S
_Shila_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi _Shila_
-
hatalı davranmışsın bundan sonra yapacağın üstüne gitmemek az geri durmak ..çünkü sınırları çok zorlamışsın dikkatini çek üstünden soluk alsın biraz kaybetmememk adına iyice sahiplenici davranır,güvensizliğini belli edersen üzgünüm ama biter..
Canım o kadar guzel anlatmıssın kı gozlerım doldu okurken..tsk ederım haklısın yerden goge kadar İNSALLAH CANİM ALLAH BİZİ AYIRMAZ BİRBİRİMİZE YAZAR :gitme::kedi:
Kızla konusmaları aklıma takıldı ustune de faceden iliski durumunu ve benim ismimi silmesi iyi ce kafamı karıstırdı:kedi:sınırları cok zorladım bılıylorum ben essegim ben aptalım ben salagım offfffffffff cok kotuyum:gitme:
çivi çiviyi sökmez..bu yüzden biten bir ilişkinizin ardından yeni bir ilişkiye geçiş bu kadar kolay olmamalı.. ben de eski ilişkimi unutmadan (yani onun yaptıklarını başkasından çıkarmayacağım döneme girmeden) yeni bir ilişkiye başlamam.. Murathan Mungan'ın bir dörtlüğü var..
ölü bir yılan gibi yatıyordu aramızda
yorgun kirli ve umutsuz geçmişim
oysa bilmediğin bir şey vardı sevgilim
BEN SENDE BÜTÜN AŞKLARIMI TEMİZE ÇEKTİM der.. geçmiş ilişkilerinizi unutun yenisine sonra yelken açın..
yeni ilişkinizdeki insan.. zaten adı yenii neden eskiyle kıyaslayıp yaşayacağın güzelliklere baştan perde çekersin ki?
mail adresi,facebook vs vs... gibi kişisel adresler özeldir.. ben anlamıyorum insan neden bakma gereği duyar..ben yaşantımdaki adamdan eminsem bana ne facedeki kızlardan yorumlardan vs vs..
bence sen adamı yormuşsun.. yorulmuş adam.. sana sürekli kendini ispat etme durumunda bırakmışsın. he birde arkadaşlarının yanında bağırmışsın.. buna ne erkek nede kadın KATLANAMAZ. sonra da benden soğudu der.. tabi soğur insan.. o kadar insanın içinde bağırmışsın ama helal olsun arkadaşına susmuş...
ve sen şimdi bütün bunlardan ne yapabilirim dersen... kızma bana ama bırak sen o adamı.. empati yap... o senin yaptıklarını sana yapsa sen napardın????????????????
hala onun yaptıklarını sorguluyorsun, eğer senden ayrılmayı kafasına koymuşsa bunu değiştiremezsin.senin davranışlarından dolayı senden uzaklaştığını düşünerek kendine çeki düzen ver tatlım opuyorumnanaktan
benim eski iliskimin uzerinden iki yıl gecti ben onu coktan onuttum yanlız aldatılmayı unutmadım onu da kimse unutamaz iki yıl boyunca hayatıma kimseyi sokmadım
onu bırak dıyorsun ama zaten o beni birakti ben onu nasil tekrar kazanabılırım kazanabılırmıyım onu dusunuyorum sizden yardım istiyorum hatamı kabulleniyorum ama cok sert yazmıssın arkadasım..ben empati yaparsam eger gercekten seviyorsam sans veririm cunku ben kalbime soktugum kisiden kolay kopamıyorum
bende diğer arkadaşlarıma katılıyorum .. kendin sıkıp bunaltıp soğutmuşsun gibi geldi bana .. tmm önceden hoş olmayan şeyler yaşamışsın ama herkesi bir tutup aynı muameleye tutamazsınkii.. yani eski erkek ark. hatasının bedelini şimdikine ödetemezsin.bence al karşına konuş. saçmaladıgını bunun da farkına vardıgına söyle gitsin.. sana karşı ilgisi sevgisi warsa sil baştan deneyelim de yok seninle yapamıcaksa bunu şimdi söylesin sonra davranışlarından bunu gördügünde daha cok üzülüceni söyle..yani sen sana düşen kırdıgın durumu tamir et gerisi ona kalmış.. ister kalır ister gider :gitme:
Bana hatam yuzunden ayrılmak istedigini yapamadigini soylerse kahrolurum zaten bi haftada yemeden icmeden kesildim kılo verdim simdi de ayrılırsa biterim cunku ben sucluyum Allahım ben ne yaptım :gitme:
ya bu kadar suçlama kendini. bir yere varamazsın. sakin dur. sağlam dur. ilişkine sahip çık. ağlama vakti değil. böyle olgun bir şekilde konuş sevgilinle. tamam derse ne ala!!! yok olmadı işine bak, yoluna devam et.
değiştiğini farkederse o da istemez ayrılmayı. kolay mı?
sadece ne yaparsan yap, yalvarır gibi konuşma
hiç bişey yapmadan beklersen de ayrılıcak ama.. en azından kendini toplarsan ve bunu ona davranışlarınla hissettirirsen ilk günkü gibi sen olursan belki bi ihtimal olur.. belki geç kalmamışsındır.. ve eğer düzeltebilirsen ayrılmak kelimesini de her fırsatta alma agzına. onda da güzevnsizlik yaratmıoş oluyosun en ufak bişeyde çekip gitmeye meğilli bi insan durumuna düşüyosun.. dediğim gibi kendini düzelt ve çık karşısına konuş ve söylediklerini davranışa da dök ki ikna olsun.. özel şifrelerini alıp kurcalama falan da yapma çünkü sen ona kendisine ait bi yaşam alanı da bırakmamışsın tatlım.sen sana düşeni yap eğer buna ragmen olmazsa en azından kurtarmaya çalıştım der vicdanını susturursun :gitme:
evet yazınızı okudum sonuna kadar,
siz arkadaşınızın bu değişikliğini mezhep farklılığına mı yoruyorsunuz yoksa
adamın üstüne bu kadar çok gitmenize mi...
çok aşırı hareketleriniz olmuş,en ufak birşeyde bitsin demişsiniz,
anlayışlı olmamışsınız gibi geldi bana...
sizin davranışlarınızdaki değişiklik,bence adamın kafasında
soru işaretleri oluşturdu..ilişki de güven,anlayış çok önemli unsurlar,
ama biraz kendinizde aramalısınız bu sorunun cevabını diye düşünüyorum...
sevgiler...
arkadaşım keşke o kadar fevri olmasaydın adam sabredtmiş sabretmiş belki sonunda gözü korkmuştur. biraz yumuşakbaşlı olmayı denesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?