- 12 Eylül 2014
- 3.790
- 6.952
-
- Konu Sahibi noclearmind
Fazla şanslıyım bi konuda :)19 yaşında ne işi anacğmhemde iyi bir iş
Eski iliskisine kafayı takıyorum unuttumu unutmadımı koptumu ondan diye.güvendiğine eminmisin ?
birde geçmişte ne yaşadığını bilemem ama belki bi tecrübenden dolayı böyle davranıosundur. hani her insan farklıdır biraz onu iyice tanıma yönündemi gitsen acaba ?
Ay keske elimde olsa ! :)tadını kaçırma :)
Ona belli etmemeye çalışıyorum ama bazen deliye dönüyorum. Haftasonu tatile gittik adami 4te uyandırıp kalk benle ilgileneceksin diye uyandırdımDur Bismillah başlıyorum...
Hemen ayrıl çocuktan, deermişim. Burada ilk yazan kişiler sebepli sebepsiz ayrıl demekle başlar bende ilk yazan olarak diyim dedim yoksa içimde kalırdı
Neyse; bak canım erkeklere yüz vermeye gelmez, sakin ol, relax takıl, öyle sevdiğini aşırı belli etme, kıskanma, güvenmeyi öğren. İçin için yese de bunları yap. Yoksa 2 ay sonra ilişkim bitiyor, benden ayrılıyor diye konu açarsın benden demesi.
Birini bu kadar sevmen normal bişey ama bu düşüncelerin anormal ve sende farkındasın. Erkekleri elde tutma yolu değil kaçırma yolu bu bahsettiklerin. Erkekler kendine yapışan, nefes aldırmayan kızları değil kaçanı sever.
Bence kaçmaya başla yoksa kovalarsın..
Eski iliskisine kafayı takıyorum takıyorum unuttumu unutmadımı koptumu ondan diye.
İse geldim ve çalışamıyorum onu düşünmekten. "Keşke yanımda olsa beraber olsak çalışmak istemiyorum onla olmalıyım niye burdayım " gibisinden düşüncelerÇok fazla üstüne düşme sonra şimdi ne kadar sana ilgi alaka göstersede ilerde bıkacaktır çok üstüne düştüğün zaman.aa canım yap böyle benim için sorun değil falan derse bile yalan genelde bıkıyo karşı taraf.kendine Kafanı dağıtacak bşy bul sürekli onu düşünme yani..
Asla. Bu kadar samimiyet icten gelerek yapılır benceşöyle düşün. kendini ele al. eğer sen eski ilişkini unutmasan yenisine başlarmıydın ? başlasan bile ona böyle davranırmıydın ?