Bu bir belirti mi?

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Merhaba arkadaslar
Bat'a 9 gun kaldi. 13-14-15 kasimdan biri yumurtlama gunum (akintidan ve seklinden anladigim kadariyla) sonraki gunlerde akintim tamamen kesildi yani camasirim kupkuru ki ben hic bu sekilde olmam cunku adet oncesi sonrasi her daim azda olsa akintim olur 2 3gundur hic yok hamileliktede adet onceside hep akinti olurmus mesela gecen ayda adete yakin akintim hic kesilmemisti adet oldum. Bu ne anlama geliyor olabilir hamile kalan arkadaslar sizde de kuruluk oldumu

Bende seninle aynı durumdayım şimdi benimde hep alıntım olurdu ama bu ay adetime 5 6 gün kala beyaz akintimçok oldu ama şuan hiç yok adetime 1 gün var ve benim bel agrım migde yanmadi yaşıyorumçok nadir geceleri oluyor daha çok bel ağrısı ve ara ara kasıklarında batma oluyor herseye ağlıyorum

Kasiklarda batma bel agrisi gogus agrisi bende de oluyor ama onu belirtiden saymiyorum gecen ay cok fazla olmustu umutlanmistim adet oldum ama bu farkli geldi bana. Benim daha gunum cok var insallah hamileyizdir canim

Kasiklarda batma bel agrisi gogus agrisi bende de oluyor ama onu belirtiden saymiyorum gecen ay cok fazla olmustu umutlanmistim adet oldum ama bu farkli geldi bana. Benim daha gunum cok var insallah hamileyizdir canim
İnşallah canım biz 1 yıldır deniyoruz ve ikimizde de hiç bir sorun yok çok şükür ve ben geçen ay kimyasal geçirdim

İnşallah canım biz 1 yıldır deniyoruz ve ikimizde de hiç bir sorun yok çok şükür ve ben geçen ay kimyasal geçirdim
Kimyasaldan sonra cabuk kalinir diyolar benimde 1 dusuk oldu 4 ay sonra tekrar hamile kaldim uzun bi sure gecmeden simdi 2. Cocuk istiyoruz Allah nasip ederse

Kimyasaldan sonra cabuk kalinir diyolar benimde 1 dusuk oldu 4 ay sonra tekrar hamile kaldim uzun bi sure gecmeden simdi 2. Cocuk istiyoruz Allah nasip ederse
İnşallah nasip olur Allah gönlüne göre versin ben cidden çok üzülüyorum artık neden olmuyor diye bakalım bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek onda da birşey çıkmaz inşallah çok korkuyorum

Canim benim ilk gebelikte adete bir kaç gün kala kıvamlı akinti geldi 5gun kala fln sanırım.Simdi sanırım yine hamileyim bundada önceki gibi olacak sandım akıntı bekledim hep kuruydu sadece mantar oldum onun akintisiydi.O kıvamlı akinti adetim geçtikten sonra geldi yada adet günü.

Yani benimde hamile olma ihtimalim varmi benim ilk hamileligimde boylemi olmustu hic hatirlamiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…