bu bacak ne böyle ? resimli

Oturduğunuz yerde sobaya yakın mısınız ? Şundan dolayı soruyorum. Bende oturarak çalışıyorum. Oturduğm yere klima yetmiyor diye elektrikli soba koydular ve soba tüm bacağımın vurduğu yerleri aynı sizin resminizdeki gibi hatta daha mor yaptı acı ilk gün vardı sonrasında sadece morluk kaldı. Buı arada doktora falan tekrar giderseniz bilgilendirirseniz sevinirim. :)

Alerji değil gibi duruyor ama geçer İNŞ en kısa zamanda.
Bu arada bizimde bu halının aynısından vardı

Bir ay niye bekledin buraya resim koyacagina dra gitmen gekirdi
Evhamlı bir yapın olduğu için abartıyorum sanıyorlar baktım çok çok hafif leke gibiydi herhalde sobada falan yaktım dedi keseledim hatta çıksın diye sonra unuttum onu birden kızarıp şişince endişelendim hemen gideceğim doktora

Elektrikli sobayla ısınıyorum iş yerinde ama acı falan hiç yok sadece kızarık ve şişkinlik var canım bir gideyim hemen yazacağım buraya :)

bosver onları bazen ufak şeyler buyuk seylerın habercısı oluyo muhtemelen hıcbısey yoktur ama öğrenmek de fayda var cnm bence kötu boısey cıkmayaca ama ıhmal etme

İnşalla
bosver onları bazen ufak şeyler buyuk seylerın habercısı oluyo muhtemelen hıcbısey yoktur ama öğrenmek de fayda var cnm bence kötu boısey cıkmayaca ama ıhmal etme
İnşallah arkadaşım haklısın ihmal etmemek lazım teşekkür ederim ilgin için . Pazartesi ilk iş haberdar edeceğim herkesi

Canım dolaşımla ilgili bi sıkıntı olabilir. Sebebi her neyse en doğrusu muhakkak ki bi hekime görünmen. Umarım önemli bişey değildir...

Canım dolaşımla ilgili bi sıkıntı olabilir. Sebebi her neyse en doğrusu muhakkak ki bi hekime görünmen. Umarım önemli bişey değildir...
Çok teşekkürler canımm yorumun için şu kandil gününde rabbim herkese sağlık versin en önemlisi o bende hemen gideceğim pazartesi

Arkadaşlar dun doktora gittim doktorda ne alerjiye ne dolaşıma benzemiyor ama sonuçta ikisinden biri dedi. Dolaşım bozukluğu ihtimaline karşı ayın 13une randevu verdi film çekilecek . İlgilenen herkese teşekkür ederim

elcin bade konunun uzerınden baya gecmıs ama buralardamısın

Bende de bir kaç senedir bu şikayet var hiç bir şey bulamadılar ağda alerjisi dediler değil kalp damar a git dediler bir şey çıkmadi en son şimdi gıda alerjisi yaptırmayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…