Bu bn ok mutsuzum diyenler

mesela bende mutsuzum ama yapabileceğim birşey yok oturup allah beterinden saklasın diye şükrediyorum.. boğazım şişti yutkunamıyorum yemek yiyemiyorum ve canım acıyor.ayrıca sol kasığımda kıl kökünde iltihaplanma var o da şişti kızardı ceviz kadar oldu oturamıyor yürüyemiyor bacağımı rahat oynatamıyorum.haliyle vücutta bu kadar iltihap varken ateşsiz olur mu..ateşim de var :) diyeceksiniz ki antibiyotik kullan.işte şükrettiğim nokta..7 aylık hamileyim ilaç kullanamıyorum ve bebeğim için bu acılara katlanmak zorundayım :) rabbim size de bebek nasip etsin de ilaç kullanmayın..

:) ayyyhhh çok iyisin allah razı olsun çok geçmiş olsun evladınıda hayırlısıyla kucağına alırsın işallah. süper yaa nası böyle pozitif olmayı başarabiliyosun :S

bilmem olmak zorunda hissediyorum çünkü mutsuz olursam dibine kadar olurum :) bende pek ayar yok ya çok uçtayım ya da dipteyim ama bu aralar bebek için uçlardayım :) eğer seni rahatlatacaksa ve haline şükretmeni sağlayacaksa eşin sadece 4 günlüğüne yrtdışına o arkadaşlarıyla çıkıyor.benim eşim ünivrsitede hoca :) ve hergün gidiyor :) bilmem anlatabildim mi?

ve ben hamileyim taktir edersin ki vücudum güzelleşip incelmedi tam tersine panda gibi oldum :) ve üniversite ortamını tahmin ediyorsundur hepsi incecik çıtır :) şimdi bir daha düşün,sen mi kahırlanıp dertlenmelisin ben mi :)

aynı durum bendede var ya uc ya dip yaa şaştım kaldım sana çok iyi sabrediyosun ben her gün kendimi yerdim heralde üfff aslında böle düşünmek istemiyorum çünki düşünmemi gerekstirecek bir sebep yok aman ne bilim en iyisi en kısa sürede bende anne olayım:CüvCüv:

çok zor değil istesem ben de kendimi yerim kocamı yerim ama elime ne geçecek?önce kendime sonra kocama güveniyorum çevreye hiç güvenmediğim için istiharesini açık tutuyorum :):):)

mesela bende mutsuzum ama yapabileceğim birşey yok oturup allah beterinden saklasın diye şükrediyorum.. boğazım şişti yutkunamıyorum yemek yiyemiyorum ve canım acıyor.ayrıca sol kasığımda kıl kökünde iltihaplanma var o da şişti kızardı ceviz kadar oldu oturamıyor yürüyemiyor bacağımı rahat oynatamıyorum.haliyle vücutta bu kadar iltihap varken ateşsiz olur mu..ateşim de var :) diyeceksiniz ki antibiyotik kullan.işte şükrettiğim nokta..7 aylık hamileyim ilaç kullanamıyorum ve bebeğim için bu acılara katlanmak zorundayım :) rabbim size de bebek nasip etsin de ilaç kullanmayın..

canım benim geçmiş olsun evde ıhlamıu elma ve karabiber varsa elmanın kabuğunu ve bi tutam karabiberi kaynatırsan belki biraz rahatlarsın annem bana böye yapardı çünkü benimde boğaz iltihabım çok olurdu küçük yaştan beri antibiyotik kullandığım için doktorum bi ara vermedi bende hep bunu kullanırdım işallah işe yarar rabbim bebeşini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve size beraber sağlıklı sıhatli uzun bi ömür versin:ecrin_bebek:

Merhabalar, bu gün çok mutsuzum çünki eşim iş nedeniyle yurtdışına çıkıyor 4 gün orda kalıcak ve ben her yurtdışı işinde çok huzursuzlanıyorum bu günde bu haberi aldım :gitme:

canım kendi derdime daldım sana yazıcaklarımı unuttum kendini üzücek sıkıcak hiçbişey yok eşin eminim seni çok seviyodur sende seviyosunki onu kaybetmekten korkuyosun ama şunu unutma sevgi güven demektir aslında çünkü insan güvendiği yanınada huzur bulduğu insanı sever tedirgin olma nereye giderse gitsin kalbi seninledir şununda unutmaki
şu dünyada senden daha değerli hiç kimse yok üzme o tatlı canını emi canım

çok tşk ederim derdanur duaların için de çok sağol inşallah,amin..allahım da en kısa zamanda sana bu müjdeli haberi yaşatsın hayırlısıyla.herşeyi denedim faydası yok,eşime grip olacağını hissettiği zaman yaptığım birşey var onu yapıp içiyorum o bile yaramıyor.ıhlamur limon elma muz mandalina portakal greyfurt nane karabiber tarçın... allah ne verdiyse hepsini iyice kaynatıyorum.sonra içine bir tatlı kaşığı bal koyup içiyorum.eşime çok faydalı oluyordu ama bana etki etmedi :)

boğazdan ziyade kasıktaki iltihap çok canımı yakıyor dün gece soğan kürü uyguladım fayda etmedi şimdi yine yapacağım ama çok acııyooorrr :)

ilgin için çok saol canım evet onuda kendimide üzmemem gerekiyo az önce konuştuk peşembe gidiyomuşş üzülmek istemiyorummm amaa :gitme:

sakın üzülme bırak adam rahat rahat işini yapsın sende kendine vakit ayır tadını çıkar.arada bir böyle nefes almak özlemek iyidir ilişkide :) aklına kötü ve gereksiz şeyleri sakın getirip kendi kendine kuruntu yapma allah muhafaza kafayı yersin seni biz de kurtaramayız :):):) sakın düşünme saçma sapan şeyler olur mu

X