bu babam beni öldürücek kızlar

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
buguns spor sonrası kardesimle annemlere gittik cay falan ictik neyse babam geldi
konuyu önce yasanan seyden anlatıyırım
13 subat gecesi esi gececiydi bende sabahı spora gidicem diye annemlerde kaldım evimde kalınca sabaha kadar esimi bekiliyorum 11 de kalkamam diye neyse cok kar yagınca spora gitedik esim o sabah 7 de gelmesi gerekirdi 14 subatta
ama gunduz 3 e kadar calıstı ben eve gidiceksim askım sen yorulma ben kamyonla gelicem hava soguk üsütürüsn dedi normalda sabah 7 de cıkması gerekiyodu 12 saat calısmıs olyo gunduz 3 e kadar calısınca nerdeyse 24 sat ayakla oldu tabili kimse istemem ama bu ay 3 gun üst üste oldu neyse esim geldi annemlere kucagında cıcekler
babam sen akılsızmısın esime
kendine malukusun bu saare kadar calısılırmıs esimde susuyo senin sefinide müdürünüce bilmemn ne yapıyım diye söyleniyo dedim baba is cok yapıcak bisey yok yani bi sürü dger elelam var ama sadeve sefi esimi uyugun görüyolr müdürlerle görüsmesi dagıtım vs diye esimde susuyo babam saydı da saydı
insna der oo damamdım ii bak calısıyo kanazıyo esim mesela kaldı diyroum bugun cıkısta morga gitsin hastanaeye gidin diyo insnaın morlini bozuyo
bugun yine baya tutustuk kavgaya agzıma ne laf geliyo söylememek icin zor duruyorum cünkü insanın tahrik ediyo laf söyle diye

anlamadım ben yazıdan.uygur alfabesiyle falan yazdın sanırım.

Ayy çok güldüm.İnsanın gözü alışınca çözüyo Limonun kendine has bi anlatım tarzı var tatlım. Neyse konuya gelince canım daha önce de ailenle böyle sıkıntıları yaşadığını anlatmıştın ama ısrarla eşinin nöbette olduğu her gece orada kalıyorsun. Bu insanlar böyle demek ki canım. Atsan atılmaz hesabı. Sen de ona göre davranacaksın. Gece kalma mesela. Bu kadar sıkıntı çekeceğine evinde sabaha kadar yalnız takıl daha iyi. Hatta Ohh miss
Hadi bana eyvallah

Sanırım eşinizin babanızdan övgü alması için sizi darp etmesi gerek.

kızlar neyin, anlamadınız ya esim 14 subatta geldi babamlarda kalıyodum ben esim gececi diye adam 24 saat calısmıs gene beni almaya gelirken cicek aldı ama babam neden bu kadar calısıyosun sende akıl yok bilmemne asalayıcı cünleler kurdur gırtlagını sıkıcagım geldı babamın esimde öyle saf saf susuyo deli oldum ben hersey cvp verdim
anladınız mı simdi

ne güzel isten anlayanım var

Hah şimdi anladım.Benim babamda böyle , hiç birşeyden memnun kalmaz eşimde susar saf saf sonra ben eşimi savununca sen bana mı savunuyosun der tartışır benle

iste bak yazıyı bagzı bölümlerini anlamamıssın
spor haftanın 2 günü gidiyorum o gecelerde ailemde kalıyorum cünkü evde uyuyorumıyroum 3 harflı olayı var evde yani vardı gecti ama eben genede korkuyroum o olayıda hıc sormayın
haftanın 2 gunu aılemdeyim konu orda kalmam degil zaten
esimd 24 saat uynaık calısmıs snein damdın ellerinde cıcekler gelmis övgü yapıcana neden calısyın senın aklın varmı bilmemmne denir mi ya

Neyse bir kere daha okuduğum kadarı ile babanız çok büyük ayıp etmiş. Babanızda çok düşüncesizmiş, burada ki konuları okutun ona. Eşinizde çok sabırlıymış.

Tatlım işte demek istediğim evde uyuyamama problemini bi çözdün mü sıkıntı kalmayacak. Kiradaysanız başka bi eve çıkın. En hızlı çözüm bu olabilir.

Neyse bir kere daha okuduğum kadarı ile babanız çok büyük ayıp etmiş. Babanızda çok düşüncesizmiş, burada ki konuları okutun ona. Eşinizde çok sabırlıymış.
fazla sakın ben olsa ben isimden memnunum kimseden 1 kurus istemiyroum diyede babama laf atarım banam 1 kurus bize yardım etmedide evlenirken kactık barıstık gene bisey yok ama biseyi beyenmez

fazla sakın ben olsa ben isimden memnunum kimseden 1 kurus istemiyroum diyede babama laf atarım banam 1 kurus bize yardım etmedide evlenirken kactık barıstık gene bisey yok ama biseyi beyenmez

Boşver be güzelim, takma kafana. Seni eşinin yanında mahçup etmiş, insan kendi babasıda olsa bazen araya sınır oyması gerekiyor. Eşinde çok sabırlı ve olgun davranmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…