- 17 Ağustos 2011
- 22.759
- 143.553
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
gozlerin bagli hareket edemeyecegin sekilde yataga baglanmak konusunda ne dusunuyorsun? aslinda uzaktan bakinca "ohaaa bu resmen tecavuz!! kim ister bunu" falan denir ama bazen geceye renk katar, kadinlar internetten kendi siparis verir göz bandini, partneriyle konusur, planlar basliksiz yataga o ip nasil baglanir diye, çözüm bulup uygun günde denerlerKendimi tutayım böyle konularda konuşmayayım diyorum tasma takıp gezdirmek düşüncesi cinsellikte bile olsa insan garipser neden diye düşünür yani hayal et mesela tasma takılmış sana evde gezdiriliyorsun o an hangi bi cinsel dürtün uyanabilir ? Her şey de bu cinsel konu bile olsa bir standart ve sınırı olmalı diye düşünüyorum . Herkes istediğini elbette yapsın özgür de insanın da biraz standartları olmalı .
Şu kadarcık standartlarınız olsun ama
söz konusu yatak odasi olunca bazi mantiksiz şeyler mantikli ve keyifli olabiliyor. Kırbaç demis. cogu kadin totoya şaplak yemekten de keyif alir adam arkadayken. bunu seven kisi neden kirbac almasin ki? hos fantezi kirbaclar canta sapindan farksiz. oyle kimsenin canini acitamaz hayvan gibi gerilip de vurmazsan.
tasmayi bilemedim, denemedim de. ama Gibi'deki kuki gibi kopek gezdirir gibi evin icinde gezdircegi, balkon demirine baglayacagi bir sey degildir sevenin vardir bir sebebi, role giren kadin da belki o rolden zevk alir. bunu önceden bilemezsin ki.
biraz farkliliklara acik olmak lazim.