• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu belirtiler neyin nesi?

mihrimahimsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
10
1
1
24
Merhabalar
Öncelikle 7 aylık evliyim. Çocuk istiyoruz ve bu yüzden hiç korunmadık.
Yaklaşık 10 gün önce karnıma ani bir sancı saplandı, böyle yumruk yer gibi. Ardından rezene çayı içip uyudum. Ertesi sabah çamaşırımda kan lekesi görüp regl olduğuma yordum. Ancak peçetede görünen ve çok çok az şekilde akan bir akıntı ile karşılaştım. Yaklaşık 5 gün sürdü.
Son bir haftadan fazladır sol kasığımda sürekli bir ağrı hissediyorum. Belime de vuruyor.
Erken gebelik testi yaptığımda negatif sonucu ile karşılaştım.
Bu tür durumla karşı karşıya kalan var mı?
Ya da negatif bir sonuçtan sonra pozitif sonuç alan var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim. ☺️☺️

Merhabalar
Öncelikle 7 aylık evliyim. Çocuk istiyoruz ve bu yüzden hiç korunmadık.
Yaklaşık 10 gün önce karnıma ani bir sancı saplandı, böyle yumruk yer gibi. Ardından rezene çayı içip uyudum. Ertesi sabah çamaşırımda kan lekesi görüp regl olduğuma yordum. Ancak peçetede görünen ve çok çok az şekilde akan bir akıntı ile karşılaştım. Yaklaşık 5 gün sürdü.
Son bir haftadan fazladır sol kasığımda sürekli bir ağrı hissediyorum. Belime de vuruyor.
Erken gebelik testi yaptığımda negatif sonucu ile karşılaştım.
Bu tür durumla karşı karşıya kalan var mı?
Ya da negatif bir sonuçtan sonra pozitif sonuç alan var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim. ☺️☺️
Normalde adetine kaç gün var canım

Yerleşme kanaması olabilir diyeceğim ama negatif cıkmıs bir iki üç gün sonra tekrarla bencd

Sorun da tam olarak bu. Maalesef düzenli değil. Yakın zamanda ultrasonda baktırdım rahmime herhangi bir sorun yok çok şükür. Yine de rahat edemiyorum.
Ya eğer düzenli değilse doktorların sana doğum kontrol vermesi gerekiyordu o düzenliyor çünkü hiçbir şey vermediler demediler mi

Ya eğer düzenli değilse doktorların sana doğum kontrol vermesi gerekiyordu o düzenliyor çünkü hiçbir şey vermediler demediler mi
Doktora Pazartesi günü göründüm. Ben maalesef deprem bölgesindeyim o yüzden kontroller de pek sağlam yapılmıyor. Yakın bir zamanda başka bir doktora görünmek istiyorum ondan önce burada paylaşmak istedim. Umarım bu sefer iyi bir muayeneden geçerim

Doktora Pazartesi günü göründüm. Ben maalesef deprem bölgesindeyim o yüzden kontroller de pek sağlam yapılmıyor. Yakın bir zamanda başka bir doktora görünmek istiyorum ondan önce burada paylaşmak istedim. Umarım bu sefer iyi bir muayeneden geçerim
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle kötü seyler yaşamazsınız bir an önce toparlanırsınız baska bir doktora git detaylıca baksın ❤️

Back