Bu Bebie bakan hamiler ve hami adaylar Bebileriniz ayn byle olsun

KelebekAfyon

ALLAH'IM BİR MUCİZE ....
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
1.413
8

HANİ VARDIR YA HALK ARASINDA BİR İNANIS HAMİŞKEN KİME BAKARSAN BEBİS ONA BENZERMİŞ.SİZCE BÖYLE BISEY OLABILIRMİ.SADECE BİR İNANISMI. TABİİİİİİ BU İŞİN EGLENCESI ALLAH BEKLEYENLERE VE İSTEYENLERE SAĞLIKLI SİHATLİ HAYIRLI BEBİSLER NASİP EYLESİN.:Saruboceq:

valla resmede bakayım kızımada bakayım maviş maviş gözleri olur inşallah burçinimin ablasının öyle biran önce zaman geçsede saglıkla gelsede kızım bir görsem güzel yüzünü gözlerini anasının kuzuları

Canımcım resime bakmaya hiç gerek yok benim sülalemde de eşimin sülalesinde de mavi boncuklar çok fazla hele eşimin ailesi hepsi renkli gözlü eşimde sarışın yeşil gözlü Allahtan sağlıklısını hayırlısını istiyorum başka hiçbirşey.

ay cnm çok tatlı allah nazardan saklasın bakalım inş ben de bu ay hamileyimdir ve bu bebek gibi güzel gözlü bebeğimiz olur inşallah

ben de nusaybinde oturuyorum ve seneye mardin merkeze taşınmayı düşünüyoruz tabi tayinimiz çıkarsa

Bebiş çok tatlı ama ne kadar baksamsda, benim böyle maviş maviş bakan bir bebeğim olması imkansız bizde renkli göz yok malesefakannehir

bu eşşek kafalı tatlış kimin ya aman yarabbi dedirtiyor şirinlik muskası yerim seni rabbim cümlemize bekleye isteyen ve şuanda hamiş olan herkese sağlıkla güzel meleklerini kucaklamayı nasip etsin amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…