istersen admine söyle bunu ne yazıcagım seni ilgilendirmezHer olayını konu olarak açacağına limoncunun günlüğü diye bir başlık aç. Hem sevenlerin hem de canı sıkılan seni ziyarete gelir.
anlamadım ben yazıdan.uygur alfabesiyle falan yazdın sanırım.
ne güzel isten anlayanım varAyy çok güldüm.İnsanın gözü alışınca çözüyo Limonun kendine has bi anlatım tarzı var tatlım. Neyse konuya gelince canım daha önce de ailenle böyle sıkıntıları yaşadığını anlatmıştın ama ısrarla eşinin nöbette olduğu her gece orada kalıyorsun. Bu insanlar böyle demek ki canım. Atsan atılmaz hesabı. Sen de ona göre davranacaksın. Gece kalma mesela. Bu kadar sıkıntı çekeceğine evinde sabaha kadar yalnız takıl daha iyi.Hatta Ohh miss
Hadi bana eyvallah
Hah şimdi anladım.Benim babamda böyle , hiç birşeyden memnun kalmaz eşimde susar saf saf sonra ben eşimi savununca sen bana mı savunuyosun der tartışır benlekızlar neyin, anlamadınız ya esim 14 subatta geldi babamlarda kalıyodum ben esim gececi diye adam 24 saat calısmıs gene beni almaya gelirken cicek aldı ama babam neden bu kadar calısıyosun sende akıl yok bilmemne asalayıcı cünleler kurdur gırtlagını sıkıcagım geldı babamın esimde öyle saf saf susuyo deli oldum ben hersey cvp verdim
anladınız mı simdi
iste bak yazıyı bagzı bölümlerini anlamamıssınAyy çok güldüm.İnsanın gözü alışınca çözüyo Limonun kendine has bi anlatım tarzı var tatlım. Neyse konuya gelince canım daha önce de ailenle böyle sıkıntıları yaşadığını anlatmıştın ama ısrarla eşinin nöbette olduğu her gece orada kalıyorsun. Bu insanlar böyle demek ki canım. Atsan atılmaz hesabı. Sen de ona göre davranacaksın. Gece kalma mesela. Bu kadar sıkıntı çekeceğine evinde sabaha kadar yalnız takıl daha iyi.Hatta Ohh miss
Hadi bana eyvallah
fazla sakın ben olsa ben isimden memnunum kimseden 1 kurus istemiyroum diyede babama laf atarım banam 1 kurus bize yardım etmedide evlenirken kactık barıstık gene bisey yok ama biseyi beyenmezNeyse bir kere daha okuduğum kadarı ile babanız çok büyük ayıp etmiş. Babanızda çok düşüncesizmiş, burada ki konuları okutun ona. Eşinizde çok sabırlıymış.
fazla sakın ben olsa ben isimden memnunum kimseden 1 kurus istemiyroum diyede babama laf atarım banam 1 kurus bize yardım etmedide evlenirken kactık barıstık gene bisey yok ama biseyi beyenmez