- 25 Haziran 2010
- 352
- 1
-
- Konu Sahibi cevizlikek
korunmasız 6 ay olmaması normalmiş..bana doktor öyle dedi..eğer 1 sene olmazsa doktora gidilmeliymiş...eylül de hamiş olcaz gibime geliyo cevzlikekim...adet günlerimizde aynı..doğum tarihlerimizde aynı olur inşallah..isteyen herkese hamiş kalır inşallah:CüvCüv::sm_cool:
cevizli kek biz 3 yıllık evliyiz bide beni düşün herönüne gelen bebek yokmu diyo konuşmak ve ortamlara girmek isteiyorum olay şu biz daha sadece 8 aydır bebek istiyoruz öncesinde bi tarafıma takmıyodum bu soruları ama şimdi bi koyuyoki sorma bide salak gibi bi kaç arkadaşa annemler falan istiyoz dedm her ay soruyolar acaip bulandım istiyoruz dedime bin pişman oldum salağım işte ağzım durmazki olduğunda zaten görürler demeye ne gerek arkadaşlarım msn de telde varmı bebeiş diyip duruyolar ne yalan söylicemi sapıttım çok sinir bişey ama suç benimhemen olcak sanıyodum çok dizi izlemişim sanırım bihter bile ikikere kaldı hamile :) :ecrin_bebek:
Bende 2.5 senelik evliyim ve 5.ayim korunmasız henüz tık yok bende de benim ailem de eskiden yap yap diyordu şimdi istediğimi biliyorlar hiç sormuyorlar bile bekliyorum bakalım inşallar isteyen herkese allahim biran önce verir bebekleri
bende 3 yıllık evliyim ve hiç korunma yok işin tuhafı sorunda yok.:2:
kızlar bi sorum var gebemiyim falan değil şimdi benim adetime yakın gögüslerim şişerdi ama bu ay hiç şişmedi adetimin 10.günündeyim aşağı yukarı 4 5 gündür gögüslerimde bi şişlik bide sızı yok ama biraz bastırınca acı var hormonlarla alakalı olabilirmi?acaba ostrojen seviyemmi yükseldi eğer öyleyse bu ayı değerlendirmek lazım sanki hangi ayı es geçiyorsak her neyse bilen varsa sorumu cevaplasın eşimde farkında ama o artık hiçbir şeyi ciddiye almıyor nasıl olsa her durumda da gebelik olmadığı için verdiği tek cevap ramazan şişkinliğidir diyorkaydirigubbakcemile3
kızlar yazılarınız talip ettimi, inşallah tez zamanda hamile kalırsınız. bizde 2 yıldır bekliyoruz, ama benim pko var. 2 yıldan beri yumurtam geliştiremedik, bu ay ilk defa yumurtam çatladı. şimdi 19da tahmini adet günüm, ama sabretmek çok zor. 1 haftadır sol kasığıma iğne batmaları oluyor, bide arada bir bi belim ağrıyor. doktorum progestan vermişti, artık ondan mı başka bişeyden mi, kaç gündür acayıp yorgunluk ve uyku çöküyor, ki ilk kullandığım günlerde bi yan etki etmemişti hap. kızlar benim kafamı dağıtın biraz, perşembeye kadar çok var daha, bide taşıma işi çıktı başıma, bişeyde kaldırmıyorum yormuyorum kendimi ya bişey varsa diye... off off inşallah bu tutmuştur
canım inş.tutmuşturkızlar yazılarınız talip ettimi, inşallah tez zamanda hamile kalırsınız. bizde 2 yıldır bekliyoruz, ama benim pko var. 2 yıldan beri yumurtam geliştiremedik, bu ay ilk defa yumurtam çatladı. şimdi 19da tahmini adet günüm, ama sabretmek çok zor. 1 haftadır sol kasığıma iğne batmaları oluyor, bide arada bir bi belim ağrıyor. doktorum progestan vermişti, artık ondan mı başka bişeyden mi, kaç gündür acayıp yorgunluk ve uyku çöküyor, ki ilk kullandığım günlerde bi yan etki etmemişti hap. kızlar benim kafamı dağıtın biraz, perşembeye kadar çok var daha, bide taşıma işi çıktı başıma, bişeyde kaldırmıyorum yormuyorum kendimi ya bişey varsa diye... off off inşallah bu tutmuştur
çocuk yapmaya karar verdikten sonra bende bütün dengeler bozuldu :) bence biraz daha bekle adetinin geçmesini inş.mutlu sonuçlanır...kızlar ben 3 yıllık evliyim evliliğimin 3.ayında düşük yaptım ve herhangi bir tedavi görmedim sonrasında,adetlerim çok düzensizdi iki aydır normal ve şuan adetim 4 gün geçiyo.Aslında çok istiyorum ama istemiyomuş gibi davranıyorum ya yoksa diye.Bu akşam test alıcam.Umarım artık üzülmem.
çocuk yapmaya karar verdikten sonra bende bütün dengeler bozuldu :) bence biraz daha bekle adetinin geçmesini inş.mutlu sonuçlanır...
hadi bakalım pinks benim adetin 3.günü bugün bitsede başlasam bende:) keşke bu işin kolay bir yöntemi olsa off yaa
hadi bakalım pinks benim adetin 3.günü bugün bitsede başlasam bende:) keşke bu işin kolay bir yöntemi olsa off yaa