Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım.napıcam ben ne yapmm gerek acil cvp......
ya lütfen akıl verin saçımı kestircem hemen.bide bit ilacı ile anneme temizletcem.bide üstüne boya oksidanı sürsem ölmeleri için.fayda eder mi 1 kerede.ıyy kafamda dolaştıklarını düşününce çıldırasm geliyor.başka napimmmm akıl verinn
zalvor bit şampuanı, güzelce yıkayacaksın prospektüsüne uygun biçimde, saçını kestirmene gerek yok kiiiii
evet bit şampuanları sirkelere fayda etmiyor. sirkeler saça nasıl bir güçle tutunuyorlarsa ayrılmıyorlar.ama sac boyası sirkelerede etki ediyor. saçta kepek gibi kuruyup kalıyor, sonrada dökülüyor. kolay gelsin :)
bunu duyduğuma çok sevindim.sapsarı boya alımda iiyce yaksın bitleri.ama saçlarımı kestim o panikle çojk üzgünüm ş,imdi aldım makası kırt kırt off ya offfffffffffff
canım sen bite kızıp saçlarını yakmışsın resmen öyle kolay mı saç kesmek yahu boyayınca bişey kalmazdı saçında yazık olmuş. çabucak uzarlar inş.