- Konu Sahibi OkumaliYazmali
Moralim çok bozuk kızlar. Son adetimden 2gün geçtikten sonra doktora gittik, beta hcg ye bakıldı,450 çıktı.eşimle havalara uçtuk tabi,hamileyim diye. Bir hafta sonraya gün verdi doktor,keseyi görmek için.neyse bir hafta geçti,dün gittik.ultrasonla baktı keseyi göremedi,bide alttan bakalımdedi.ona da baktı orda da göremedi (( beta hcg istedi.yaptırdık.470 çıktı.bir hafta geçmiş olmasına rağmen çok az bir artış olmuş,dış gebelik olabilir dedi ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü (
2gün sonra tekrar çağırdı.yarın bakalım ne çıkacak.dış gebelikse çok korkuyorum.pek bir bilgim yok bu konularda.
bu tür bir durum yaşayan ya da birilerinden duyan arkadaşlar varsa,ne olur beni bigilendirin. İçim çok kötü oldu.Daralıyorum. İlerleyen safhalarında ameliyat falan diyolar ((
Allah'ım hayırlısı neyse olu versin dedim hep içimden.kader,kısmet. Sadece şunu öğrenmek istiyorum.eğer dış gebelikse beni ne bekler?nasıl bir tedavi süreci içerisine gireceğim..
ne olur bilenler paylaşabilir mi? ((((
2gün sonra tekrar çağırdı.yarın bakalım ne çıkacak.dış gebelikse çok korkuyorum.pek bir bilgim yok bu konularda.
bu tür bir durum yaşayan ya da birilerinden duyan arkadaşlar varsa,ne olur beni bigilendirin. İçim çok kötü oldu.Daralıyorum. İlerleyen safhalarında ameliyat falan diyolar ((
Allah'ım hayırlısı neyse olu versin dedim hep içimden.kader,kısmet. Sadece şunu öğrenmek istiyorum.eğer dış gebelikse beni ne bekler?nasıl bir tedavi süreci içerisine gireceğim..
ne olur bilenler paylaşabilir mi? ((((