Bu belirtiler hamilelik habercisi mi?

Mrnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
19
6
36
32
Herkese merhabalar. Aranızda yeniyim ve benimde bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim ben 1 yıllık evliyim ve bebiş istiyoruz. Bugün itibariyle adetim 5 gün geçti ama evde yaptığım testler negatif çıktı. Ve hâlâ adet olacak gibi hissetmiyorum kasıklarına hafif ağrılar sağlanıyor bazen ama adet ağrısı gibi değil. Ayrıca birkaç gündür belim ve başım ağrıyor saçma sapan şeylere ağlayasım geliyor eşim bir değişik oldun bu aralar diyor sizce hamile olma ihtimalim nedir

Canım stresten de gecikmiş olabilir.. çok kafaya takma rahat oldugun ay hamile kalacağın aydır emin ol.

Canım stresten de gecikmiş olabilir.. çok kafaya takma rahat oldugun ay hamile kalacağın aydır emin ol.
Umarım stresten değilde bebiştendir. Benim adetim genelde zamanında olur geçerse en fazla iki gün geçer o yüzden acaba dedim. Duyduğum kadarıyla evde yapılan testler bazen hemen göstermeyebiliyormuş bir umut işte bizimkisi

Tabikide duam inşallah hamilesindir.. ama yinede stresten uzak dur demeye çalıştım canım..

Hayırlısı olsun canım inşallah bebektendir :) Ama sen yine de bir kan tahlili yaptır bence adetin geciktiyse mutlaka bir nedeni vardır.

Hayırlısı olsun canım inşallah bebektendir :) Ama sen yine de bir kan tahlili yaptır bence adetin geciktiyse mutlaka bir nedeni vardır.
İnşallah canım:) pazartesiye kadar bekleyeceğim olmazsa pazartesi kan tahlili yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…