• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bir hastalik mi?

kita_kitta

ajıların gadını kita
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
850
744
123
Sanki herkes benim hakkımda konuşuyormuş gibi hissediyorum. Mesela facebookta iki arkadasim bir cafe de fotoğraf cektirmisler ya sanki onlar orda hep benim hakkimda konustular gibi geliyor (oysa sevdigim ve onlarinda beni sevdigini bildigim arkadaslarim, ayrica da zaten uzun zamandir gorusmemisiz uzakta oldugum icin, neden dedikodumu yapsinlarki), evde annemle kardesim oturup dedikodumu yapiyormus gibi geliyor, hatta bazen burda bile azicik muhabbet ettigim iki üyenin benim hakkimda konustugumu dusunuyorum. Bende hep alinganlik vardi zaten ama son zamanlarda bu şüphecilik ve güvensizlik de artmaya basladi. Sizce bu bir hastalik mi yoksa gecici bir sey mi? Doktora gitmeli miyim?

Sanki herkes benim hakkımda konuşuyormuş gibi hissediyorum. Mesela facebookta iki arkadasim bir cafe de fotoğraf cektirmisler ya sanki onlar orda hep benim hakkimda konustular gibi geliyor (oysa sevdigim ve onlarinda beni sevdigini bildigim arkadaslarim, ayrica da zaten uzun zamandir gorusmemisiz uzakta oldugum icin, neden dedikodumu yapsinlarki), evde annemle kardesim oturup dedikodumu yapiyormus gibi geliyor, hatta bazen burda bile azicik muhabbet ettigim iki üyenin benim hakkimda konustugumu dusunuyorum. Bende hep alinganlik vardi zaten ama son zamanlarda bu şüphecilik ve güvensizlik de artmaya basladi. Sizce bu bir hastalik mi yoksa gecici bir sey mi? Doktora gitmeli miyim?

şiddet derecesini bilemem ama obsesyon başlangıcı gibi..

ailenden bile şüphe eder olmuşsun canım.seni seven insanlar neden arkandan konuşsunki.neyseki durumunun farkındasın.kabulleniyorsun.doktora gitmek istersende çabucak atlatırsın kabullendiğin için

ailenden bile şüphe eder olmuşsun canım.seni seven insanlar neden arkandan konuşsunki.neyseki durumunun farkındasın.kabulleniyorsun.doktora gitmek istersende çabucak atlatırsın kabullendiğin için

Evet şu an farkindayim ama boyle giderse bu durum garip gelmemeye baslayacakmis gibi geliyor. Gitmeliyim degil mi doktora

Aslında uzun süreli arkadaşlarda, kızkardeşler anneler de birbirlerinin dedikodusuna yapabilir bir araya gelince, ama bu olasılık sizi incitip, rahatsız ediyorsa bir doktora gitmeniz iyi gelebilir.

her hangi dusunce fikir his duygu seni gundelik hayatini etkileyecek kadar mesgul ediyorsa normal degildir.

:( resmen beni anlatmışsın ama ya :( ben de en ufak bir tweeti bioe üzerime alınıp olay çıkardım ama o kadar alakasız bir şeydi. Surekli kafamda kurarım bunlar kim bilir benim hakkımda nelrr konuştular diye. Güven sorunu olarak görüyordum aslında ben bunu hiç doktor falan düşünmemiştim

Aslında uzun süreli arkadaşlarda, kızkardeşler anneler de birbirlerinin dedikodusuna yapabilir bir araya gelince, ama bu olasılık sizi incitip, rahatsız ediyorsa bir doktora gitmeniz iyi gelebilir.

Evet yapabilir ama hic olmayacak cok alakasiz insanlar sanki isleri gucleri yokmus gibi benim arkamdan atip tutuyor gülüp alay ediyor gibi geliyor. Çok çok sacma bir dusunce. Aklimin bir tarafi evet oyle diyor, bir tarafi sacmalama diyor :KK61:

:KK43: resmen beni anlatmışsın ama ya :KK43: ben de en ufak bir tweeti bioe üzerime alınıp olay çıkardım ama o kadar alakasız bir şeydi. Surekli kafamda kurarım bunlar kim bilir benim hakkımda nelrr konuştular diye. Güven sorunu olarak görüyordum aslında ben bunu hiç doktor falan düşünmemiştim

Hadi ya, sende de mi var. Evet bende baslarda güven sorunu gibi düşünmüştüm ama artarak devam ediyor ve herkese düşman olmaya basladim arkamdan konustuklarini dusundugum icin :KK61:

Hadi ya, sende de mi var. Evet bende baslarda güven sorunu gibi düşünmüştüm ama artarak devam ediyor ve herkese düşman olmaya basladim arkamdan konustuklarini dusundugum icin :KK61:
Benimki artmıyor ama evdeyim bu ara sirf6bu yüzdendir. Insanlarin yuzune bakinca da kim bikir arkamdan ne diyor diye düşününce soguk oluyorum o_O

Benimki artmıyor ama evdeyim bu ara sirf6bu yüzdendir. Insanlarin yuzune bakinca da kim bikir arkamdan ne diyor diye düşününce soguk oluyorum o_O

Evet mesela bir magazaya giriyorum ya orda alışveriş yapan iki kadin guluyor, diyorum ki kesin bana guluyorlar ama bakiyorum hayir alakasi yok beni gormemislerdir bile

Evet mesela bir magazaya giriyorum ya orda alışveriş yapan iki kadin guluyor, diyorum ki kesin bana guluyorlar ama bakiyorum hayir alakasi yok beni gormemislerdir bile
Hep ben hep vallahi ama işte altında güven sorunu yatıyor bence ben pek onemsemiyorum artik amaise basladigimda yine devam edicem sanirim bu huya :( o zaman bir doktora giderim olmazsa en azından nedenini öğrenmiş oluruz bir uzmandan

Back