bu babam beni öldürücek kızlar

Su kk da ayri bi türkce ögreniyorum vallah... Neyse... Kalmayin kardesim ananizda babanizda o zaman... Evli evine köylü köyüne... Babaniza ne esinizin calismasi, calismasa dahami iyi? Verin cevabinizi sizde, illa küfür hakaret gerekmez, iki kelimeYle sustura bilirsiniz istediginiz kisiyi...:KK14:

Kız sen de arka planda eşini işle:KK69:napacan başka. Adam yüzüne yüzüne şey etmiş eşinin. Sen de eşine babanın dediği hiç bişeye aldırmamasını söyle. Napacan artık böyle böyle idare edicen.

Ayrıca sabır taşı eşini de gönülden kutluyorum. Kabaca şöyle söylemek de mümkün: vayy arkadaş ne adamlar var bee :KK57:
kapıdan cıktık bana sarılıyo olsun askım diyo bize para lazım ben calısıyroum iki katı askımıza bisey olmasın diyo dedim beni sinir ediyosun neden babama laf sokmadın ne diyim diyo ehhh dedimm pessss
millet böyle damat arar bizimkiler istemez

Su kk da ayri bi türkce ögreniyorum vallah... Neyse... Kalmayin kardesim ananizda babanizda o zaman... Evli evine köylü köyüne... Babaniza ne esinizin calismasi, calismasa dahami iyi? Verin cevabinizi sizde, illa küfür hakaret gerekmez, iki kelimeYle sustura bilirsiniz istediginiz kisiyi...:KK14:
söylemedim mi zannediyosun ayda 2 3 gun olur dedim is mu müdürü sefi sevmiski esimi yolluyolar 15 eleman var kı esim6 senenlik 15 senelik elemana o isi yaptırmıyolar ama anlamıyo hastanaeye gidin patlarsın diyo esime dalga geciyo kendince yani

Boşver o zaman eşin halinden memnunsa yapacak pek bişey yok gibi görünüyo. Siz Eşiniz babanıza çemkirsin filan istiyorsunuz ezdirmesin kendini istiyorsunuz ama bak o takmıyo ve saygısızlık etmek istemiyo. Bence böylesi daha güzel

kapıdan cıktık bana sarılıyo olsun askım diyo bize para lazım ben calısıyroum iki katı askımıza bisey olmasın diyo dedim beni sinir ediyosun neden babama laf sokmadın ne diyim diyo ehhh dedimm pessss
millet böyle damat arar bizimkiler istemez
Sen de az değilsin yaa, eşine babana laf sokmadigi için azarliyorsun. Ne sabırlı bir adammış eşin, kıymetini bilin baba-kız.

kızarmısın bilmiyorum ama bence babana ne kadar kızarsan kız eşinin yanında laf söyleme eşin yokken konuşursun söylersin gerekirse kavga edersin ama eşinin yanında etme sonra en yapmaz dediğin insan bile en zor anında seni öyle bir vuruyorki ne olduğunu şaşırıyorsun sevgiler..

Sen de az değilsin yaa, eşine babana laf sokmadigi için azarliyorsun. Ne sabırlı bir adammış eşin, kıymetini bilin baba-kız.
insan istemiyo esinin o duruma düsmesini ya sanki ilk okuldaki ögrenci gibi oldu banam fazla set mizaclı ve askeriye gbi ister cvp verilmesin hazır olda durulsun esimde susuyo dedim sen kendini savun ya ıs vardı calıstım bu kadar basit istene 100 lira vermez adama hani insanın gurunuan dokunuyo bana kaynanam yada kaynatam dese kı babam cok asalayıcı ve dalga gecer gibi konusuyo esim 35 yasında adam

Ben eşinin yerinde olsam o evden çıkardım ve bir daha asla babanın suratına bakmazdım..Adam çalışıp,yorgun gelmiş oraya birde o kadar hakaret işitmiş ve yaptığı bir hata da yok yani..Bence baban gitsin bir tedavi görsün sinir hastası sanırım..Bu arada morg olayı ne onu anlayamadım ben?

