Gelinlik Modelleri Bu benim gelinliğim olsun mu?

sodi-certila

evli-mutlu-çoçuklu olucak
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.296
5
116
İstanbul
bu yaz düğünüm var ve aklımdaki modeli beğenize sunuyorum

Pronovias markasının gelinliği ispanyol tarzı

Son düzenleme:
ETEKLER falan çok şirin ve şık bence...Lady havası var....Olsun derim arkadaşım

Çok şık ve sade ama yanlış görmediysem kalçanın hemen bitimine kadar dar ve askısız.Düğünde askısız üstle rahat edebilirmisin çünkü gelinliklerin alt etek kısmı normal kıyaetlere göre daha ağır olur buyüzden sürekli düğün boyunca yukarıya doğru çekiştirmek zorunda kalacaksın.incede olsa bir askı yaparsan güzel olur.sengözlerimebaksanab

bunun eteği kabarık olmadıgı için(içinden tel çember geçmiyor) fazla sorun olmaz sanırım yineden uyarını dikkate alıcam tşk ederim

aslında buda çok hoş...sadelik önemli benim için ama mankenin saçalrı toplu olsa dağınık bir şekilde daha hoş olurdu

ilk model gayet güzel,benimde hoşuma gitmişti.fiziğinde elveriyorsa kesinlikle çok hoş durur.

Canım düğünse eğer rahat oynayıp hareket edebilirmisin ki kuyruklarla :uhm:

çok hoş bayıldım hatta kopyaladım. tartalan seviyorum ama ben ya, gelinlik dediğin kabarık olacak eteklerini tuta tuta gezeceksin hihoyyyt

ilk model çok hoşuma gitti arkadaşım çok kibar ve zarif.... benimde gelinliğim askısızdı ama düğün boyunca yukarı doğru çekiştirmiştim bence incecik bir askı ekletirsen daha iyi olur hem senin rahatın için hemde model bozulmaz

ilk model muhteşem bence.rahatsız olurum diye düşünme hiç,askı falan ekleme sakın.evet senin gelinliğin bu olsun.tarzı olan bir model.kuğu gibi uçuşsun üzerinde.tebrik ederim zevkli seçim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…