Bu benim hikayem uzun ama nolur yardımcı olun

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Shila_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben oyle konusmayı planlıyordum yapmayım mı ne dıyım pekı bulustugumuzda nolur yardımcı olun gulmeyın bana sıze soruyorum ama:gitme::kedi:

ya ne demek. hepimizin başında bu işler. niye gülelim?
hani demişsin ya benim olgunluğumdan etkilenmişti diye. şimdi karşısında mızmızlanan bir kız görse ne düşünür?
yani ne diyeceksen tamamen senin içinden gelecek şeyler olacak bunlar. biz buradan şunu söyle bunu söyle diyemeyiz tabii ki.
hani ben olsam öyle yapmaya çalışırdım diyebiliyorum sadece. sen aslında yine olgunsun, sadece saçma bir dönemden geçtin hepsi bu. bunu hissettirmeye çalış bence.
ezik durma. önümüze bakmamız gerekir de mesela. ben yaptığımın farkındayım ve ben de bu durumdan hoşnut değilim de. ben bu değilim de.
hala seni seviyorsa o da seni kaybetmek istemez ki.
yalnız sen sadece yenik düştün ve onsuz yapamıyorsun diye konuşuyor olma. dik dur.
tabii tekrarlıyorum. ben olsam bunu yapardım. bırak o da konuşsun. hemen canım cicim ben sensiz olamam demesini de bekleme.
anladığım kadarıyla umutsuzsun biraz. en azından kafasında seninle bir ilişki yürütebileceği izlenimi oluşsa bile iyi bir adım olmaz mı bu?

canım kusura bakma hatalısın fazla naz aşık usandırır.çok kapris yapmışsın bu durumda kim olsa aynı şeyi yapar..bazen son pişmanlık fayda etmiyor bezdirmiş olucaksın ki biranda herşeyi bırakmış.

degistigimi artik hic biseye karsmıyacagimi soylesem yıne olmaz mı
:kedi:

Soğutmak için her şeyi yapıp başarmışsınız da.
Üstelik eskinin acısını da çıkarmışsınız.
Yine de sabretmiş ama insan sevdiğinden daha çok kırılıyor biliyorsunuz.:1no2:
Bence çok üzerine düşmeyin sizden umudunu kesmiş ki başka arayışlara girmiş.
Bir kez arayın ve bir şans isteyin hatalarınızı biliyorsunuz.
Şunu yapmayacağım bunu yapmayacağım şeklinde değil de o yaşayarak görsün.
Beklemede kalın ve o arasın bir daha ders almış durumda beni mutlu etsin diye değil de ben de onu nasıl mutlu edebilirim şeklinde yeniden bir sayfa açın.
Kolaylıklar diliyorum.

bence umudunu kaybetme eğer bir başkası ile arkadaşlığa başlamamışsa hala şansın var demektir eğer seni seviyorsa mutlaka barışacaktır
ama biraz uzun sürebilir.
ayrıca face deki kızında zaten başkasıyla ilişkisi varmış demiştin okız ile ciddi bir arkadaşlığı yada en basitinden sevgili olacağını bile sanmam geçici bir heves olabilir.
kendini bu kadar üzme sadece onunla yüzyüze görüşmeye çalış telefon,sms,email hepsi boş
gerçek hislerini ve düşüncelerini yüzüne gözlerinin içine bakarak söyle bence böyle daha inandırıcı olursun
ayrıca karşısında çocuk gibi mızmız,ağlamaklı hallerde bulunma güçlü ol kendinle emin ol seni gördüğünde tekrar eski olgun halini görsün

eğer seni gerçekten seviyorsa,ne yaparsan yap sonunda yine seninle olacaktır,merak etme.sakın söz veriyorum değişeceğim,seni sıkmıycam v.s gibi şeyler söyleme.olduğun gibi ol.ayrılmak isterse de rahat bırak belli bi süre.seviyorsa dönecektir

Adamı yormuş tüketmişsin kardeş insan biraz insaflı davranmazmı?resmen ilk ilişkinin sinirini bu adamcağadan çıkarmışsın,belliki sıkılmış yorulmuş.

canım çocuğu bunaltmışsın eğer seni gercekten seviyosa dönecektir elbette belki biraz yanlızlığa ihtiyacı vardır canım üszerine düşme bi süre isersen

canım yazını okudum benle aynısın nerdeyse..
Bende hep her problemde ayrılalım bitsin dedim gene aradı barıştık ama bu hreketler git gide soguttu onu benden bunlarda bana tecrübe oldu vede hakettim benim ilişkim facebok baktım bi maili vardı sırf o yuzden bitti onun geçmiş biriyle ilgili..bitirdi bi açıklama bile yapmadı bence yapardı düzeltmek isterdi ama zaten yıprandık oda bahane oldu ayrılmamıza..bizde aynı siz gibiydik şimdi çok suçluorum kendimi ama elimden bişey gelmio....
Canım düzelirsenizde aynı hataları sakın yapmaa derimm

Genç arkadaşlar, biraz birbirinize yaşam alanı tanıyın pişman olmazsınız.

Erkek arkadaşınızın telefonunu kurcalayarak, maillerine vs bakarak, özel alanlara müdahale ederek sadece onu kaçırırsınız.

Erkeği ıslak sabun gibi düşünün, sabunu avucunuzda çok sıkarsanız ya alttan kayar, ya üstten çıkar. Ancak avucunuzu makul tutarsanız elinizde kalır.

Yazını okuyunca bende benimkini ne kadar bunalttığımı farkettim. Beni aramadığında filan kapris yapıyorum ama hiç gurur meselesi yapmam sonra gene hiç bir şey olmamış gibi konuşurum. Şimdi ne yapman gerektiğini soruyorsun öncelikle facebook ta işte ilişki durumunu silmiş ve kızla buluşacakmış diye kaygılanmayı bırak. Onun sırf sana olan kırgınlığından dolayı yaptığı çok açık. Bir birikim olmuş güvenmemişsin önceki ilişkinde yaşadığın acıyı ondan çıkartmışsın evet tam olarak ondan çıkartmışsın o sebepsiz eleştirilerin terslemelerin ondandı. Ama insan bir yere kadar dayanır şimdi o sana dargın ve gerçekten içinde bir şeyleri tuzla buz etmişsin. Durum o kadar umutsuz değil seni seviyor sen nasıl önceki ilişkindeki acıyla hareket ettin şimdi onunda içinde biraz acı var. Ve senin yapacağın şey onu koşulsuz sevmek. Buna devam edersen tekrar eski günlere geri dönersin. Mesela ona mesaj çek içinde acı üzüntü vs bişey olmasın sadece sevgiyle ilgili, sonra buluşmalarınızda asla hesap sorma ne yaptın ne ettin gibi, onu dinle ilgiyle sevgini göster sadece yani yalvar beni bırakma gibisinden olmasın sevdiğini belli et söyle işte. Benim aklıma bunlar geldi. Benimki önceden küstüğünde öyle yapmıştım. Bir keresinde ben de bitirelim dedim o da tamam dedi. Hatta kavga ettik filan haksızdım bende iki buçuk hafta üsteledim dayanamadı barıştık. ınşallah seninde güzel haberlerini alırız. Çok uzun yazmışım ya neyse.

Ben katılıyorum dusuncenize ne cok sıkacaksın nede serbest bırakacaksın ama gel gor kı olmuyor uygulamaya geldıgı zaman yapılmıyor daha dogrusu ben yapamıyorum:kedi:
Bıraz once baktım hala ılıskı durumu aynı yanı gorunmuyor sımdı dun degistirdigi icin herkes soracak bana ne oldu ayrıldınız mı dıye teker teker hesap verecegim:kedi:
Eger tekrar devam edersek kendımı nasıl tutacagım meraktan kudururum sanırım telını karıstırmadan face bakmadan..ama tutmam lazım bılıyorum bende kı degısıklıgı gormesı lazım:umursamaz:
Facede bızı anlatan sadece resımlerımız var ıkı tane yan yana birinde arkadas gibi cikmisiz birinde de sevgili gibi :kedi:

malesef silmişsiniz bir yorum da yapamıyoruz,bir zahmet kilitlensin konunuz böyle yabancı kalacaksak....

Kuzeni giriyor siteye o yüzden sildim arkadaşlar anlamasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…