Bu bit derdi nedir şimdi gece gece

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zyfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zyfe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
31
6
1
29
Kızım 3 yaşında 10 gündür korona yüzünden dışarı çıkmıyoruz sadece kayınvalidem çıkıyor görümcemlere kızım kafasını kaçıyordu farkettim gel bakayım dedim Bi baktım ki sirke var bide baktım ki bit var

2 hafta önce korona dan evlere kapanmadan görümcemin oğlumda vardı ama geçti dedi görümcem baktım yok dedi 10 gündür de görüşmüyoruz nereden geldi anlamadım bu bit

Acaba bana geçmiş midir 2 tane çıktı daha yeni bulaşmış gibiydi

Yada kendiliğinden oluşur mu şampuandan felan bilmiyorum kafamda gece gece bit var sanki uyuz oldum kaşınmayan kafam kaşınmaya başladı sanki

Eczaneden sampuan alin hemen kendinizde yikanip havluya ince guzel bir tarakla taranin hem iciniz rahatlasin hem yavrunuz evde kim varsa yikansin hatta o sampuanla kokten çözüm

İki tane bit varsa bir sürü sirke yapmıştkr paranit alın Eczaneden iki kere yıkayın bisey kalmaz sizde kullanabilirsiniz

Ya inanamıyorum şu an bizde de aynı durum var
Dün akşam kızımın kaşınmasıyla farkettim hayatımda İlk kez birle tanıştım ne yapacağımı bilmiyorum.

Bende de var sanırım kaşınıyorum. Of ya.
Geceden beri aklım hep bunda. Kk girip bakayım dedim bu konuyu gördüm. Eşime dedim eczanede ne varsa getir bite dönüşmeden önünü keselim
Bn akalım bugün başlayacağız tedaviye

İki gundur ben de bitle ugrasiyorum.nerden gelmis anlamadim gorunce soka girdim.buyuk kizim bitlenmis kucugune de gecirmis.esim hemen eczaneden paranit getirdi yaptik ama hala var bakiyorum devamli.tekrar yapacagim bit sampuani ins tamamen biter bu kez.

Biz de bugün tedaviye başladık. Kızımı güzelce şampuanladım bekleyip yıkadım sonra da taradım bayağı çıktı. Hala var sirke. Ben de sürdüm kafama ince tarakla taradım saçımı bakalım her gün bunu yapacağım. Dışarı da çıkmıyoruz nasıl oldu bu anlamadım.
Evde kullandığımız ne var ne yok 70 derecede yıkadım iyice tiksindim her şeyden midem bulanıyor

Benimde bir yaşındaki oğluma geçmişti malesef birlikte uyuduğumuz içinde bana da geçtiii( bit ilacını ben kuşlandım geçti ama oğlum küçük diye kullanmak istemedim iki hafta uğraştım tam bitti derken bitmiyor;( sonunda ona da ilaç kuşlandım bitti çok şükür. İlaçsız geçmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…