S
_Shila_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi _Shila_
-
ılk konu başlığım hatam olursa affola kızlar inanın o kadar sıkıntıdayım ki anlatamam ..Eski ilişkim çok kötü bitmişti aldatılmıştım onun etkisini üzerimden iki yılda zor attım iki yıl boyunca hayatıma kimseyi sokmazken kapımı biri zorlamıştı..Bana öyle çok ilgi gösteriyordu ki..Yapma dedim benimle yapma..Ben çok kötü olaylar yaşadım eğer bi daha üzülürsem kaldıramam etme dedim..Bi ay boyunca beni ikna etmeye çalıştı sonra bi gün bire bir buluştuk ve olan o gün oldu..Herşey kendiliğinden gelişti ve çıkmaya başlamıştık..O o kadar mutluydu ki ayakları yere basmıyordu her gün en az yirmi kere arıyordu ve her araması saatlerce sürüydu bi kere teli duymazsam hemen telaşlanıyordu arkadaşlarıma kadar arıyordu..H içi iki günde bi akşam buluşuyorduk h sonu da öyle..Öyle mutluydum ki bende çayımın şekerini kendi atıyordu benim iyiliğim için herşeyi yapıyordu her konuşmamızda beni çok sevdiğini ve bensiz yapamayacağını söylüyordu..ısmimle diil sıfatlarla hitap ediyordu sürekli aşkım bitanem hayatım canım diyordu ama ben ona ismiyle hitap ediyordum çünkü korkuyordum içimde nedenini bilmediğim bi korku vardı ya yine aldatılırsam diye..Bi gün mezhebimizin farklı olduğunu öğrendim..Gece hemen msj attım tabi o zaman asla beni bırakmaz diyordum o cesaretle açık açık söyledim olamayız birlikte diye..Gece boyu uyumadı aradı msj attı aramalarını açmadım msjlarında bensiz yaşayamayacağını,onu bırakmamamı,beni son durağı olarak gördüğünü ve evlilik düşündüğünü bi kaç aya kalmaz istemeye geleceğini söylüyordu diger ğün buluştuk yanımda ağlayacaktı nerdeyse senin için herşeyi göze alır katlanırım savaşırım dedi tekrar birleştik..Herşey rüya gibiydi omzuma yatıp çocuk gibi uyurdu sadece....Huzur dolu olduğunu söylerdi hep..Taa ki geçen haftaya kadar..Geçen hafta annem rahatsızlanmıştı akşam ve o nöbetteydi..Ona annemin rahatsızlandığını söyledim aradı bişi olursa haben vermemi üzülmememi söyledi ama bi daha iki üç saat boyunca aramadı..Bende o telaşla msj attım kötü günümde yanımda diilmişsin yanlış tanımışım dedim ayrılmak istiyorum dedim..Şu an nöbetteyim elimde tüfek ne durumda olduğumu bilmiyorsun dedi yarın iş çıkışı konuşuruz dedi tabi bende de sinir hayır ben daha fazla konuşmak istemiyorum wc ye giderken bile arayabilirdin dedim bitti dedim ve bi daha aramadı..Diğer gün tabi ben tutuştum aradım açmadı msj lara cvp vermedi akşam aradı biraz düzelmişken aramız yine bozuldu..Bkirlikte gittiğimiz piknikte..Ben yine asabi bi şekilde davrandım..Arkadaşıma sinirlenmiştim sinirimi ondan çıkardım ona bağırdım arkadaşların yanında kalbini kırdım yine sesini çıkarmadı yine sustu o kadar sakin bi insandı ki susarak cvp verirdi hiç ses tonu yükselmez sinirlenmezdi...Ondan sonra da aramız daha da bozuldu..Ben sürekli telini kurcalıyodum facene bakıyordum nerdesin ne yaptın kimlesin diye sürekli sorguya alıyordum bişi olduğu zamanda hemen trip yapıyordum..ıyice benden soğuduğunu farkettim aramaları azaldı bakışları boş..buluşmalarımız azaldı yanıma sırf mecburiyetten geliyor gibi hissettim..Son iki günde biraz düzeldi derken dün yine bozuldu..Biz önceden anlaşmıştık facede ilişki durumumuza isimlerimizi yazacaktık..ben istememiştim biraz zaman geçsin ondan sonra yazarız demiştim..Dün onun face girip benim ismimi benim facede onun ismini yazdım..Daha önce konuştuğumuz için yapmıştım kızmaz diye düşünmüştüm..Dün akşam girmiş ve ilişki durumunu silmiş şok oldum hemen aradım neden böyle yaptığını sordum ondan habersiz yapmama kızdığını söyledi..Bildirimlerime kadar okuyorsun kim ne yazmış göremiyorum dedi..Bende daha önceden konuştuğumuz için yazdım isimlerimizi yoksa yazmazdım dedim..Şifresi vardı bende şifresini de değiştirdiğini söyledi..Şok oldum....Omzumda yatan gitme beni bırakma diye üzülen aradığında açmadığımda telaşlanan her gün görmek isteyen adam yoktu artık buz gibi bi adam vardı..Ayrılmak mı istiyorsun dedim istemiyormusun beni dedim sustu..Buluşunca konuşuruz dedi..ıstese ayrılmak istemiyorum derdi ama demedi buluşunca konuşuruz dedi..Ama hala canımlı konuşurdu fakat soğuktu çok soğuktu..Güvensizlik var dedi bana güvenemiyorsun dedi..Akşam telde konuşurken annem cağırıyor sonra konuşalım mı demişti ok demiştim kapatmıştık teli hemen arkasından gizli numara bunu çaldırmış..Bana sen mi aradın dedi hayır dedim bi başkasıyla mı konuşuyorum diye beni mi yokluyorsun dedi hayır niye öyle bişi yapayım dedim..Konuşurken ağladım özür dilerim face girdiğim için senden habersiz değişiklik yaptığım için dedim canın sağ olsun dedi seni çok seviyorum dedim ağlayarak bende dedi bitmesin nolur beni bırakma dedim soğuk bi şekilde tamam dedi..Biz her akşam dua ederdik o alıştırmıştı beni o ALLAH BıZı AYIRMASIN DERDı BENDE ALLAH BıZı BıRBıRıMıZE YAZSIN DERDıM en kötü anımızda bile bunu söylerdi ama dün söylemedi ben söyledim artik allah bizi birbirimize yazsın dedim oda Allah bizi ayırmasın amin dedi kapattık.
