Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bu bit nerden geldi!!!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
116
kızlar hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım.napıcam ben ne yapmm gerek acil cvp......

ya lütfen akıl verin saçımı kestircem hemen.bide bit ilacı ile anneme temizletcem.bide üstüne boya oksidanı sürsem ölmeleri için.fayda eder mi 1 kerede.ıyy kafamda dolaştıklarını düşününce çıldırasm geliyor.başka napimmmm akıl verinn

Canım eczaneden bit ilacı alabilirsin ve faydası olur bunun dışında saç boyamakta kesin çözüm bilgine...

zalvor bit şampuanı, güzelce yıkayacaksın prospektüsüne uygun biçimde, saçını kestirmene gerek yok kiiiii

kestim bile görunce tutam tutam.yarn kuaföre gidip düzelttircem.hep duyardım baişıma gelcekği aklıma gelmezdi bu yaşta.ilk okulda yaşamaıdm ben böle bişey yaaaa.

Telaşlanma o kadar canım...şampuan hepsini halleder...yalnız banyodan çıkınca lavabosuna eğilip saçını kurut..sonrada yine lavobonun içine ince-sık bir tarak kullanarak uzun süre tara....
Onlar baygın olduğu için dökülürler...
Taramazsan eğer....biraz sonra ayılırlar...haberin olsun....

.

Son düzenleme:
tşk ederim kızlar.şimdi ilaç aldım ilaçlıcam.akşamada bi kutu boya sürcem.inş.tek seansta kurtulurum yaaa

evet bit şampuanları sirkelere fayda etmiyor. sirkeler saça nasıl bir güçle tutunuyorlarsa ayrılmıyorlar.ama sac boyası sirkelerede etki ediyor. saçta kepek gibi kuruyup kalıyor, sonrada dökülüyor. kolay gelsin :)

bunu duyduğuma çok sevindim.sapsarı boya alımda iiyce yaksın bitleri.ama saçlarımı kestim o panikle çojk üzgünüm ş,imdi aldım makası kırt kırt off ya offfffffffffff

bunu duyduğuma çok sevindim.sapsarı boya alımda iiyce yaksın bitleri.ama saçlarımı kestim o panikle çojk üzgünüm ş,imdi aldım makası kırt kırt off ya offfffffffffff

canım sen bite kızıp saçlarını yakmışsın resmen öyle kolay mı saç kesmek yahu boyayınca bişey kalmazdı saçında yazık olmuş. çabucak uzarlar inş.

canım sen bite kızıp saçlarını yakmışsın resmen öyle kolay mı saç kesmek yahu boyayınca bişey kalmazdı saçında yazık olmuş. çabucak uzarlar inş.

valahi kestim kafamda böcek var hissi beni çıldırttı ufacık böcekten tırsıom bide benle beraber yaşıo kafamın içinde poffff.şimdide evin telaşı başladı nerden başlasam yatak yorganı ilaçlatsam mı.makinede yıkasam çıkar mı

çok şükür ki kurtuldum.aklınızda olsun kızlar buradan ve çevreden edindiğim ve uyguladım teknikler ilk önce saçı bit şampuanyla ilaçlayıp sürekli taramk oldu.ertesi gun sirkeli suyla yıkadım saçlarımı bunun etkisi çok ,yapışık olan sirkeleri pul pul döküyor.ve ertesi gunde boyadım saçlarımı şimdi ise çok şükür hiç kalmadı ama ben 1 hafta sonra yine ilaçlıycam saçımı işim garanti olsun diye.zaten ilaç üzerndede öyle yazıyor.allah kimseye böle şey vermesin.kafamın dipleri kanadı resmen.ayrıca kimden bulaştığınıda öğrendim.3 hafta önce memlekete gitmiştim tatile orda kuzenimn kızıyla yatmıştım 8 yaşında meğerse onda varmış.dün kuzenm aradı pola böle böle çok kaşınıyoz bitlenmiş bnm kız dedi.bende dedim bende öyle kızın banada bulaştırmış ist a geldimden beri kaşınıyordum meğerse bitlenmişim dedim.

ama en büyük kurtarıcım annem oldu sağolsun o olmazsa kim temizlicekti saçlarımı kendim asla yapamazdm.çok şükürki atlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…