- 23 Mayıs 2020
- 24
- 19
-
- Konu Sahibi duygucivelek
aslında bu hassasiyet regl olmadan 2-3 gün önce olurdu ama bu sefer baya uzun sürdü. Vücudum bana oyunda oynayabilir dediğiniz gibi çünkü gerçekten son günler başka bişey düşünmüyorum :) sokağa çıkma yasağı biter bitmez test yaptırıcam inşallah o 3 gün nasıl dayanıcam bilmiyorum ama :)Göğüslerde ki hassasiyet gebelik belirtisidir ama bunlar psokolojikte olabilir vücudun sana oyun oynuyor olabilir. Kan testi verirseniz kesin sonucu alırsınız idrar testlerine çok güven olmayabilir bozuk olabiliyor
aa öyle mi haberim yoktu çok teşekkür ederim bunu öğrenmem çok iyi oldu112 yi arayıp hastaneye gitmek istiyorum derseniz size özel msj la izin veriyorlar o şekil yapabilirsiniz
Rica ederim hayırlı sonuçlar olsun canımaa öyle mi haberim yoktu çok teşekkür ederim bunu öğrenmem çok iyi oldu
evet aslında bunlar benimde adet belirtilerim ama 1 haftadır devam ediyo bu belirtiler. yanı normalde adet olmadan 2-3 öncesinde bu belirtiler olurdu sonra kesin regl olurdum. uzun sürdüğü için şüpheleniyorum aslında biraz daAnlattiginiz belirtiler benim adet belirtiledimdir. Bukadar erkwn donemde idrara sık xikilmaz. Belirtilerle hamilelik anlasilmaz erken gebelk testi alin
çok teşekkür ederim inşalahRica ederim hayırlı sonuçlar olsun canım
Yumurtlamanizi takip ederseniz ne zaman adet olcaginizda bilirsiniz.bu yuzden ovulasyn testlerini onerirm. Belirtilere bakmayin. Ben gogusume dokunamadigim ayda adet oldum gogsumde hic hassasiyet olmayan aydada adet oldum. Bunlar progestern hormonuyla alakali az yada cok olmasi belirtileri degiatryorevet aslında bunlar benimde adet belirtilerim ama 1 haftadır devam ediyo bu belirtiler. yanı normalde adet olmadan 2-3 öncesinde bu belirtiler olurdu sonra kesin regl olurdum. uzun sürdüğü için şüpheleniyorum aslında biraz da
İşte en büyük sorunum yumurtlama dönemini öğrenememem. çünkü aşırı düzensiz bi adet döngüm var. ekim- kasım- ocak-nisan aylarında oldum regl. yani 8 ayda 4 kez regl oldum. düzensiz olunca yumurtlama dönemimi de hesaplayamıyorum maalesefYumurtlamanizi takip ederseniz ne zaman adet olcaginizda bilirsiniz.bu yuzden ovulasyn testlerini onerirm. Belirtilere bakmayin. Ben gogusume dokunamadigim ayda adet oldum gogsumde hic hassasiyet olmayan aydada adet oldum. Bunlar progestern hormonuyla alakali az yada cok olmasi belirtileri degiatryor
Tamam dediğimi yapabilirsiniz ovulasyon testleri alın sanırım polikistik oversniz. Testsiz hamile kalmaniz zorİşte en büyük sorunum yumurtlama dönemini öğrenememem. çünkü aşırı düzensiz bi adet döngüm var. ekim- kasım- ocak-nisan aylarında oldum regl. yani 8 ayda 4 kez regl oldum. düzensiz olunca yumurtlama dönemimi de hesaplayamıyorum maalesef
tamam alıyım inşallah o testlerden. işe yarar inşallah. Bir de benim 15 yaşımdan beri bu şekilde düzensiz şuan 26 yaşındayım. 8 ay önce hastaneye gittiğimde polikistik overim olmadığını söyledi doktor hormanal bir sıkıntı yada psikolojik olabilir demiştiTamam dediğimi yapabilirsiniz ovulasyon testleri alın sanırım polikistik oversniz. Testsiz hamile kalmaniz zor
Ben adette psikolojye inanmam ama hormonlarda bi sıkınti olabilir. Hornon testi yaptirin biraz ilac tedavisi gorun duzelebilirtamam alıyım inşallah o testlerden. işe yarar inşallah. Bir de benim 15 yaşımdan beri bu şekilde düzensiz şuan 26 yaşındayım. 8 ay önce hastaneye gittiğimde polikistik overim olmadığını söyledi doktor hormanal bir sıkıntı yada psikolojik olabilir demişti
evet haklısınız en kısa zamanda yaptırıcam inşallah hayırlı haberler alırımkesin sonucu kan testiyle öğrenebilirsiniz.
evet doktor endokrin bölümübe gitmemi söylemişti ama araya düğün vs girince gidemedim en kısa zamanda gideyim inşallahBen adette psikolojye inanmam ama hormonlarda bi sıkınti olabilir. Hornon testi yaptirin biraz ilac tedavisi gorun duzelebilir