Bu Belirtiler sizde de oldumu

zehraaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
42
4
86
26
Merhaba hanımlar benim adetim hep gecikiyo evlendigim den beri 6 aylık evliyim zaten baştan beri korunmadim bu ayda 4 gün oluyo gecikeli ama bende o her yerde okuduğum belirtiler yok sadece her eklem yerim ağrıyı midem de bulantı var ama hiç kusmadım ve bazen sağ bazen sol ve bacağım ve kalcam ağrıyo sizde bole olan varmi

Benim baldirlarima ağrı vuruyor ve kasik karin bolgeme adet olcakmisim gibi doluyor ve asiri beyaz akimti

Benim baldirlarima ağrı vuruyor ve kasik karin bolgeme adet olcakmisim gibi doluyor ve asiri beyaz akimti
Benim de akinti oldu baya beyaz akintim ama adetim bittikten 1 hafta sonra sürekli uykum geldi halsizdim ama çok erken bunlar belirti değil-dir dedim şimdi adetim gecikti her yerim ağrıyor acaba olabilir mi test yapmaktan biktim

Canım benm de oldu , ama en net belirtim bel ve göğüs agrısıydı ve adet olacakmışım gibi his

Kızlar merhabalar benim bat bugün ve kasıklarımda batma dizlerimde sızı var ilk defaböyle oldum hatta dün gece iki kez kısa süreli adet sancısı geçirdim bu sabahta kısa süreli adet sancısı geçirdim ve kasılmalar oluyor karnımda yüzümde cene kısmım sivilce doldu bunlar bence belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…