Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, bu gün çok mutsuzum çünki eşim iş nedeniyle yurtdışına çıkıyor 4 gün orda kalıcak ve ben her yurtdışı işinde çok huzursuzlanıyorum bu günde bu haberi aldım :gitme:
bende bugün çok mutsuzum ağlamaktan artık gözlerim ağrıyo bir buçuk senedir evliyim bir düşük yaptım ve nerdeyse bir yıldır bebeğim olmuyo eşim hep üzülmem için bu konuyu çok umursamıyomuş gibi davranıyo geçen ay idrar yolu iltihabı ve mantardan tedavi oldum ve bu ay üç gün günüm geçti eşim sabah çok mutluydu belkide bebeğimiz var dedi bana o gidince test yaptım negatif çıktı şimdi eşime söylesemmi söylemesemmi bilemedim ben onu çok mutlu etmek isterken hep üzüyorum nedense
öncelikle geçmiş olsun hemen umutsuzluğa kapılma benimde çalıştım yerde 2 arkadaşımın olmuyodu bitanesi 3 senelik evliydi diğeri 2 ve şimdi ikisininde bebişleri var hatta bitanesi doğum yaptıktan 6 ay sora tekrar hamile kaldı şimdi tekrar doğum iznine ayrıldı. doktora gittin mi?
daha 1,5 yıl çok yeni ve bu zamanda da zaten düşük yapmışsınız bence önce evliliğinizi yaşayın ve akışına bırakın zamanı gelince olur zaten bu kadar sorun edilecek bişey yok siz eşinizi değil ama öncelikle kendinizi üzüyorsunuz yok yere
burcumm anlaşılan sende aldığın desteği pek uygulamıyorsun belki eşini çok sevmenden kaynaklanıyorda olabilir bu tutumun ama önce kendine sonrada evliliğine zarar verirsin böyle devam edersen
ilgin için teşekkür ederim gittim hemde 3 kez bi problem yok diyolar ama benim karnımda hep bi ağrı var idrar yolu iltihabınıda idrarımdan kan gelince kendim test istedim doktordan öğle yaptı iltihap çıktı anitibiyotik kullandım geçtiğini umuyorum ama bunun dışında bi problem yok yara kist vs gibi tabi işallah
ilgin için teşekkür ederim evet gittim hemde üç kez bi problem olmadığını söylüyorlar ama benim karnımda yanma ve ağrı var diyorum ikisi özel olmasına rağmen umursamadı iki ay önce idrardan kan gelince tekrar gidip idrar testini ben talep ettim ve iltihap çıktı rahimde mantar çıktı geçen ay antibiyotik krem ve fitil kullandım ağrı ve yanma yoktu ama adet günüm gelince yine başladı şimidi üç gün geçti ve adet olmadım hala
rica ederim bence biraz daha bekle ama söledim gibi umudunu kaybetmemelisin bende de aynı problem var idrar yolunda iltihap tedavi gördüm benim doktorum cocuk düşündüğün zaman mutlaka gel demişti çünki enfeksiyon hamileliğe engel olabiliyor.
ama bu kadar karamsar olmayın arkadaşlar.öncelikle burcum hemen kendini oyalayacak şeyler bulup kendini onlara vermeye çalış sen düşünsen de düşünmesen de herşey olacağına varır ama benim içim rahat huzursuzlanacağın bir durum yok.sonuçta eşinin değil yanındakilerin gözü dışarda o yüzden boşver ve bu 4 günü ne kendine ne eşine zehir etme canım olur mu.biliyorum zor ama inkansız değil.bu şekilde kafayı yer ve yedirtirsin daha büyük sorunlar yaşarsın.allah dermansız dert vermesin hiçbirimize
bilmiyorumki olabilir tabi biraz sakinleşebildim evet galiba ben çok problem ediyorum nasip herşey bakıcam bikaç gün daha olmazsa tekrar bi doktora daha gidicem henüz adet olmadım belkide kendimi çok kastığım için adetimde gelmiyo
derdanur senin adına çok üzüldüm ama sen de ağlama ve umutsuz olma herşeyin hayırlısı eminin en kısa zamanda bebeğin olacak yeter ki sen üzülme güçlü ol.ayrıca eşini üzdüğünü sakın düşünme sen üzüldüğün zaman asıl üzülüyor.
ayrıca birçok şeyin sebebi psikolojik bunu da unutma acaba hamile miyim diye regl gecikiyor acaba eşimi üzüyor muyum diye üzüldükçe eşini üzüyorsun.lütfen pozitif ol iyi düşün herşey kısmet herşeyin hayırlısı herşeyin bir zamanı var emin ol çok güzel gümler seni bekliyor yeter ki ağlama ve şükretmesini bil :)