bu babam beni öldürücek kızlar

Haklısın haklı olmasına ama babanı değiştirmen ya da anlamassını sağlaman mümkün değil. Ben mümkün olduğunca görüşmezdim öyle bir babayla. Ya da eşle görüşmemelerini sağlardım. Ömür törpüsü olur yoksa, sinir hastası eder seni.
Kocan da sabır taşı değil patlar ama sizin aranız bozulur.
esimde tam tersi ailesi uzakta diye sürekli ister annemlere gidelim
mesela ille ya tatlı alır ya bisey alır annemi kardesimi restorantlara götürür yemek yeriz hatta derki annecin babam seni götürmüyo ben seni götürürüm bi telefon et yeter araba istiyrozu yaza alalım arabam olsun anne diyo her hafta sonu bi yerdeyız düsün böyle bi aileye böyle bi damat
bizde lig tv var mesela
esim der kı bu laflara ragmen hadi gidelim kutuyu götürelim baban mac izlesin bazen hayır diyroum bagzen atıyo annemi annecim cayı koy geiyorum diyo gidiyoruz

Limoncu bence için soğusun biraz.Bak eşin sandığın kadar da tepkisiz kalmamış bahsettiğin düğün çıkışı seni yemiş senle kavga etmiş vs .. işte bunların hepsi tepki
işte bazen yapıyo ben her an cvp versin istiyrorum
nasıl görüsmicen ki aynı mahallesdeyiz esimde aynı köylüyüz yani her hafta dügünde birlikteuiz ee annemle 2 gun gitmesem millet diyomus kızın neden gelmedi ki ben annemi göreye gidyorum babama da dedim
beni görmek istemiyosan ben varken 2 saat gelme dedim
sen gelme o zaman diyo demek vardı
ulan sen kimin evinde oturuyosun ama annem cok pasif cokkk esime laf söylüyo ki kirada degiliz rahatım ne olsun ama kendi anlatıyo benı doguma giderken cebinde 2 ekmek parası varmıs o an demek lazımda o bana olsa der paran yoktu ne cocuk yaptın

babasının kızı seniiii çok anlattın cnmmm ya yetişemedim

babasının kızı seniiii çok anlattın cnmmm ya yetişemedim
artık öfkemi icimde tutamıyrorum en ufak bi seyde laf dalasına giriyoruz gitmekle alakası yok 15 gun sonrada görsem aynı evde bile aklıma geliyo sinir oluyorum telde mesela annem bisey anlatıyo diyroum neden müsade esiysoun ya kadının kime gidip gitmicene bile karısıyo ama kendi onun arkasındna laf söyleyenlere bile samimi millete borc para dagıtır geri almaz ama kzının evidne 1 cay bardagı yoktur

artık öfkemi icimde tutamıyrorum en ufak bi seyde laf dalasına giriyoruz gitmekle alakası yok 15 gun sonrada görsem aynı evde bile aklıma geliyo sinir oluyorum telde mesela annem bisey anlatıyo diyroum neden müsade esiysoun ya kadının kime gidip gitmicene bile karısıyo ama kendi onun arkasındna laf söyleyenlere bile samimi millete borc para dagıtır geri almaz ama kzının evidne 1 cay bardagı yoktur
boş ver be canım annen belkide öyle mutluduur, bazı insanlar kaç yaşına gelirse gelsin olgunlaşmaz cnm herzaman büyükler bilcek diye bişey yok belkide sen doğrusundur ama değiştiremiyosan çabalama hem yarın öbürgün üzülürsün cnm bişey olsa babana çok konuşsunda sesini duyayım dersin. onun için kızma idare et cnm konuşsun dursun he he de geç:)

Şu Otel yorumlarında falan oluyo hanionların yyazdıklarını Türkçeye çeviriyorlar da garip bişey çıkıyo ortaya. Bu otel güzel paranın tam karşılığı sende gibi. Neyse demem o ki sanırsın türkçe yi yeni öğrenmiş bir yabancı yazmış bu yazıyı.

Ayy çok güldüm.İnsanın gözü alışınca çözüyo Limonun kendine has bi anlatım tarzı var tatlım. Neyse konuya gelince canım daha önce de ailenle böyle sıkıntıları yaşadığını anlatmıştın ama ısrarla eşinin nöbette olduğu her gece orada kalıyorsun. Bu insanlar böyle demek ki canım. Atsan atılmaz hesabı. Sen de ona göre davranacaksın. Gece kalma mesela. Bu kadar sıkıntı çekeceğine evinde sabaha kadar yalnız takıl daha iyi.:KK69: Hatta Ohh miss
Hadi bana eyvallah
Ya bu arkadas gece esi yokken hep ailesinde kalan mi?taniyorum ben bunu?kalma diyoz kaliyon laflari ye otur napalim guzel bacim

Şu Otel yorumlarında falan oluyo hanionların yyazdıklarını Türkçeye çeviriyorlar da garip bişey çıkıyo ortaya. Bu otel güzel paranın tam karşılığı sende gibi. Neyse demem o ki sanırsın türkçe yi yeni öğrenmiş bir yabancı yazmış bu yazıyı.
cnm ben senden de birşey anlamadım amaa ne demek ki o otel

Yazıya, Türkçeye laf söyleyeceğim ama korkuyorum... Ne konudan ne sonraki yorumlardan hiç bişey anlamadım. Sadece eski konulara istinaden yorum yapacağım, neden hala ailenize gidiyorsunuz eşiniz yokken kalmak için? Babanızın sizi bir kovmadığı kaldı.

eplepi, post: 39542411, member: 209257"]cnm ben senden de birşey anlamadım amaa ne demek ki o otel[/QUOTE]
Bugünlerde çok yorum okudum demekki:KK45: işte şu yazlık oteller için yorum siteleri oluyo bazı siteler yabancıların yazdığı yorumları aynı bu şekilde çeviriyor da. Örnek vermiştim işte kendi çapımda

Yazdiklariniz anlasilir da ama lutfen virgul,nokta falan koyun zor okudum valla,konunuza gelince kalmayin ailenizin evinde babanizin huyu boyle herhalde evde yalniz kalamiyorsaniz kardesiniz sizinle kala bilir

Yazdiklariniz anlasilir da ama lutfen virgul,nokta falan koyun zor okudum valla,konunuza gelince kalmayin ailenizin evinde babanizin huyu boyle herhalde evde yalniz kalamiyorsaniz kardesiniz sizinle kala bilir
dedim ya evde 3 harfli mevzusu oldu sonra gecti ama kardesimde korkuyo yatmaya

X