- 29 Eylül 2014
- 9.068
- 17.322
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak :)Hii yakindan gormeden yorum yapamiycam ama farkli ve iyi bi hastaneye gidin bence dahiliye sorununuz bile olabilir bi karaciger sikintisi falan ihmal etmeyin gecmis olsun :)
Bu buyuk bir ihtimal bence de daha ciddi bir sorun çıkmasından korkuyorum umarım dediğiniz gibidir kolay çozulen birşey çıkarGecmis olsun. Acaba surekli oturarak calistiginiz icin kan dolasiminiz etkilenmis olabilir mi diye dusundum. Annem oturarak calismanin varis yaptigini soylerdi kan dolasimini etkiledigini. (Kendisi de hep oturarak calismis yillarca)
Tam bilemiyorum aslında soğuktan olur mu boyle birşey bacağım komple şişti kızardı falan tovbeler olsun hastahanelerde kapalı insan korkuyor
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu belkide oyle bişeydir inşallah yani :)öyle midir bilmiyorum ama soğuk alerjisi diye bir şey kesinlikle var
mesela benim arkadaşımın soğuk alerjisi var. elleri soğukta kalınca önce kızarıyor, sonra genellikle şişiyor. bazen hafif kaşıntı yapıyor, bazen yapmıyor.
ama o teşhis ettirdi, soğuk alerjisi yani
Ayyy sevindim mesajınızı görünce bende işyerinde elektrikli sobayı dibime çekip okuruyorum acaba ondan olabilir mi ki :)Öncelikle geçmiş olsun. Aynı şey bundan 4 sene önce benim başıma geldi ama benim kızarıklıklarım üst bacağımdaydı. Hemen cildiye uzmanına gittim görür görmez sıcak bir şeye çok mu yakın olarak oturdun dedi yani soba, ısıtıcı, UFO vs. Hayır dedim ama sonra aklıma geldi laptopu hep direkt dizlerimin üstünde kullanıyordum. Sebebi budur dedi bir krem verdi 10 gün gibi bir sürede eski haline döndü. Yüksek ısı derideki pigment leri koyulaştırıyormuş doktorun bana dediği buydu. Umarım sizin de öyle bir durumdur çünkü tedavisi çok kolay ve ciddi bir rahatsızlık değil.
Olabilir. Bende birkeresinde ağda yaparken ağda baya sıcaktı ertesi gün bir baktım bacaklarım kırmızı beyaz kabarık kabarık. 2 gün sonra geçmiştiAyyy sevindim mesajınızı görünce bende işyerinde elektrikli sobayı dibime çekip okuruyorum acaba ondan olabilir mi ki :)
Maalesef genel sorunumuz bu işte hastayla yeteri kadar ilgilenilmiyor. Eskiden alerjik vaka geçirip geçirmediğim soruldu. Astım tedavisi gormuştum çocukken ev tozuna alerjim vardı dedim. Bence alerjik aç kalçanı yat iğne yapıcam dedi birazda sessiz bir tipim birşey diyemedim. Ama benimde moralim bozulmadı değil. Bulunduğum ilçede özel hastahane yok mecbur devlet hastanesi ne yapalım :)Alerji olabilirsin deyip, test yapmadan insana alerji iğnesi mi yapilir ? Bana pek alerji gibi gelmedi. Ama sonuç ne olursa olsun bir daha test yapmadan sana iğneyi dayiyan bir yere muayeneye gitme.
Umarım bende de öyle olur teşekkür ederim biraz içim rahatladıBüyük olasılıkla bu yüzdendir tabi doktor karar verir. Ben de çok korkmuştum ama sorun olmadı şükürler olsun.
Teşekkür ederim tromboz nedir kotu birşey mi şuanda benimde o bacağım diğerinden soğuk gibi hafifte şişDoktora gidin esimdede oldu ,sizinki gibi kizardi agri vardi obacagi öbüründen soguktu tromboz
olmustu insallah kötü birsey yoktur canim pazartesi gidin bizede haber edin merak ettim gecmis olsun
İnşallah ondandır benimkide sağolunArkadaşım da oldu böyle.elektrikli soba varsa sürekli yanan bacak hizasında ondan olmuş olma ihtimali yüksek
Kaşıntı yanma hiçbirşey yok sadece kızarıklık ve bacakta şişlik var ve iğneden sonra hiç duzelme olmadıKaşıntı, ağrı , yanma hissi, varmi. Alerji diye alerji için enjeksiyon yapilir kolay kolayda bi sakincasi olmaz. Önemli olan yapilan alerji enjeksiyonu sonrasi herhangi bir azalma oldumu kuzariklikta. Yada bi nebze olumlu bir durum yasandimi
Maalesef genel sorunumuz bu işte hastayla yeteri kadar ilgilenilmiyor. Eskiden alerjik vaka geçirip geçirmediğim soruldu. Astım tedavisi gormuştum çocukken ev tozude alerjim vardı dedim. Bence alerjik aç kalçanı yat iğne yapıcam dedi birazda sessiz bir tipim birşey diyemedim. Ama benimde moralim bozulmadı değil. Bulunduğum ilçede özel hastahane yok mecbur devlet hastanesi ne yapalım :)
Daha önce yaşadınız mı boyle birşey zararlı mıdır hayati yonden