Şu an ayrılma noktasındayıkz dün face şifresini değiştirmesi ve ilişti durumundan benim ismimi silmesi beni çok kırdı aklımda daha çok soru işareti bıraktı..Beni el üstünde tutan buluştuğumuzda omzumda uyuyan beni bırakma diyen beni görmeyince deliren adam yoktu karşımda..Bide dün face de bi konuşma gördüm bi kızla sohbet etmiş çarşamba günü buluşalım demişler numaralarını vermişler ama kızın ilişkisi var sanırım face öyle yazmış bunu da gördüm daha kötü oldum kızlar yorumunuz ne nolur bana yardım edin bu durumu nasıl düzeltebilirim gerçekten bitti mi aramızdaki herşey
Onu çok seviyorum çok alıştım eski beni seven sürekli arayan beni görmeyince özleyen insanı geri istiyorum
DUN FACEDEN BENıM DEGıSTıRDıGıM ıLıSKı DURUMUNU SıLMıS AMA RESıMLERıMıZ DURUYO BUNUN USTUNE DE Bı KıZLA SOHBETıNı GORDUM VE KIZLA CARSAMBA GORUSECEK ACABA KIZLAR KIZ GORMESıN DıYE Mı SıLDı ıSMıMı ıLıSKı DURUMUNU
BIDE SUNU EKLEMEK ıSTıYORUM ARKADASLAR BANA ıSLERıM YOGUN FAZLA ARAYAMIYORUM DEDı OK DEDıM AMA CTESı GUNU BULUSACAKTıK ONU DA ERTELEDı GELMEDı ESKıDEN USTUNE GıTMıYORDUM NE ZAMAN BOZULDU ARAMIZ SOGUMAYA BASLADI O ZAMAN GıTMEYE BASLADıM ACABA BASKASIMI VAR FACEDEN ıLıSKı DURUMUNU NEDEN SıLıYOR ONU ANLAMADIM KIZLAR Shila
Şu an ayrılma noktasındayıkz dün face şifresini değiştirmesi ve ilişti durumundan benim ismimi silmesi beni çok kırdı aklımda daha çok soru işareti bıraktı..Beni el üstünde tutan buluştuğumuzda omzumda uyuyan beni bırakma diyen beni görmeyince deliren adam yoktu karşımda..Bide dün face de bi konuşma gördüm bi kızla sohbet etmiş çarşamba günü buluşalım demişler numaralarını vermişler ama kızın ilişkisi var sanırım face öyle yazmış bunu da gördüm daha kötü oldum kızlar yorumunuz ne nolur bana yardım edin bu durumu nasıl düzeltebilirim gerçekten bitti mi aramızdaki herşey
Onu çok seviyorum çok alıştım eski beni seven sürekli arayan beni görmeyince özleyen insanı geri istiyorum
DUN FACEDEN BENıM DEGıSTıRDıGıM ıLıSKı DURUMUNU SıLMıS AMA RESıMLERıMıZ DURUYO BUNUN USTUNE DE Bı KıZLA SOHBETıNı GORDUM VE KIZLA CARSAMBA GORUSECEK ACABA KIZLAR KIZ GORMESıN DıYE Mı SıLDı ıSMıMı ıLıSKı DURUMUNU
BIDE SUNU EKLEMEK ıSTıYORUM ARKADASLAR BANA ıSLERıM YOGUN FAZLA ARAYAMIYORUM DEDı OK DEDıM AMA CTESı GUNU BULUSACAKTıK ONU DA ERTELEDı GELMEDı ESKıDEN USTUNE GıTMıYORDUM NE ZAMAN BOZULDU ARAMIZ SOGUMAYA BASLADI O ZAMAN GıTMEYE BASLADıM ACABA BASKASIMI VAR FACEDEN ıLıSKı DURUMUNU NEDEN SıLıYOR ONU ANLAMADIM KIZLAR Shila
Son düzenleyen: Moderatör: