• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu benim hikayem uzun ama nolur yardımcı olun

• Konu Sahibi Konu Sahibi _Shila_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

_Shila_

Ziyaretçi
ılk konu başlığım hatam olursa affola kızlar inanın o kadar sıkıntıdayım ki anlatamam ..Eski ilişkim çok kötü bitmişti aldatılmıştım onun etkisini üzerimden iki yılda zor attım iki yıl boyunca hayatıma kimseyi sokmazken kapımı biri zorlamıştı..Bana öyle çok ilgi gösteriyordu ki..Yapma dedim benimle yapma..Ben çok kötü olaylar yaşadım eğer bi daha üzülürsem kaldıramam etme dedim..Bi ay boyunca beni ikna etmeye çalıştı sonra bi gün bire bir buluştuk ve olan o gün oldu..Herşey kendiliğinden gelişti ve çıkmaya başlamıştık..O o kadar mutluydu ki ayakları yere basmıyordu her gün en az yirmi kere arıyordu ve her araması saatlerce sürüydu bi kere teli duymazsam hemen telaşlanıyordu arkadaşlarıma kadar arıyordu..H içi iki günde bi akşam buluşuyorduk h sonu da öyle..Öyle mutluydum ki bende çayımın şekerini kendi atıyordu benim iyiliğim için herşeyi yapıyordu her konuşmamızda beni çok sevdiğini ve bensiz yapamayacağını söylüyordu..ısmimle diil sıfatlarla hitap ediyordu sürekli aşkım bitanem hayatım canım diyordu ama ben ona ismiyle hitap ediyordum çünkü korkuyordum içimde nedenini bilmediğim bi korku vardı ya yine aldatılırsam diye..Bi gün mezhebimizin farklı olduğunu öğrendim..Gece hemen msj attım tabi o zaman asla beni bırakmaz diyordum o cesaretle açık açık söyledim olamayız birlikte diye..Gece boyu uyumadı aradı msj attı aramalarını açmadım msjlarında bensiz yaşayamayacağını,onu bırakmamamı,beni son durağı olarak gördüğünü ve evlilik düşündüğünü bi kaç aya kalmaz istemeye geleceğini söylüyordu diger ğün buluştuk yanımda ağlayacaktı nerdeyse senin için herşeyi göze alır katlanırım savaşırım dedi tekrar birleştik..Herşey rüya gibiydi omzuma yatıp çocuk gibi uyurdu sadece....Huzur dolu olduğunu söylerdi hep..Taa ki geçen haftaya kadar..Geçen hafta annem rahatsızlanmıştı akşam ve o nöbetteydi..Ona annemin rahatsızlandığını söyledim aradı bişi olursa haben vermemi üzülmememi söyledi ama bi daha iki üç saat boyunca aramadı..Bende o telaşla msj attım kötü günümde yanımda diilmişsin yanlış tanımışım dedim ayrılmak istiyorum dedim..Şu an nöbetteyim elimde tüfek ne durumda olduğumu bilmiyorsun dedi yarın iş çıkışı konuşuruz dedi tabi bende de sinir hayır ben daha fazla konuşmak istemiyorum wc ye giderken bile arayabilirdin dedim bitti dedim ve bi daha aramadı..Diğer gün tabi ben tutuştum aradım açmadı msj lara cvp vermedi akşam aradı biraz düzelmişken aramız yine bozuldu..Bkirlikte gittiğimiz piknikte..Ben yine asabi bi şekilde davrandım..Arkadaşıma sinirlenmiştim sinirimi ondan çıkardım ona bağırdım arkadaşların yanında kalbini kırdım yine sesini çıkarmadı yine sustu o kadar sakin bi insandı ki susarak cvp verirdi hiç ses tonu yükselmez sinirlenmezdi...Ondan sonra da aramız daha da bozuldu..Ben sürekli telini kurcalıyodum facene bakıyordum nerdesin ne yaptın kimlesin diye sürekli sorguya alıyordum bişi olduğu zamanda hemen trip yapıyordum..ıyice benden soğuduğunu farkettim aramaları azaldı bakışları boş..buluşmalarımız azaldı yanıma sırf mecburiyetten geliyor gibi hissettim..Son iki günde biraz düzeldi derken dün yine bozuldu..Biz önceden anlaşmıştık facede ilişki durumumuza isimlerimizi yazacaktık..ben istememiştim biraz zaman geçsin ondan sonra yazarız demiştim..Dün onun face girip benim ismimi benim facede onun ismini yazdım..Daha önce konuştuğumuz için yapmıştım kızmaz diye düşünmüştüm..Dün akşam girmiş ve ilişki durumunu silmiş şok oldum hemen aradım neden böyle yaptığını sordum ondan habersiz yapmama kızdığını söyledi..Bildirimlerime kadar okuyorsun kim ne yazmış göremiyorum dedi..Bende daha önceden konuştuğumuz için yazdım isimlerimizi yoksa yazmazdım dedim..Şifresi vardı bende şifresini de değiştirdiğini söyledi..Şok oldum....Omzumda yatan gitme beni bırakma diye üzülen aradığında açmadığımda telaşlanan her gün görmek isteyen adam yoktu artık buz gibi bi adam vardı..Ayrılmak mı istiyorsun dedim istemiyormusun beni dedim sustu..Buluşunca konuşuruz dedi..ıstese ayrılmak istemiyorum derdi ama demedi buluşunca konuşuruz dedi..Ama hala canımlı konuşurdu fakat soğuktu çok soğuktu..Güvensizlik var dedi bana güvenemiyorsun dedi..Akşam telde konuşurken annem cağırıyor sonra konuşalım mı demişti ok demiştim kapatmıştık teli hemen arkasından gizli numara bunu çaldırmış..Bana sen mi aradın dedi hayır dedim bi başkasıyla mı konuşuyorum diye beni mi yokluyorsun dedi hayır niye öyle bişi yapayım dedim..Konuşurken ağladım özür dilerim face girdiğim için senden habersiz değişiklik yaptığım için dedim canın sağ olsun dedi seni çok seviyorum dedim ağlayarak bende dedi bitmesin nolur beni bırakma dedim soğuk bi şekilde tamam dedi..Biz her akşam dua ederdik o alıştırmıştı beni o ALLAH BıZı AYIRMASIN DERDı BENDE ALLAH BıZı BıRBıRıMıZE YAZSIN DERDıM en kötü anımızda bile bunu söylerdi ama dün söylemedi ben söyledim artik allah bizi birbirimize yazsın dedim oda Allah bizi ayırmasın amin dedi kapattık.
Şu an ayrılma noktasındayıkz dün face şifresini değiştirmesi ve ilişti durumundan benim ismimi silmesi beni çok kırdı aklımda daha çok soru işareti bıraktı..Beni el üstünde tutan buluştuğumuzda omzumda uyuyan beni bırakma diyen beni görmeyince deliren adam yoktu karşımda..Bide dün face de bi konuşma gördüm bi kızla sohbet etmiş çarşamba günü buluşalım demişler numaralarını vermişler ama kızın ilişkisi var sanırım face öyle yazmış bunu da gördüm daha kötü oldum kızlar yorumunuz ne nolur bana yardım edin bu durumu nasıl düzeltebilirim gerçekten bitti mi aramızdaki herşey

Onu çok seviyorum çok alıştım eski beni seven sürekli arayan beni görmeyince özleyen insanı geri istiyorum
DUN FACEDEN BENıM DEGıSTıRDıGıM ıLıSKı DURUMUNU SıLMıS AMA RESıMLERıMıZ DURUYO BUNUN USTUNE DE Bı KıZLA SOHBETıNı GORDUM VE KIZLA CARSAMBA GORUSECEK ACABA KIZLAR KIZ GORMESıN DıYE Mı SıLDı ıSMıMı ıLıSKı DURUMUNU
BIDE SUNU EKLEMEK ıSTıYORUM ARKADASLAR BANA ıSLERıM YOGUN FAZLA ARAYAMIYORUM DEDı OK DEDıM AMA CTESı GUNU BULUSACAKTıK ONU DA ERTELEDı GELMEDı ESKıDEN USTUNE GıTMıYORDUM NE ZAMAN BOZULDU ARAMIZ SOGUMAYA BASLADI O ZAMAN GıTMEYE BASLADıM ACABA BASKASIMI VAR FACEDEN ıLıSKı DURUMUNU NEDEN SıLıYOR ONU ANLAMADIM KIZLAR Shila

Son düzenleyen: Moderatör:
evet yazınızı okudum sonuna kadar,
siz arkadaşınızın bu değişikliğini mezhep farklılığına mı yoruyorsunuz yoksa
adamın üstüne bu kadar çok gitmenize mi...
çok aşırı hareketleriniz olmuş,en ufak birşeyde bitsin demişsiniz,
anlayışlı olmamışsınız gibi geldi bana...
sizin davranışlarınızdaki değişiklik,bence adamın kafasında
soru işaretleri oluşturdu..ilişki de güven,anlayış çok önemli unsurlar,
ama biraz kendinizde aramalısınız bu sorunun cevabını diye düşünüyorum...
sevgiler...

Akışına bırak biraz. Adam senin aşkından ölse de erkekler asla bu kadar sıkılmaya herşeylerinin kurcalanmasına tahammül edemez. O facede bişeyler yapmış seni kırmış belki ama sen de yukarda onu nasıl kırdığını uzun uzun anlatmışsın. Arkadaşlarının yanında susmuş sana cevap vermemiş. Olaya sadece kendi açından bakma bence. Sevgilini de düşün. Herşeyi kurcalama biraz rahat olmaya çalış Hakkınızda ne hayırlıysa onu iste. Fazla naz aşık usandırır. Erkekler çok fazla kaprise ve didiklenmeye gelemiyor. Ayrıca facede konuştuğu kız eski arkadaşlarından biridir belki. Yada uzak akraba dost vs. ınsanların sadece kendi cinslerinden arkadaşları olmayabiliyor takdir edersin ki. Rahat olmaya çalış ne üzerine git ne üzerine düş. Biraz nefes alın ikinizde. Umarım herşey hayırlısıyla gönlünüze göre olur. a.s.

Ya bir ilişkide neden sürekli "ayrılık" kelimesi geçer anlamam...
3 yıllık ilişkim var,bir kere dahi ağzımıza almadık şu kelimeyi...
ayrılık ayrılık diyerek ilişkilerinizi yıpratmayın yaa...

ya kızmazsan ben de yorum yapmak istiyorum.
yazını baştan sona okudum. iğneleyici gibi algılama ama ben lise 2 öğrencisi falan sandım seni. memur yazdığını görünce şaşırdım.
niye bu kadar naz niyaz? hani karşındaki adamı geçtim. sen yorulmuyor musun?
bırak arkadaşım. rahat ol biraz. sana da yazık ya. başka şeylerle ilgilen. hayatının merkezi kendin ol.
haddimi aştıysam kusura bakma

kusura bakma ama senide biri okadar sıksa arkadaşlarının yanında bağırıp çağırsa sende soğursun hep kendine bişeyler istiyorsun karşındakide bişeyler bekliyor yoksa sadece senin mutlu olmana bağlı değil bazı şeyler. bence çok fazla üzerine gitme eski ilişkinde aldatıldın diye bu seferde aynısı olcak diye bişey yok bence bu yaptıklarının nedenini anlat kendisine ve güven artık :1hug:

evet yazınızı okudum sonuna kadar,
siz arkadaşınızın bu değişikliğini mezhep farklılığına mı yoruyorsunuz yoksa
adamın üstüne bu kadar çok gitmenize mi...
çok aşırı hareketleriniz olmuş,en ufak birşeyde bitsin demişsiniz,
anlayışlı olmamışsınız gibi geldi bana...
sizin davranışlarınızdaki değişiklik,bence adamın kafasında
soru işaretleri oluşturdu..ilişki de güven,anlayış çok önemli unsurlar,
ama biraz kendinizde aramalısınız bu sorunun cevabını diye düşünüyorum...
sevgiler...
Ben kendimde arıyorum yanlışlarım çok oldu ama ona açıklamasını da yaptırdım bi süre beni anlayışla karşlıa lütfen zamanla tanıyoruz birbirimizi dedim eski ilişkimden dolayı korkuyorum dedim oda tamam demişti ama şimdi sorun çıktı..mezhep olayı çvözüldü orda bi sorun kalmadı

ya canım kusura bakma gül gibi adamı sen zorla dikene çevirmişsin...

gereksiz tripler saçma saçma düşüncelerinle bence adam yine iyi sabretmiş...

hastanede 2 saat aramadı diye hemen ayrılalım denirmi....

ne durumda olduğunu bilmeden bu kadar çok şey beklenirmi?

sen hep bana hep bana demişsin....

fazla şeyler beklemişsin ve adam artık tak demiş...

facebookuna girip karıştırmakta ne demek....

bu güvensizliktir....

demekki güvenmiyorsun ve adamda haklı....

bence bu ilişkide en büyük hatalar sende....

sonuçlarınıda düşünmeliydin...

Son düzenleme:
ya kızmazsan ben de yorum yapmak istiyorum.
yazını baştan sona okudum. iğneleyici gibi algılama ama ben lise 2 öğrencisi falan sandım seni. memur yazdığını görünce şaşırdım.
niye bu kadar naz niyaz? hani karşındaki adamı geçtim. sen yorulmuyor musun?
bırak arkadaşım. rahat ol biraz. sana da yazık ya. başka şeylerle ilgilen. hayatının merkezi kendin ol.
haddimi aştıysam kusura bakma

Yok arkadasım olur mu oyle sey yanlıs anlamam hatalarımı bılıyorum ılk tanıstıgımızda ılk ıkı uc hafta ben cok olgun davranıyordum bana evlenmek ıstedıgını cok sevdıgını kısılıgımı cok begendını soyluyordu o zaman takılmıyordum hıc bı seye..ne zaman ılk tartısmamız oldu ve benden sogudugunu anladım o zaman takılmaya basladım
:kedi: bana cocuk gibi davranıyorsun herseyde ayrılık dıyorsun herseyden trıp yapıyorsun en onemlısı de bana guvenmıyorsun dedı eskı ılıskımden dolayı boyle oldum bende ıstemıyorum boyle olmayı ama elımde olmadan yapıyorum eskı ılıskımde erkek arkadasım benı aldatmıstı ve kızın ısmını erkek ısmıyle kaydetmıstı o hep aklıma gelıyor o yuzden korkuyorum onu da bunaltıyorum

Ben kendimde arıyorum yanlışlarım çok oldu ama ona açıklamasını da yaptırdım bi süre beni anlayışla karşlıa lütfen zamanla tanıyoruz birbirimizi dedim eski ilişkimden dolayı korkuyorum dedim oda tamam demişti ama şimdi sorun çıktı..mezhep olayı çvözüldü orda bi sorun kalmadı

tamam canım da,çocuğun üstüne çok fazla gitmişsiniz,
inanın sıkar bu insanı,düşünsenize şimdi böyle davranan,
yarın evlenince nasıl olur kimbilir...o size olabildiğince
iyi niyetle yaklaşmış,ama sizin fevri davranışlarınız,
her sorunun sonunda bitsin ayrılalım demeniz hoş olmamış...
ya kendinizi hazırladıktan sonra arayın ve hatalarınızı kabul edin,
bundan sonrası için yeni bir sayfa açın ya da bir müddet kendinizi dinlenmeye çekin...
sevgiler...

ya üzülmeni istemem ama resmen kendin soğutmuşsun. ne kadar sabırlı sakin desen bile herkesin bir sınırı sabrı vardır üstüne gelmiş ve sen sert tepki verince artık o da uzaklaşmaya başlamış gibi gözüküo. madem çok seviyordun neden bu arkadşların yanında azarlamalar falan ne kadar kötü bir duygudur onu kendi yerine koysana bi. o sana bu şekilde davransa sen de soğumaz mıydın ya da bi mesafe oluşmaz mıydı aranızda.. bence üsteleme yalnzca ikinize de zaman tanı biraz

ya canım kusura bakma gül gibi adamı sen zorla dikene çevirmişsin...

gereksiz tripler saçma saçma düşüncelerinle bence adam yine iyi sabretmiş...

hastanede 2 saat aramadı diye hemen ayrılalım denirmi....

ne durumda olduğunu bilmeden bu kadar çok şey beklenirmi?

sen hep bana hep bana demişsin....

fazla şeyler beklemişsin ve adam artık tak demiş...

facebookuna girip karıştırmakta ne demek....

bu güvensizliktir....

demekki güvenmiyorsun ve adamda haklı....

bence bu ilişkide en büyük hatalar sende....

sonuçlarınıda düşünmeliydin...

Kahroluyorum vicdan azabı duyuyorum geceleri uyuyamıyorum aglamaktan gozlerim sisti dedigin gibi gul gibiadamı dikene cevirdim butun hata bende ne yapacagim nasil duzeltecegim durumu eski haline donermi sence nolur bisi soyle eskisi gibi duzelir mi durum:kedi:

sendeki pişmanlığın ve sevginin farkına varırsa tabiki düzelir. ona pişmanlğnı anlat ve zamana bıraklm de bence. inan zaman herşeyn ilacı

Yok arkadasım olur mu oyle sey yanlıs anlamam hatalarımı bılıyorum ılk tanıstıgımızda ılk ıkı uc hafta ben cok olgun davranıyordum bana evlenmek ıstedıgını cok sevdıgını kısılıgımı cok begendını soyluyordu o zaman takılmıyordum hıc bı seye..ne zaman ılk tartısmamız oldu ve benden sogudugunu anladım o zaman takılmaya basladım
:kedi: bana cocuk gibi davranıyorsun herseyde ayrılık dıyorsun herseyden trıp yapıyorsun en onemlısı de bana guvenmıyorsun dedı eskı ılıskımden dolayı boyle oldum bende ıstemıyorum boyle olmayı ama elımde olmadan yapıyorum eskı ılıskımde erkek arkadasım benı aldatmıstı ve kızın ısmını erkek ısmıyle kaydetmıstı o hep aklıma gelıyor o yuzden korkuyorum onu da bunaltıyorum

söylediklerinde haklı 10 yaşındaki çocuk gibi daranmışsıng ereğinden fazla ilgi beklemişsin.... tripler, güvensizlik bunlar çok önemli şeyler helede güvensizlik....neden eski sevgilinden gördüğün şeyleri bekliyorsunki böyle davranırsansan hayaın boyunca bi erkekle mutlu olamazzsın.......

Kahroluyorum vicdan azabı duyuyorum geceleri uyuyamıyorum aglamaktan gozlerim sisti dedigin gibi gul gibiadamı dikene cevirdim butun hata bende ne yapacagim nasil duzeltecegim durumu eski haline donermi sence nolur bisi soyle eskisi gibi duzelir mi durum:kedi:

durumun eski haline dönmesinin nasıl olacağını senden başka kimse bilemez....

ayrıca sevgilin sandığım kadarıyla başka bi kızla görüşüyor ama bunu senin okuyacağını bile bile yapmışta olabilir....

bence hatalarının farkına var ve 10 yaşındaki çocukluktan çık ve olgun bir kız ol.....

ve en önemlisi birine güvenmeyi öğren.....

bu arada kaç yaşındasın ve gerçekten memurmusun?

kusura bakma ama mis gibi adamı ve ilişkini mahvetmişsin ve bence genelde senin hataların eminim senin yaptıklarını o yapsa sen çoktan ayrılmıştırn.
ama birde şöyle bakmak lazım uzun bir zaman seninle görüşmek istemiş sen görüşmemişsin ve uzun uğraşlardan sonra çıkmaya başlamışsınız belki sana kavuşunca bir süre sonra SIKILMIŞda olabilir

bilemiyorum ama herşeyi akışına bırak onu zorlama başkalarına seninle birlikteliğini ispat etmek zorunda değilsin (facebook gibi ) önemli olan bir birinizin kalbinde olmanız
umarım o kız herhangi bir arkadaşıdır çünkü günümüzde bazı kızlar için aldatmak çok önemli değil sevgilisi olsun yada olmasın

üzüldüm canım ama bak böyle işler daha da karışıyor. bir süre üsteleme. bırak kendi haline, bak alttan al seni ezsin falan demiyorum.
eski yaralar zor geçer, bilirim ama bunları hayatı olumlu yönde etkileyecek tecrübelere çevirmemiz gerekmez mi?
bana kalırsa ilgi görmeyince hemen öyle ah vah çok üzülüyorum deme ona. sağlam dur.
seni seviyorsa düzelir merak etme. hem zor bulunur öyle bu kadar kaprise katlanacak insan. seni gerçekten sevmiş.
biraz kendi işlerine bak. hayatının merkezine kendini oturt. bu çok çok çok önemli. hem öyle olunca insan o kadar da hırpalamıyor kendini, her ayrıntıya takılmıyor.
hadi bakalım 'Allah sizi birbirinize yazsın' opuyorumnanaktan

hatalı davranmışsın bundan sonra yapacağın üstüne gitmemek az geri durmak ..çünkü sınırları çok zorlamışsın dikkatini çek üstünden soluk alsın biraz kaybetmememk adına iyice sahiplenici davranır,güvensizliğini belli edersen üzgünüm ama biter..

üzüldüm canım ama bak böyle işler daha da karışıyor. bir süre üsteleme. bırak kendi haline, bak alttan al seni ezsin falan demiyorum.
eski yaralar zor geçer, bilirim ama bunları hayatı olumlu yönde etkileyecek tecrübelere çevirmemiz gerekmez mi?
bana kalırsa ilgi görmeyince hemen öyle ah vah çok üzülüyorum deme ona. sağlam dur.
seni seviyorsa düzelir merak etme. hem zor bulunur öyle bu kadar kaprise katlanacak insan. seni gerçekten sevmiş.
biraz kendi işlerine bak. hayatının merkezine kendini oturt. bu çok çok çok önemli. hem öyle olunca insan o kadar da hırpalamıyor kendini, her ayrıntıya takılmıyor.
hadi bakalım 'Allah sizi birbirinize yazsın' opuyorumnanaktan

Canım o kadar guzel anlatmıssın kı gozlerım doldu okurken..tsk ederım haklısın yerden goge kadar İNSALLAH CANİM ALLAH BİZİ AYIRMAZ BİRBİRİMİZE YAZAR :gitme::kedi:

çivi çiviyi sökmez..bu yüzden biten bir ilişkinizin ardından yeni bir ilişkiye geçiş bu kadar kolay olmamalı.. ben de eski ilişkimi unutmadan (yani onun yaptıklarını başkasından çıkarmayacağım döneme girmeden) yeni bir ilişkiye başlamam.. Murathan Mungan'ın bir dörtlüğü var..
ölü bir yılan gibi yatıyordu aramızda
yorgun kirli ve umutsuz geçmişim
oysa bilmediğin bir şey vardı sevgilim
BEN SENDE BÜTÜN AŞKLARIMI TEMİZE ÇEKTİM der.. geçmiş ilişkilerinizi unutun yenisine sonra yelken açın..
yeni ilişkinizdeki insan.. zaten adı yenii neden eskiyle kıyaslayıp yaşayacağın güzelliklere baştan perde çekersin ki?

mail adresi,facebook vs vs... gibi kişisel adresler özeldir.. ben anlamıyorum insan neden bakma gereği duyar..ben yaşantımdaki adamdan eminsem bana ne facedeki kızlardan yorumlardan vs vs..

bence sen adamı yormuşsun.. yorulmuş adam.. sana sürekli kendini ispat etme durumunda bırakmışsın. he birde arkadaşlarının yanında bağırmışsın.. buna ne erkek nede kadın KATLANAMAZ. sonra da benden soğudu der.. tabi soğur insan.. o kadar insanın içinde bağırmışsın ama helal olsun arkadaşına susmuş...

ve sen şimdi bütün bunlardan ne yapabilirim dersen... kızma bana ama bırak sen o adamı.. empati yap... o senin yaptıklarını sana yapsa sen napardın????????????????

adamı boğmuşsun resmen normaldir böyle davranması
biraz ellerini çek yakasından :delphin:

Back