Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu Bebie bakan hamiler ve hami adaylar Bebileriniz ayn byle olsun
bu eşşek kafalı tatlış kimin ya aman yarabbi dedirtiyor şirinlik muskası yerim seni rabbim cümlemize bekleye isteyen ve şuanda hamiş olan herkese sağlıkla güzel meleklerini kucaklamayı nasip etsin amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HANİ VARDIR YA HALK ARASINDA BİR İNANIS HAMİŞKEN KİME BAKARSAN BEBİS ONA BENZERMİŞ.SİZCE BÖYLE BISEY OLABILIRMİ.SADECE BİR İNANISMI. TABİİİİİİ BU İŞİN EGLENCESI ALLAH BEKLEYENLERE VE İSTEYENLERE SAĞLIKLI SİHATLİ HAYIRLI BEBİSLER NASİP EYLESİN.:Saruboceq:
Bende renkli göz hastasıyım ama maalesef ne benim tarafımda ne babada renkli göz yok. Özellikle yeşil renk göze bayılıyorum. Olanlara da Aman nazar değmesin maaşallah !!!
maşallah tebarakellah çok tatlı benim gözlerim yeşil acaba kızımda böyle tatlı olur mu merak merak merak????Allahım sağlık sıhhat versin bütün bebişlerimize amin...
maaşallah Allah nazardan korusun benim eşimde böyle mavi gözlü aileside benim ailemde yeşil gözlü inşallah benim bebeğimde babasına benzer esmer mavi gözlü olur :asigim: