Bu bir cocuk doğuracak cıkmayan sorunu kalmadı dedi

Ben normalde biraz drama kralicesi olurum ama bu hamileligimde ay su olsun bu olsun diye naz yapmadim zaman öyle hizli gecti ki naz yapacak vakit kalmadi.Yasanmasi gerekiyormus ders oldu bana da hem ben zihin olarak büyüdüm hen de insanlarin gercek yüzünü gördüm

Yok esim de ailem de beklemedigim sekilde esimin ailesi de hic zorluk cikarmadilar sagolsunlar.Hepimiz saglikla dogmasina odaklandik yakinlarim da destek zannediyordum arada bir cürük yumurta cikiyor iste böyle ne kadar takmayacagim desem de icime oturdu ya

Nekadar yıllık olması önemli değil. Yaptığı büyük saygısızlık. Keşke o an sessiz kalmak yerine ağzının payını verseydiniz. Ben olsam o an onun ağzının payını verip hayatımdan def ederim.

Ben de bilmezdim riskli gebelik nasildir yasayanlar ne hissediyordur ama hic aman bu da ne nazli demezdim empati yapmak söyle dursun insan en azından saglikla kavusursun insallah duasini edebilmeli insan olarak.Her hamilelik kendi icinde riskler barindirir illa ki

Dedigim gibi o an anlamadım sonradan farkettim şok oldum beklemiyordum cünkü beynim durdu sanki

Bu insan sizin arkadaşınız değilmiş ki sizden baya rahatsız oluyor hatta başınıza gelenlere de sevinmiş. 30 yıllık arkadaş da olabilir ne var ki bunda muhabbeti kesmeniz lazım çok mu sizin sıkıntınıza sevinen insan anneniz olsa da silmeniz lazım. 30 yaştan sonra anlama kısmı da o insanlar hep aynıdır da siz olgunlasiyorsunuz bence, drama Queen de olabilirsiniz herkesin huyu farklı hastalık, dert sizin başınıza gelmiş istediğiniz gibi tepkinizi verirsiniz kime ne siz niye ben birsey mi yaptım diye sorguluyorsunuz engelleyin geçin.

Gorusmemelisin
Hele sen bu kadar risk altındayken senı sevenin ıncıtmeyım aman bısey olur.
Ya da bısey olmaz ama zaten zor durumlardan gecıyor bıde ben densizlik etmeyeyim diye her konustuguna dikkat ediyor olması lazım.

Hadi bosbogazlik etti saçmaladı diyelim ki böyle bir konuda anne olmuş bir kadın sizi daha iyi anlaybilirdi.Cok yersiz ve saçma konuşmuş.Bir de siz oradayken bu diye konuşması da cabası.Hadi diyelim bu anlık.Ama ya özrü.Özur bile değil.Aramamis mesaj atmis.Uzgun hiç değil.Kahkalali emoji atmak ta nesi.Ben olsam cevap bile yazmam.Hadsiz

15 yıllık arkadaşlık mutlaka üzmüştür. Ailenizin destek olmasına çok sevindim. Ben destek de görmemiştim. Sonradan haklı olduğum anlaşıldı özürler dilendi ama kıymeti olmadı. Önemli olan aile.
Arkadaşla bugün görüşmeyi kesseniz sizin için yabancı biri olur. Düşünmemeye çalışın, kafanızı dağıtın.

15 sene az bir süre değil.Simdi onu tanıyan sizsiniz.Hep böyle saçma mi konuşur yoksa e...saatine mi denk geldi.Eğer kendi içinde komik bulup o an kendince bunu espri diye düşünmeden patlattı ise milletin içinde sonra pişman oldu ve gönlümü gerçekten mahcup olarak aldı ise burası çok önemli gerçek mahcubiyet varsa ben bitirmem arkadaşlığımi.Ben onu tanıyorsam o hep böyle değilse.Bende sevmem hamilelik askerlik hikayelerini doğuran kendine doğuruyor sonuçta orası ayrı mevzu.15 yılda elbet değişebilir hoşunuza gitmez silersiniz oda ayrı....Bazen dusunemeyebiliriz insanız ya kusurluyuz bu bir anlık bir gafmi gercekten kötü niyetlimi bunu ben bilemem bunu yorumlayamam sizce öyle ise görüşmeyin yok dediğim gibi oda pişman oldu yaptı bı saçmalık birdaha tekrarlamaz üzgün diyorsanız orası ayrı 15 sene hiç açık etmedimi niyetini

Az insan öz insan. Ben olsam cevap bile vermezdim ki yaptığı patsvazsızlığın farkında ki sizi yokluyor. Sadece yanlış anlamadın dimi yazsa derdim ki hatasını anlamış ama yani üste çıkar gibi emoji nedir. Engellemek bence çok çiğ bir hareket. Görmezden gelin. Öyle çok insan sildim. Çünkü açıklasanız da anlamaz. Bir noktadan sonra yeni insan bile tanımak istemezsiniz ya o hesap.

Ay arkadaşınız Deccal herhalde. Hamile kadına öyle söz söylenir mi. Sağlıklı hamilelik olsa bile kötü bisey denmez hele ki siz neler yasamissiniz. Üst üste gelmiş ama siz kendiniz mi istediniz sanki hastaliklari yada çocuğun sağlık durumu hangi annenin elinde. Engelli doğanlarda var. Ne demek anası da danasida diye. Saçına yapismalik arkadasiniz da arkadaş denmez gerçi. Sizde "ağzından neler dökülüyorsa benimle ilgili fazlası seni bulsun arkadaşım,bende seni buluyor bunlarda derim o zaman"deseydiniz. Bence kesinlikle ilişkinizi kesin. Ben öyle arkadaşlık olaylarına da çok güvenmem inanmam zaten. Vakit geçirirsin bi kahvelik bitti gitti. Öyle yok şu kadar yıllık arkadaşım olaylarına da inanmam hersey olabilir herkes çıkar ilişkisine düşmüş çoğu insan kıskanç olmuş şaşırılası

Düşüdndüm de hamilelik dönemini şöyle gözden geçirdim. Arkadaşlarım hiç ihmal etmedi asla kırmadılar beni. Bi arkadaşım beklenmedik hamileydi ben üzülmiyim diye yanımda ağlamamaya çalışıyodu. Neler oldu bi kere kalbimi kırmadılar.
Arkadaşlık budur hele yıllardır devam edense. Bizimki öyle bile değildi.
Zaten sağlık sorunları yaşarken stresten uzak durmanız gerekirken size kötü gelen bu insanla aynı ortamda bulunmak istememek sonuna ksdar hakkınız. He kırıldığını alındığınızı ifade edin. Yanlış yaptığını bilsin. Ama ben olsam ilişkimi devam ettirmezdim. Yazık günah hem size hem karnınızdakine bu stres bile fazla bu kritik durumda.
Gördünüz gerçek yüzünü bence mesafenizi koruyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…