelmedi aradım taradım neyden kaynaklı bulamadım.Imkanin varsa acilen tum evi ilacla.sonradan baş edemiyorsun.mutfak dolaplarini sarıyor
Böcekler binbir çeşittir. Hepsini görmeniz mümkün değil zaten. Dağda yaşamıyorum. Yeni bir binanın en üst katındayım böceklenecek bi noktada değilim civarım taş toprak da değil. Ama insanlık hali böyle şeyler olabilir. Aşağılar gibi konuşmanıza gerek yok.İlk defa böyle bir böcek gördüm :S nerede yaşıyorsunuz merak ettim