Bu benim hikayem uzun ama nolur yardımcı olun

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Shila_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kızla konusmaları aklıma takıldı ustune de faceden iliski durumunu ve benim ismimi silmesi iyi ce kafamı karıstırdı:kedi:sınırları cok zorladım bılıylorum ben essegim ben aptalım ben salagım offfffffffff cok kotuyum:gitme:

Canım o kadar guzel anlatmıssın kı gozlerım doldu okurken..tsk ederım haklısın yerden goge kadar İNSALLAH CANİM ALLAH BİZİ AYIRMAZ BİRBİRİMİZE YAZAR :gitme::kedi:

ay dur beni de ağlatcan. senağlama
zaten sulu göz olduk çıktık tümden.
hadi hakkınızda hayırlısı

bu kaprisler adamı yormus nıye bu kadar kaprıs yapıyorsun kı
unutabılır yanı ayrılmak bu kadar basıt demekkı sızın ıcın AYRILALIM kelımesını kolay kullanıyorsunuz

hala onun yaptıklarını sorguluyorsun, eğer senden ayrılmayı kafasına koymuşsa bunu değiştiremezsin.senin davranışlarından dolayı senden uzaklaştığını düşünerek kendine çeki düzen ver tatlım opuyorumnanaktan

benim eski iliskimin uzerinden iki yıl gecti ben onu coktan onuttum yanlız aldatılmayı unutmadım onu da kimse unutamaz iki yıl boyunca hayatıma kimseyi sokmadım
onu bırak dıyorsun ama zaten o beni birakti ben onu nasil tekrar kazanabılırım kazanabılırmıyım onu dusunuyorum sizden yardım istiyorum hatamı kabulleniyorum ama cok sert yazmıssın arkadasım..ben empati yaparsam eger gercekten seviyorsam sans veririm cunku ben kalbime soktugum kisiden kolay kopamıyorum

bende diğer arkadaşlarıma katılıyorum .. kendin sıkıp bunaltıp soğutmuşsun gibi geldi bana .. tmm önceden hoş olmayan şeyler yaşamışsın ama herkesi bir tutup aynı muameleye tutamazsınkii.. yani eski erkek ark. hatasının bedelini şimdikine ödetemezsin.bence al karşına konuş. saçmaladıgını bunun da farkına vardıgına söyle gitsin.. sana karşı ilgisi sevgisi warsa sil baştan deneyelim de yok seninle yapamıcaksa bunu şimdi söylesin sonra davranışlarından bunu gördügünde daha cok üzülüceni söyle..yani sen sana düşen kırdıgın durumu tamir et gerisi ona kalmış.. ister kalır ister gider :gitme:

Açıkcası biri bana bu kadar güvensizlik duysa, bir sn ye bile yanında durmazdım.

Sevgi ve aşk herşeye olur demez.

Önemli olan insan onurdur ki , onurumu kıran birinin asla beni sevdiğine inanmam.

Seven kişi için öncelikle karşısındakinin onuru gelir.

Ve sen gereksiz kaprislerinle arkadaşının onurunu kırmışsın.

Peki siz ne hissediyorsunuz bu durumdan :kedi: ben kendime ceki duzen versem bunu da ona soylesem sız olsanız napardınız sizce ne yapar yine ayrılırmı

senin mantığın "ya bu da aldatırsa" başka birşey değil.. onu tekrar kazanamazsın diyorum bende... ve evet sert yazdım.. erkek hakları savunucusu değilim.. senin yazdığını bir erkek yazsaydı da cevabım aynı olacaktı BIRAK O KADINI...

sürekli şüphe duyularak bir ilişkiyi ne kadın nede erkek yaşayamaz.... kopan yerde kalır...

Bana hatam yuzunden ayrılmak istedigini yapamadigini soylerse kahrolurum zaten bi haftada yemeden icmeden kesildim kılo verdim simdi de ayrılırsa biterim cunku ben sucluyum Allahım ben ne yaptım
:gitme:

ya bu kadar suçlama kendini. bir yere varamazsın. sakin dur. sağlam dur. ilişkine sahip çık. ağlama vakti değil. böyle olgun bir şekilde konuş sevgilinle. tamam derse ne ala!!! yok olmadı işine bak, yoluna devam et.
değiştiğini farkederse o da istemez ayrılmayı. kolay mı?
sadece ne yaparsan yap, yalvarır gibi konuşma

Bana hatam yuzunden ayrılmak istedigini yapamadigini soylerse kahrolurum zaten bi haftada yemeden icmeden kesildim kılo verdim simdi de ayrılırsa biterim cunku ben sucluyum Allahım ben ne yaptım
:gitme:

hiç bişey yapmadan beklersen de ayrılıcak ama.. en azından kendini toplarsan ve bunu ona davranışlarınla hissettirirsen ilk günkü gibi sen olursan belki bi ihtimal olur.. belki geç kalmamışsındır.. ve eğer düzeltebilirsen ayrılmak kelimesini de her fırsatta alma agzına. onda da güzevnsizlik yaratmıoş oluyosun en ufak bişeyde çekip gitmeye meğilli bi insan durumuna düşüyosun.. dediğim gibi kendini düzelt ve çık karşısına konuş ve söylediklerini davranışa da dök ki ikna olsun.. özel şifrelerini alıp kurcalama falan da yapma çünkü sen ona kendisine ait bi yaşam alanı da bırakmamışsın tatlım.sen sana düşeni yap eğer buna ragmen olmazsa en azından kurtarmaya çalıştım der vicdanını susturursun :gitme:

vallaa cnm çok ayrılık kelimesi geçiyor gerçekten ilişki içerisinde. çocuk seni sevmiş belli ama sen bence çok naz yapmışsın ve işlerde tam tersi şuanda hayırlısı olsun ne diyim

Ben oyle konusmayı planlıyordum yapmayım mı ne dıyım pekı bulustugumuzda nolur yardımcı olun gulmeyın bana sıze soruyorum ama:gitme::kedi:

arkadaşım keşke o kadar fevri olmasaydın adam sabredtmiş sabretmiş belki sonunda gözü korkmuştur. biraz yumuşakbaşlı olmayı denesen

Cok kotuyum cok utanıyorum onun karsısında guclu bı kız olarak cıkmıstım bırden bıre bunyemde altust oldu simdi onun gozunde ıse yaramaz kaprıs yapan anlayıssız bı kız gorunuyorum ne yapacagim ben belki bulusmaya da gelmeyecek su an is yerindeyim evde olsam sanırım cıldırırdımzemuszemus mafoldum butun duzenim bozuldu tanıyamıyorum artık kendımı aglamak ıstıyorummmmmmmmmmmmm

aynen katılıyorumm...

azıcık daha yumuşakbaşlı davran artık keskin cümleler kurmayı bırak hatta ufak bi jest yap ona küçük bi hediye al bakma sen erkeklerin de hoşuna gider bööle şeyler.

arkadaşım keşke o kadar fevri olmasaydın adam sabredtmiş sabretmiş belki sonunda gözü korkmuştur. biraz yumuşakbaşlı olmayı denesen

Gozu korktu evet bana hep seni son duragim olarak goruyorum istemeye gelecegim diyodu sen digerlerine benzemiyosun diyodu ama cok korkuttum onu artık evliligi birak yan yana gelmeye bile korkuyo Allahım napacagim ben kızlar hıc umut yok mu nolur bısı soyleyin siz olsaniz napardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…