Onerilerinize uyacağım teşekkür ederim :)Kanın tortulu bir yapısı olduğundan dolayı sürekli oturuduğunuzda ya da ayakta durduğunuzda yer çekimi etkisi ile aşğıya çöküyor buda bacakta sizdeki gibi görüntülere yol açıyor hatta ilerleyen dönemlerde varis gibi problemlere yol açıyor. Tavsiyem yürüyüş yapın, bacaklarınızı kalp hizasından yukarı tutarak uzanın bende de çok sık olan birşey. Sağlık açısından bu dediklerimi yaparsanız bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum ama önlem amaçlı bir doktora görünebilirsiniz tabi.
Katılıyorum arkadaşım aralarında çok iyiler olduğu gibi insanı hiç sallamayanlar da var Rabbim korusun her birimizi kimselerin eline düşürmesin ancak bunu isteyebiliriz :)Doktor diye nasil insanların eline kaldık fal bakar gibi bence alerjisin deyip iğne yapıyor. Gözleriyle koyuyor teşhisi. Eskiden Allah kimsenin eline dusurmesin diye dua ederdik, artik doktor eline dusurmesin diye de dua edeceğiz herhalde. Geçmiş olsun arkadasim.
Yok ilk defa yaşıyorum böyle bir şeyVaris gibi bi sikayetiniz var mi
Teşekkür ederim kalple kan dolaşımıyla ilgili şeylerden hep korkmuşumdur evhamlı bir yapım var içim rahatladı biraz . Çok kotu şeyler olur gibisinden hiç bir yorum almadım iyi oldu :)Bu acil bir durum değil. Bacagindaki yukaridaki arkadaslarinda dedigi gibi sicak yahut soğuk bir duruma yahut herhangi tüketilen bir besine alerji ola bilir. Diğer bir seçenek çok oturmus ola bilirsin sin buda ödeme sebep olur. Acile gitmissin yapilacak şeyi yapmışlar zaten. Diğer yandan da yapacagin iyi şey hafta içi cildiyeye gitmek. Ama korkulacak birsey değil bu. Merak etme ve tasalanma.
Umarım öyledir pazartesi sonuçları yazacağım teşekkür ederim :)Annemde olmuştu seneler once aynisi, uzun zaman gecti aradan oyle gecti.Ufo yada elektirikli isitici vb gibi şeylere yakin olunduğu zaman oluyor bildigim kadariyla.
Tromboz damarda pihtilasmadan dolayi, uçak yolculugundan sonra oldu kan dolasimiyla alakali ........., sizi korkutmak istemem canim siz muhakkak dr.gòrùnùnT
Teşekkür ederim tromboz nedir kotu birşey mi şuanda benimde o bacağım diğerinden soğuk gibi hafifte şiş
Duşuncenizde haklısınız hatta bende panik atak olduğu için defalarca acile gittiğim olmuştur kuçuklukten beri ve tanıdık doktorların geldi yine baş belası guluşlerine de tanık olmuşumdur :) onlar anlıyorlar evet ama acillerde yanlış iğneden aşıdan ölen insanları duyunca zaten evhamlı olan bir insan iyice endişeleniyor neden tahlil yapılmadı vs. Bazen oyle vurdumduymaz insanlarla karşılaşılabiliyor ki herkesten şüphe duyuyorsunuz acaba başından mı savdı diye. Tabi bende biraz abartı olduğunu kabul ediyorum. Oyle işte onlarda haklı :)Yok yok birşey olmaz kafana takma. Hem arkadaşlar biraz mantikli olalim tabi bu elcinbade sana değil senin endişeni anlaya bilirim ama diğer arkadaslara sözüm. Sen acile gitmissin ve bakmislar görüntü zaten bişeyler anlatır. Zaten aciller poliklinik gibi tetkik isteyemez ve acil mudahale getektirmeyen durumlarda da mudehale etmez. Soruyorum aciller de kizarikliga falana filana uzun uzun zaman ayrilsa cidden acil olan lara ne ara bakilacak biz bilinçli insanlar olarak bunu düşüne bilmeliyiz öyle degilmi. Yanda adam kalp krizi gecirir diger yanda biri kaşıntı m var der. Ikiside hasta hadi bakalim doktor ne yapsin eğer konu sagliksa ve cidden acil bir durum yoksa polikliniklerde daha kapsamli bilgi alarak kafamizdaki sorulara son vere biliriz. Evet böyle durumlarda gidilir ama acile gidip bende kizariklik vardi bakmadilar derseniz birde ah vah ederseniz işi bilen güler bilmeyenlerde bilenlere yine komedi olur. Amacim kimseyi yermek yargilamak değil sadece dogru yaklaşımlar saglamak.
Görüneceğim Allahın izniyle pazartesi gunu. Eşinizin gorunum olarak bu şekilde miydi şişlik oldu muTromboz damarda pihtilasmadan dolayi, uçak yolculugundan sonra oldu kan dolasimiyla alakali ........., sizi korkutmak istemem canim siz muhakkak dr.gòrùnùn
Çok teşekkürler yorumunuz için mutlaka gideceğim hastaneler açılır açılmazCiltteki sorunlarin sebebi iç organlar olabiliyor. Böbrek veya karaciğer yapar böyle lekelenmeler... mutlaka gidin doktora,geçmiş olsun
Canim esimin de çok sislik vardi heplmizden bir söz duyup kendini SIKINTIya sokma dr teshis kor bol yürüyüs yap kendini rahat tutGörüneceğim Allahın izniyle pazartesi gunu. Eşinizin gorunum olarak bu şekilde miydi şişlik oldu mu
Tamam canım teşekkür ederimCanim esimin de çok sislik vardi heplmizden bir söz duyup kendini SIKINTIya sokma dr teshis kor bol yürüyüs yap kendini rahat tut
İnşallah teşekkürler yorumunuz için :)Bacaginizi gorunce direk benim yillaar once elektrikli soba yuzunden yanip, izler olan bacagim geldi aklimaDibine kadar girer isinirdim. Aynen boyle izler oldu. Cildiyeye gittim, doktor sobadandir dedi ve 2 krem vermisti. Izler kalacak diye cok korkmustum. Bidaha da yaklasmadim cok. Gecti neyseki. Insallah sizinki de gecer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?