Bebek İkinci El Bu bebek arabasi takimini gormeden sakin baska almayin

nrbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
567
7
68
Sakarya
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398196284.108157.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398196301.341384.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398196320.752418.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398196337.022635.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398196351.975052.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398196376.907529.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398196393.336165.jpg tekerlekleri sisme teker hem bebek kucucukken hemde buyunce iki sekilde kullanilabilir bu arabayi kullanirken tum gozler uzerinizde olacak emin olun yesyeni gipgicir ;) yurt disindan alinmis tr de satisi bile yok . Omurluk torunlariniza bile kalir yani ...

Eki Görüntüle 1082837 Eki Görüntüle 1082838 Eki Görüntüle 1082839 Eki Görüntüle 1082840 Eki Görüntüle 1082841 Eki Görüntüle 1082842 Eki Görüntüle 1082843 tekerlekleri sisme teker hem bebek kucucukken hemde buyunce iki sekilde kullanilabilir bu arabayi kullanirken tum gozler uzerinizde olacak emin olun yesyeni gipgicir ;) yurt disindan alinmis tr de satisi bile yok . Omurluk torunlariniza bile kalir yani ...

Fiyatı nedir canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

özelden msj gönderdim ama görmedin canım sanırım,bebek arabasını çok beğendim,anlaşabilirsek almak istiyorum..Kısmetse ağustosta bi oğlum olucak..ben İstanbuldayım,sen de İstanbuldaysan elden teslim almak daha çok işime gelir..cvp bekliyorum..

özelden msj gönderdim ama görmedin canım sanırım,bebek arabasını çok beğendim,anlaşabilirsek almak istiyorum..Kısmetse ağustosta bi oğlum olucak..ben İstanbuldayım,sen de İstanbuldaysan elden teslim almak daha çok işime gelir..cvp bekliyorum..

Mesaji gece yolladiniz sanirim o yuzden donememis olabilirim .. Cevapladim simdi mesajinizi fakat cok indirim dusunmuyor kardesim en fazla 500 olur . Satilmasada kalsin zarari yok diyor ..

Eki Görüntüle 1082837 Eki Görüntüle 1082838 Eki Görüntüle 1082839 Eki Görüntüle 1082840 Eki Görüntüle 1082841 Eki Görüntüle 1082842 Eki Görüntüle 1082843 tekerlekleri sisme teker hem bebek kucucukken hemde buyunce iki sekilde kullanilabilir bu arabayi kullanirken tum gozler uzerinizde olacak emin olun yesyeni gipgicir ;) yurt disindan alinmis tr de satisi bile yok . Omurluk torunlariniza bile kalir yani ...

canım özelden msj atamıyorum msj kutun dolu olduğu için,biz o zannettiğin aile değiliz..evimiz abinin evine çok yakındı eşim haberleşti abinle biz ondan sonra başka bi araba aldık,abin büyük ihtimal satıldı haber bekliyoruz cenazeden dönünce göndericez kargoyla adanaya dedi bizde başka araba aldık..2 haftayı geçti zaten biz bebek arabasını alalı...biz çok beğenmiştik satıldı diye alamadık,alıcaz deyip almayanlar kaçırdıklarına yansın valla:1:

canım özelden msj atamıyorum msj kutun dolu olduğu için,biz o zannettiğin aile değiliz..evimiz abinin evine çok yakındı eşim haberleşti abinle biz ondan sonra başka bi araba aldık,abin büyük ihtimal satıldı haber bekliyoruz cenazeden dönünce göndericez kargoyla adanaya dedi bizde başka araba aldık..2 haftayı geçti zaten biz bebek arabasını alalı...biz çok beğenmiştik satıldı diye alamadık,alıcaz deyip almayanlar kaçırdıklarına yansın valla:1:

O adana almayinca sana yazdim hemen ama cok gec geri dindun ulasamayinca .. Yine biri istedi oda ha bugun ha yarin bekletiyo ilanida kaldirdim .. Ederinden cok dusuktu fiyatida keske haber bekleseydin canm istemistim senin almani . Nasip iste sen hangi model aldin . Umarim memnunsundur

mothercare my 4 aldık..çok memnunum sizinkine benziyo ama sizinkinde gözüm kalmadı değil yani...zaten biz aldık ertesi gün abin eşimi aradı adanaya göndermiyoruz diye çok üzüldüm ama nasip işte..hala satıyosanız ben bizim gruptaki kızlara falan bi gösterim fotosunu isteyen olursa diye..

mothercare my 4 aldık..çok memnunum sizinkine benziyo ama sizinkinde gözüm kalmadı değil yani...zaten biz aldık ertesi gün abin eşimi aradı adanaya göndermiyoruz diye çok üzüldüm ama nasip işte..hala satıyosanız ben bizim gruptaki kızlara falan bi gösterim fotosunu isteyen olursa diye..

İste israrla gelicez satmayin diyen kisiyi bekliyoruz

Back