- 20 Ağustos 2015
- 6.529
- 15.741
- 248
- Konu Sahibi burcubahar0635
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sanirsam bu insaat olayinda cikiyor, bizimkisi ucmuyordu.
Evde degil ama site hala tafilat goruyordu tasindigimizda tarla bocegi gibi bisiy demislerdi gitti
Yazdi ama bizim evde oldugunda kisin kolay kolay bocek cikarmi bilmem
Evi havalandırırken giriyor olabilir mi? Yakın yerde yuvası olabilir. Çatı katındaysanız çatından da gelebilir. Ya da çamaşırı dışarı aşıyorsanız çamaşırlardan. Foto net değil pek anlayamadım nasıl böcek.
Evet şimdi anladım. Annemlerin evine çok girerdi ama dışardan. Koku da salıyor evet. Bir zararını görmedik. Evde yuva yapar mi bilemiyorum. Cayır, çimen böceği gibi sanki.Evi havalandırmadım yakın zamanda.Bebek olduğu için sadece mutfağı açıyorım oranın da kapısı devamlı kapalı.Çamaşır evde kurutuyorum çatı katında da değilim.Şimdi böceği öldürdüm bu her neyse öldürünce iğrenç kokmaya başladı tatlı çim kokusu gibi kokuyo iğrenç
Bu buğday böceği değilmiEki Görüntüle 2076730 Böcek bundan mı
Birde bunun yeşil olanları var
Burada kakalak diyorlar![]()
Çok afedersiniz osuruk böceği diyorlar buna:)Öldürünce leş gibi kokar.İlaçlamayla gider mi bilmem.Evi saranını ilk kez duydum.Bu buğday böceği değilmi
Evet çok pis kokar bizim orda buğdaylar bicilince çoğalır bu böceklerÇok afedersiniz osuruk böceği diyorlar buna:)Öldürünce leş gibi kokar.İlaçlamayla gider mi bilmem.Evi saranını ilk kez duydum.
Öldü neyse ki
Oturduğunuz çevre yeşillikse illaki gelir.Ay evet osuruk böceğiymiş gerçekten napıcam şimdi ya nerden geliyo bunlar acaba
Koku saldı mı?
Pikniklerde çıkar bu üstümüze genelde. Zararsız sanırım. Ama evde görmek sinir bozucu gerçekten..
Oturduğunuz çevre yeşillikse illaki gelir.
Ama zararsızdır.Telaşlanmayın![]()