bu bacak ne böyle ? resimli

elcinbade

Kalbimiz bir olmuş anlaşılan..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
220
102
43
Kızlar bacağımda goreceğiniz üzere kırmızılıklar var. Bunlar 1 aydır falan bacağımda ama daha hafif görünüyordu. Geçen gün birden bacağım şişti ve bunlar dalga dalga kızardı boyle. Acile gittim bugun hasthneler kapalı olduğu için alerji olabilirsin deyip alerji iğnesi yapıp gonderdiler test yapılmadı.
Nedir bu bilgisi olan var mı ? Aklıma çok takıldı gece gece.

Not: Kusura bakmayın daha ağda vaktim gelmemişti acile gidicem diye o bölgeyi azcık jiletledim batıklar kızarıklıklar baya var . Goruntu kirliliği yaptıysam affola

Eklentiler

• WP_20141231_001.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 3.783
Çok mu ayakta duruyorsunuz? Bana pek alerji gibi gelmedi çünkü. Kaşıntısı var mı?

Gecmis olsun cok sogukta falan kaldiniz mi. Burdan tam goremiyorum ama ben sogukta durdum mu kabarir kizarir her yerim

Bana da pek alerji gibi gelmedi.. Uzman Dr dan en kisa sürede bi randevu alin derim.. Bacaklar inizi uzanirken yüksekte tutun. Topuklu ayakkabılar çok giymeyin. Soğuk suyla masaj yapin derim. Bu arada o halinizdan bizdede var :)

Gecmis olsun cok sogukta falan kaldiniz mi. Burdan tam goremiyorum ama ben sogukta durdum mu kabarir kizarir her yerim
Tam bilemiyorum aslında soğuktan olur mu boyle birşey bacağım komple şişti kızardı falan tovbeler olsun hastahanelerde kapalı insan korkuyor

Açıkçası banada alerji gibi gelmiyor ve aksine hiç ayakta durmuyorum işte hep masa başındayım korktum biraz

İlginçmiş gerçekten. Belki soğuklardan olmuş olabilir. Ben pantolonumun içine bir şey giymediğim zaman dizden yukarısı aynı bu şekilde kızarır hep. İlk fırsatta bir cildiyeye görünün. Çok geçmiş olsun.

Bana da pek alerji gibi gelmedi.. Uzman Dr dan en kisa sürede bi randevu alin derim.. Bacaklar inizi uzanirken yüksekte tutun. Topuklu ayakkabılar çok giymeyin. Soğuk suyla masaj yapin derim. Bu arada o halinizdan bizdede var :)
Tavsiyelerinize uyacağım doktora gidene kadar :) teşekkür ederim halıdaşım :)

Tam bilemiyorum aslında soğuktan olur mu boyle birşey bacağım komple şişti kızardı falan tovbeler olsun hastahanelerde kapalı insan korkuyor
Valla benim oluyor bacagimda belimde hatta cok soguk suda kalirsa ellerimde. Net goremedim ama benziyor sanki.

Bana da pek alerji gibi gelmedi.. Uzman Dr dan en kisa sürede bi randevu alin derim.. Bacaklar inizi uzanirken yüksekte tutun. Topuklu ayakkabılar çok giymeyin. Soğuk suyla masaj yapin derim. Bu arada o hali bizdede var
Tavsiyelerinize uyacağım doktora gidene kadar :) teşekkür ederim halıdaşım :)

Halidas. Çok hoş oldu:) geçmiş olsun

Teşekkür ederim ilginiz için pazartesi ilk işim doktora gitmek olacak kısmetse

sürekli oturduğunuz için kan toplanmış. biraz kalp hizasından yüksekte tutarak uzanın ve bacak egzersizleri yapın, kan akşı normale döndükçe düzelecektir.

Valla benim oluyor bacagimda belimde hatta cok soguk suda kalirsa ellerimde. Net goremedim ama benziyor sanki.
Umarım benimde oyle birşeydir kan dolaşımıyla alakalı birşey olmasında panik atağım var azcık :) herşeyi kalbe bağlıyorum :)

Çok teşekkür ederim ilginize :)

Test yapmalari gerekirdi bu ne sorumsuzluk yaa ya yaptiklari igneye alerjin varsa hic dusunmemisler. Bende cozemedim bu nedir diye ama bacagini jiletle mi aliyosun surekli ondan olabilir bendede mesela jiletle alip kasidigimda bacaklarim morariyo

sürekli oturduğunuz için kan toplanmış. biraz kalp hizasından yüksekte tutarak uzanın ve bacak egzersizleri yapın, kan akşı normale döndükçe düzelecektir.
Daha önce yaşadınız mı boyle birşey zararlı mıdır hayati yonden

Test yapmalari gerekirdi bu ne sorumsuzluk yaa ya yaptiklari igneye alerjin varsa hic dusunmemisler. Bende cozemedim bu nedir diye ama bacagini jiletle mi aliyosun surekli ondan olabilir bendede mesela jiletle alip kasidigimda bacaklarim morariyo
Yok bayadır ağdaya gidiyorum bacaklarımda baya batık varda duzelsin diye ağdaya başlamıştım :) acile gidince aceleden vicdanım sızlaya sızlaya surdum jileti :) sanki deri ustu değilde içten gibi kızarıklıklar

Hii yakindan gormeden yorum yapamiycam ama farkli ve iyi bi hastaneye gidin bence dahiliye sorununuz bile olabilir bi karaciger sikintisi falan ihmal etmeyin gecmis olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…