Bu Binalar Şekil Değiştiriyor

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
bu-binalar-sekil-degistiriyor_b.jpg

bu-binalar-sekil-degistiriyor-2_b.jpg

bu-binalar-sekil-degistiriyor-3_b.jpg

bu-binalar-sekil-degistiriyor-7_b.jpg

bu-binalar-sekil-degistiriyor-10_b.jpg

bu-binalar-sekil-degistiriyor-11_b.jpg

bu-binalar-sekil-degistiriyor-16_b.jpg

bu-binalar-sekil-degistiriyor-15_b.jpg

tatlicadiarzutatlicadiarzu

şaşırdım doğrusu ee nasıl şekil değiştiriyorki pek anlamış değilim ama bize göre değil bunlar :)

Eğer konut olarak planlanmışsa adamlar evini bulamaz herhalde birde otomatik yön bulan robot verilecek her aileyefisfisfissırnaşık şey
Eğer işyeri olarak planlamışsa hiç işler yürümez orada bunu söyliyim adam ofisi bulana kadar sengözlerimebaksanab yani bir robot daha şartsırnaşık şey
Okul,hastane diye planlanmışsa o öğrenciyede hastayada yakınına da üzüldüm doğrusu laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Ama alış-veriş merkezi olacaksa işte bu çok iyi :1rolleyes: adamlar hergün farklı farklı gezerler işte başka yapmayada gerek kalmaz her ülkeye bir tane yetera.s:roflol: zaten her açılanda aynı mağazalar yokmu bunda sadece yerleri değişecek:roflol:

ayy bunlar insaşşat mühnedisi abimin çok ilgini çekmişti

bunların ayrıcana kanalizasyon sistemi nasıl oalcak acaba çook merak ettim

bu ne yaa degışik duruyoCADIARZU ama ben ıstemem böle sureklı dönen bır ev baana göre dıil canım bu evler emegıne saglık guzel olmuş yınede ne evler var beee:1shok:

süpermiş ya bende antalyada denize hakim bi tepede böyle bi yer oldugunu duydum bi restoran sanırım yön degiştiriyomuş sadece ilginç

oww süper işte bu =) projeden haberim vardı...hatta 2010 da bina tamamlanınca bi görmek istiyorum bitmiş halini dubaiye gidip ...
bina bi anakolon etrafında dmnüyormuş.kızlar düşünsenize gece denize bakarak yatıyor ve sabah şehrin mükemmel manzarasına karşı uyanıyorsunuz harika bişi vallahi.mimarı "david fisher" ı kutlmak istiyorum...keşke canım ülkemdede olsa şöyleee 80 katlı bir bina şekil değiştirse faalaan..gerçi bize yine uzaktan izlemek düşer..nerde bzde 3milyon 700 bin dolarcıkk :KK70:

insan evini bulmakta zorluk çeker sabah kalkıyosun evin başka yerde manzara değişmiş acaip bir durum birde çok yüzsek deprem olaylarından sonra en fazla iki katlı evler tercihim

kuzey cphe güney cephe diye birşey yok yani kuzey güzey hertürlü cephe mevcut oda güzel yazın kuzey olsun kışın haydeee çevir güneye he he

ilginc ama böyle bi binada ne yasamak nede misafirlige gitmek isterdim dogrusu

X