Ben olsam ne olursa olsun kalmazdım ailemde, ne kalırım ne de o kadar lafıı duyarım.
iş orda kalmak degilki babam bulurlaf sokucak bisey

mesela gecen dügüne gittik kı yakınımız yani masada iste dayımlar teyzeler herkez esiyle bi babam subay gibi gezer annemi masada yanlız bırakır
esimde yanımda tabi bana onca kisinin icinde demez mi sen ne duruyosun burda kahveye gitsene ya orda millet 50 yasında bile karısıyla oturuyo neden esim gitsin yanımda biz genc gence oturuyoruz karı koca eskiden mis o birlikte oturmalar esim kahveye gitsin mis
esim yine bisey demedi babam gitti onun yüzündne kavga ettik dügünde sus dedim haklısın eve gidince konusurz yolda yedi beni ben senin icin ortayım dedi ne dmeek dugunde durmada git kahveye
akıl var mantık var yani kızlar haksızmıyım

Ben eşinin yerinde olsam o evden çıkardım ve bir daha asla babanın suratına bakmazdım..Adam çalışıp,yorgun gelmiş oraya birde o kadar hakaret işitmiş ve yaptığı bir hata da yok yani..Bence baban gitsin bir tedavi görsün sinir hastası sanırım..Bu arada morg olayı ne onu anlayamadım ben?
esim cok calıstıgı icin babam kendince dalga gecip iş cıkısı hastanın morgna ugrayın diyo esimin yanında

Baba , fedakâr eşe Morg imgesini kullanarak : sen ölmüşsün de ağlayanın yok demek istemiş Herhal

iş orda kalmak degilki babam bulurlaf sokucak bisey

mesela gecen dügüne gittik kı yakınımız yani masada iste dayımlar teyzeler herkez esiyle bi babam subay gibi gezer annemi masada yanlız bırakır
esimde yanımda tabi bana onca kisinin icinde demez mi sen ne duruyosun burda kahveye gitsene ya orda millet 50 yasında bile karısıyla oturuyo neden esim gitsin yanımda biz genc gence oturuyoruz karı koca eskiden mis o birlikte oturmalar esim kahveye gitsin mis
esim yine bisey demedi babam gitti onun yüzündne kavga ettik dügünde sus dedim haklısın eve gidince konusurz yolda yedi beni ben senin icin ortayım dedi ne dmeek dugunde durmada git kahveye
akıl var mantık var yani kızlar haksızmıyım
Haklısın haklı olmasına ama babanı değiştirmen ya da anlamassını sağlaman mümkün değil. Ben mümkün olduğunca görüşmezdim öyle bir babayla. Ya da eşle görüşmemelerini sağlardım. Ömür törpüsü olur yoksa, sinir hastası eder seni.
Kocan da sabır taşı değil patlar ama sizin aranız bozulur.

kızarmısın bilmiyorum ama bence babana ne kadar kızarsan kız eşinin yanında laf söyleme eşin yokken konuşursun söylersin gerekirse kavga edersin ama eşinin yanında etme sonra en yapmaz dediğin insan bile en zor anında seni öyle bir vuruyorki ne olduğunu şaşırıyorsun sevgiler..
babam daha neler diyo da ben esime söylemiyorum oooo desem bidaha bende annemle görüsemem babamda ne bedduaalr esini insalalh isten atarlar sürünürsünüz kapıda yatarsınzı bana diyo insallaj kaynanan yatalak olur onun altını alırsın mesela birikm yapıyroum altın falan tez zamanda bozdurursun insaalh diyo esime dedigi beddualardan haberi yok yani

Limoncu bence için soğusun biraz.Bak eşin sandığın kadar da tepkisiz kalmamış bahsettiğin düğün çıkışı seni yemiş senle kavga etmiş vs .. işte bunların hepsi tepki

X