• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu böceğin ne olduğunu bilen var mı?

burcubahar0635

what u get is what u give
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
6.529
15.741
248
B3D78025-201F-4B4A-B303-1B0BC723B4D9.webp
Arkadaşlar selam.Evde 2 aylık bebeğim var.Evde ufak bikaç tadilattan sonra(evimdeki yakın zamandaki tek değişiklik bu olduğu için yazıyorum) her yerden bu böcekten çıkmaya başladı.Arı büyüklüğünde ve öldürmek için gidince hemen kendini aşağı atıp kaçıyor yakalanması zor ve uçuyor.Ne olduğunu biliyo musunuz çok sinirim bozuldu nefret ederim böceklerden.

Eklentiler

• EDF7657F-998F-48C8-882B-A38CCF0AEB76.webp
    EDF7657F-998F-48C8-882B-A38CCF0AEB76.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 188
Ya sanirsam bu insaat olayinda cikiyor, bizimkisi ucmuyordu.
Evde degil ama site hala tafilat goruyordu tasindigimizda tarla bocegi gibi bisiy demislerdi gitti
Yazdi ama bizim evde oldugunda kisin kolay kolay bocek cikarmi bilmem

Ya sanirsam bu insaat olayinda cikiyor, bizimkisi ucmuyordu.
Evde degil ama site hala tafilat goruyordu tasindigimizda tarla bocegi gibi bisiy demislerdi gitti
Yazdi ama bizim evde oldugunda kisin kolay kolay bocek cikarmi bilmem

Evet ya kış günü bu nerden geliyo anlayamadım da.Tarla böceği yazdım çıkmadı o değil sanırım.Evde bebeğim var sokar diye korkuyorum.

Bocek ilaci alin siz esim bisey daha demisti ismine ama hatirlayamadim. Insaaat mazemelerinden gelmis olabilir.

Evi havalandırırken giriyor olabilir mi? Yakın yerde yuvası olabilir. Çatı katındaysanız çatından da gelebilir. Ya da çamaşırı dışarı aşıyorsanız çamaşırlardan. Foto net değil pek anlayamadım nasıl böcek.

Evi havalandırırken giriyor olabilir mi? Yakın yerde yuvası olabilir. Çatı katındaysanız çatından da gelebilir. Ya da çamaşırı dışarı aşıyorsanız çamaşırlardan. Foto net değil pek anlayamadım nasıl böcek.

Evi havalandırmadım yakın zamanda.Bebek olduğu için sadece mutfağı açıyorım oranın da kapısı devamlı kapalı.Çamaşır evde kurutuyorum çatı katında da değilim.Şimdi böceği öldürdüm bu her neyse öldürünce iğrenç kokmaya başladı tatlı çim kokusu gibi kokuyo iğrenç

Evi havalandırmadım yakın zamanda.Bebek olduğu için sadece mutfağı açıyorım oranın da kapısı devamlı kapalı.Çamaşır evde kurutuyorum çatı katında da değilim.Şimdi böceği öldürdüm bu her neyse öldürünce iğrenç kokmaya başladı tatlı çim kokusu gibi kokuyo iğrenç
Evet şimdi anladım. Annemlerin evine çok girerdi ama dışardan. Koku da salıyor evet. Bir zararını görmedik. Evde yuva yapar mi bilemiyorum. Cayır, çimen böceği gibi sanki.

Korkulacak panik yapacak bir böcek değil. Yaşam alanı (habitatı) kapalı mekanlar değil. Evde yuva yapmaz. Kırsal alanda yaşayan bir böcek bu. Bunun için evi ilaclatmayin çünkü pestisitler yani böcek ilaçları bebeğinize daha çok zarar verir. Kapı ve pencerelere sineklik taktirin yeterli

Back
X