- 13 Şubat 2013
- 386
- 153
- 63
Oturduğunuz yerde sobaya yakın mısınız ? Şundan dolayı soruyorum. Bende oturarak çalışıyorum. Oturduğm yere klima yetmiyor diye elektrikli soba koydular ve soba tüm bacağımın vurduğu yerleri aynı sizin resminizdeki gibi hatta daha mor yaptı acı ilk gün vardı sonrasında sadece morluk kaldı. Buı arada doktora falan tekrar giderseniz bilgilendirirseniz sevinirim. :)Kızlar bacağımda goreceğiniz üzere kırmızılıklar var. Bunlar 1 aydır falan bacağımda ama daha hafif görünüyordu. Geçen gün birden bacağım şişti ve bunlar dalga dalga kızardı boyle. Acile gittim bugun hasthneler kapalı olduğu için alerji olabilirsin deyip alerji iğnesi yapıp gonderdiler test yapılmadı.
Nedir bu bilgisi olan var mı ? Aklıma çok takıldı gece gece.
Not: Kusura bakmayın daha ağda vaktim gelmemişti acile gidicem diye o bölgeyi azcık jiletledim batıklar kızarıklıklar baya var . Goruntu kirliliği yaptıysam affola
Evhamlı bir yapın olduğu için abartıyorum sanıyorlar baktım çok çok hafif leke gibiydi herhalde sobada falan yaktım dedi keseledim hatta çıksın diye sonra unuttum onu birden kızarıp şişince endişelendim hemen gideceğim doktoraBir ay niye bekledin buraya resim koyacagina dra gitmen gekirdi
Elektrikli sobayla ısınıyorum iş yerinde ama acı falan hiç yok sadece kızarık ve şişkinlik var canım bir gideyim hemen yazacağım buraya :)Oturduğunuz yerde sobaya yakın mısınız ? Şundan dolayı soruyorum. Bende oturarak çalışıyorum. Oturduğm yere klima yetmiyor diye elektrikli soba koydular ve soba tüm bacağımın vurduğu yerleri aynı sizin resminizdeki gibi hatta daha mor yaptı acı ilk gün vardı sonrasında sadece morluk kaldı. Buı arada doktora falan tekrar giderseniz bilgilendirirseniz sevinirim. :)
Damarlarımda bi morarma yok bolgesel kızarma yanlızca sağolun yorumunuz içinVaris olabilir
İnşallah geçer canım.. Vaay bir halıdaş daha he :)Alerji değil gibi duruyor ama geçer İNŞ en kısa zamanda.
Bu arada bizimde bu halının aynısından vardı
bosver onları bazen ufak şeyler buyuk seylerın habercısı oluyo muhtemelen hıcbısey yoktur ama öğrenmek de fayda var cnm bence kötu boısey cıkmayaca ama ıhmal etmeEvhamlı bir yapın olduğu için abartıyorum sanıyorlar baktım çok çok hafif leke gibiydi herhalde sobada falan yaktım dedi keseledim hatta çıksın diye sonra unuttum onu birden kızarıp şişince endişelendim hemen gideceğim doktora
İnşallah arkadaşım haklısın ihmal etmemek lazım teşekkür ederim ilgin için . Pazartesi ilk iş haberdar edeceğim herkesibosver onları bazen ufak şeyler buyuk seylerın habercısı oluyo muhtemelen hıcbısey yoktur ama öğrenmek de fayda var cnm bence kötu boısey cıkmayaca ama ıhmal etme
Çok teşekkürler canımm yorumun için şu kandil gününde rabbim herkese sağlık versin en önemlisi o bende hemen gideceğim pazartesiCanım dolaşımla ilgili bi sıkıntı olabilir. Sebebi her neyse en doğrusu muhakkak ki bi hekime görünmen. Umarım önemli bişey değildir...
elcin bade konunun uzerınden baya gecmıs ama buralardamısınKızlar bacağımda goreceğiniz üzere kırmızılıklar var. Bunlar 1 aydır falan bacağımda ama daha hafif görünüyordu. Geçen gün birden bacağım şişti ve bunlar dalga dalga kızardı boyle. Acile gittim bugun hasthneler kapalı olduğu için alerji olabilirsin deyip alerji iğnesi yapıp gonderdiler test yapılmadı.
Nedir bu bilgisi olan var mı ? Aklıma çok takıldı gece gece.
Not: Kusura bakmayın daha ağda vaktim gelmemişti acile gidicem diye o bölgeyi azcık jiletledim batıklar kızarıklıklar baya var . Goruntu kirliliği yaptıysam affola
Bahar aynı şikayetten sende mi varelcin bade konunun uzerınden baya gecmıs ama buralardamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?