• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı

Kikirikbagyan

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
71
15
8
23
Arkadaşlar yaşadığım belirtileri soyliyeyim sizde yorum yapın lutfen
İdrara sık cikiyorum
Karnımda belimde değişik ağrılar oluyor
Midem ağzıma geliyor ama kusmam hiç olmadı
Midem bulanıyor ama kusacak kadar değil
Baş dönmem çok yok
Göğüslerimi elleyince çok acıyor ve şiş birde fotoğraf bırakayım gerisini siz yazın

Eklentiler

• IMG-20200113-WA0007.jpeg
    IMG-20200113-WA0007.jpeg
    98,2 KB · Görüntüleme: 52
Canım benimde oluyordu ama hep adet görüyordum üzmek istemem ama adet belirtileride olabilir

Bende sizi uzmek istemem ama iki hamilelik gecirdim ikisinde saydiklarinizin hicbiri yoktu zaten cok erken degilmi belirtiler icin boyle dusununce adet olursaniz hayal kirikligi olur akisina biraksaniz uzulmezsiniz.

Bende sizi uzmek istemem ama iki hamilelik gecirdim ikisinde saydiklarinizin hicbiri yoktu zaten cok erken degilmi belirtiler icin boyle dusununce adet olursaniz hayal kirikligi olur akisina biraksaniz uzulmezsiniz.
Sol kasığım da da ağrı var sizin olmuş muydu 😊 Daha yeni evliyim zaten Rabbimin izniyle inşallah olur ümidi kesmedim yola devam 👍 İnşallah vardır 🙈💖 Bir de en son 20 Kasım da adet oldum 1 Ocak adet olmam lazımdı ama olmadım

Sol kasığım da da ağrı var sizin olmuş muydu 😊 Daha yeni evliyim zaten Rabbimin izniyle inşallah olur ümidi kesmedim yola devam 👍 İnşallah vardır 🙈💖 Bir de en son 20 Kasım da adet oldum 1 Ocak adet olmam lazımdı ama olmadım
Kasıklarda agri oluyordu adetiniz de baya gecikmis ben adetim bir gun gecikince anliyodum.

Back