• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bir hastalik mi?

Mükemmel davranmanizi bekleyen baskıcı bir anne babada yetiştiyseniz normal. Ya da anne babayla ilgili başka bi sorun. Boyle şeyler çocukluktan kalma sorunlardan çıkıyor. Bi doktora görünün derim.

Evet babam en ufak hatamda döverdi hatta hata yapmasam da döverdi. Var midir bununbirtedavisi

Evet babam en ufak hatamda döverdi hatta hata yapmasam da döverdi. Var midir bununbirtedavisi

İste çocuklar boyle annem babam ne düşünür yaptığıma, simdi boyle davrandim babam ne düşündü acaba kızdı mi, annem bunda da kızdı kesin hata yaptım algisiyla, sürekli diken üstünde kendi hakkında ne düşünüldüğünü kollaya kollaya bi sure sonra alinganlasiyor, alakasız şeylerin üzerine aliniyor. Çocukken alışmış çünkü her şeyin hata olup üzerine yıkılmasına.Bi psikolog yardımıyla tabi ki de tedavi olabilirsin.

İste çocuklar boyle annem babam ne düşünür yaptığıma, simdi boyle davrandim babam ne düşündü acaba kızdı mi, annem bunda da kızdı kesin hata yaptım algisiyla, sürekli diken üstünde kendi hakkında ne düşünüldüğünü kollaya kollaya bi sure sonra alinganlasiyor, alakasız şeylerin üzerine aliniyor. Çocukken alışmış çünkü her şeyin hata olup üzerine yıkılmasına.Bi psikolog yardımıyla tabi ki de tedavi olabilirsin.

Ne güzel açıkladınız. Psikolog mu psikiyatrist mi? Sizce önc3 hangisine basvurmaliyim

[E="kita_kitta, post: 37426276, member: 629618"]Ne güzel açıkladınız. Psikolog mu psikiyatrist mi? Sizce önc3 hangisine basvurmaliyim[/QUOTE]

Maalesef sizin için hangisi daha iyi olur çok bilgim yok. Benimkiler sadece nacizane sosyal gozlemlerim :(

[E="kita_kitta, post: 37426276, member: 629618"]Ne güzel açıkladınız. Psikolog mu psikiyatrist mi? Sizce önc3 hangisine basvurmaliyim

Maalesef sizin için hangisi daha iyi olur çok bilgim yok. Benimkiler sadece nacizane sosyal gozlemlerim :KK43:[/QUOTE]

Anladım. Çok teşekkürler. Ben psikiyatriste gideyim en iyisi

bu konun farkında olmanız, kabullenmeniz bile çok büyük bir adım sizin için. bence bir profesyonel yardım alarak çok rahat atlatabilirsiniz diye düşünüyorum. Kuzenimde aynı durumdaydı. Ankarada bir uzman yardımı aldı. Şimdi atlattı çok şükür. umarım sizde bir an önce atlatırsınız.

bu konun farkında olmanız, kabullenmeniz bile çok büyük bir adım sizin için. bence bir profesyonel yardım alarak çok rahat atlatabilirsiniz diye düşünüyorum. Kuzenimde aynı durumdaydı. Ankarada bir uzman yardımı aldı. Şimdi atlattı çok şükür. umarım sizde bir an önce atlatırsınız.

Ne güzel, inşallah bende atlatırım :KK43: cok tesekkurler

Eskiden bende takmazdim o ne dedi bu ne dedi diye ama şu tersleme olayini hic bir zaman yapamadim. :KK43:

Valla öyle güzel oluyor ki, bu insanı kaybetsem bana zararı olur mu cok sey mi kaybederim diye düsün bir. Cevap bir kaybım olmaz ise, yap gitsin...Zaten kaybetmiyorsun s.can yarıyor.

Back