• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ayda olmadi

Alin lina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
164
281
33
42
3 gun gecikti..test yapmadim pazari bekliyordum..malesef bugun oglen once az biraz kahve rengi akinti geldi..sonra kirmizilar basladi...

10 aydir istiyorum bebis..ama yumurtlama gunlerine denk gelemedik heray.. esim sehir disinda oldugu icin..

Pazartesi randevu aldim doktora gidicem adetin 5. gunu oluyor..bi yerde duymustum acaba cumartesi 3 gunde mi gitsem ...daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum..doktora ne zaman gideyim???

Birde ovulasyon testi alsam diyorum..yumurtlama takibi nasil yapiliyor..doktora gitsem yeterli mi yoksa kendim evdemi takip edeyim..bir akil verin

Moralim cok bozukkkkkkkkkkkk yardimmmmm

adetinin 3. günü hormon tahlili yaptır
ovulasyon gününde de alttan vajinal ultrason yaptır

Catlama ignesi klomen falan nedir kizlar..herkesin dilinde bu ikisi..offf hic bisey bilmiyorum...yardim edin kizlar...doktor kotu bisey soyleyecek diye cok korkuyorum...yardim

ılla yumurtlama gununu beklemeyın
her ay aynı gunde yumurtlıcak dıye bıseyde yok
esınız yanınızda oldugu surece 2 gunde 1 deneyın
spermler ertesı gunde yasamaya devam edıyor sıvıda
yumurtayla buluscaksa herturlu bulusur
ben adetıme 5 gun kala denedıgımde hamıle kaldım mesela
her ay cok duzenlı adet olurum hıc sasmaz ama o gun hamıle kaldım
gun aşırı veya 2 gunde bı denersenız kacırmazsınız yumurtanızı :)

Catlama ignesi klomen falan nedir kizlar..herkesin dilinde bu ikisi..offf hic bisey bilmiyorum...yardim edin kizlar...doktor kotu bisey soyleyecek diye cok korkuyorum...yardim
doktor kontrolünden geçmeden klomen veya çatlatma iğnesi yaptıramazsın zaten
niye bu kadar stres yapıyorsunki
alt tarafı doktora gidip muayene olucan
bu zamana kadar gitmediğinn kabahat bence

ılla yumurtlama gununu beklemeyın
her ay aynı gunde yumurtlıcak dıye bıseyde yok
esınız yanınızda oldugu surece 2 gunde 1 deneyın
spermler ertesı gunde yasamaya devam edıyor sıvıda
yumurtayla buluscaksa herturlu bulusur
ben adetıme 5 gun kala denedıgımde hamıle kaldım mesela
her ay cok duzenlı adet olurum hıc sasmaz ama o gun hamıle kaldım
gun aşırı veya 2 gunde bı denersenız kacırmazsınız yumurtanızı :)

Tesekkur ederim sorun su ki esimin tayini benim oldugum sehire gelemedi henuz..sadce hafta sonlari geliyor ayda 8 gun vaktimiz oluyor..

Simdi hormin testi icin 3.gun mu gideyim..zaten 3 gun suruyor..bitince mi gideyim regl im
adetten önce gelen kahverengi akıntıyı 1. gün say öyle git, illa kırmızılar gelince değil yani
sabah aç karnına yaptır testini

O zaman 3.gun yani cumartesi olarak randevumu degistiriyorum..zaten son gunu oluyor reglim..umarim kotu bir haber almamda bayram zehir olmaz..

Tesekkur ederim sorun su ki esimin tayini benim oldugum sehire gelemedi henuz..sadce hafta sonlari geliyor ayda 8 gun vaktimiz oluyor..
ondan olmamıstır :)
kolay olsaydı butun kadınlar her ay hamıle kalırdı :KK66:
sız stres yapmayın normal , hemen olmayınca bı sorun oldugunu dusunmeyın yanı
vucudun alısma surecı var duzenlı ılıskıye ragmen 1-1.5 seneden once doktorlar tedavıye bıle baslamıyor
sız kadın doguma gıdın cocuk dusunuyorum hersey yolundamu dıyın genel bı muayene etsın
benım de esımınde saglık sıkıntımız olmamasına ragmen ıkımızde doktora gıdıp cocuk dusunuyoruz hersey yolundamı dıye geldık dedık
kan testı seker tansıyon hepsıne baktı ultrosonla rahmıme baktı
dıslerınde sınuzıtınde sorun varsa hallet hamıle kalmadan dedı
mantarım vardı fıtıl verdı
folık asıt verdı
ıcımız rahat ettı
sızde oyle yapın derım

Acaba kist falan mi var.off allahim..hic bir belirtide yok..her ay duzenli adet olurum..28 yada 30 gun olur..oyle cok akintim vs biseyde olmaz..cok korkuyorumm..ya tuplerim tikaliysa..yada adet gormeme ragmen hic yumurtlama olmuyorsa..allahim yasim 33 olacak offdf

Acaba kist falan mi var.off allahim..hic bir belirtide yok..her ay duzenli adet olurum..28 yada 30 gun olur..oyle cok akintim vs biseyde olmaz..cok korkuyorumm..ya tuplerim tikaliysa..yada adet gormeme ragmen hic yumurtlama olmuyorsa..allahim yasim 33 olacak offdf
bu arada soylıyım boyle sureklı stres yapar cok kafaya takarsan zor
stres yaptıgında vucudun hormon uretıyor oda vucuda gıren seylerı kabul etmıyor
yanı hamıle kalma surecın uzar
bılgın olsun
hemen kotusunu dusunme daha bısmıllah

ay amma ofladın pufladın yav
sen böyle yaparsan nasıl hamile kalacaksınki?
bak bende 1 senedir bekliyorum
ama takmıyorum ne zaman olursa olsun diyorum

Tesekur ederim aklima kotu kotu seyler geliyor...acayipte bir mahalle baskisi var...lanet olsun her goren hamilemisin diye soruyor...ben kimseye sormazdim..ama millet merakli...psikolojim bozuldu off allahim...
ondan olmamıstır :)
kolay olsaydı butun kadınlar her ay hamıle kalırdı :KK66:
sız stres yapmayın normal , hemen olmayınca bı sorun oldugunu dusunmeyın yanı
vucudun alısma surecı var duzenlı ılıskıye ragmen 1-1.5 seneden once doktorlar tedavıye bıle baslamıyor
sız kadın doguma gıdın cocuk dusunuyorum hersey yolundamu dıyın genel bı muayene etsın
benım de esımınde saglık sıkıntımız olmamasına ragmen ıkımızde doktora gıdıp cocuk dusunuyoruz hersey yolundamı dıye geldık dedık
kan testı seker tansıyon hepsıne baktı ultrosonla rahmıme baktı
dıslerınde sınuzıtınde sorun varsa hallet hamıle kalmadan dedı
mantarım vardı fıtıl verdı
folık asıt verdı
ıcımız rahat ettı
sızde oyle yapın derım

Tesekur ederim aklima kotu kotu seyler geliyor...acayipte bir mahalle baskisi var...lanet olsun her goren hamilemisin diye soruyor...ben kimseye sormazdim..ama millet merakli...psikolojim bozuldu off allahim...
bana da her gören soruyor
çok şükür sağlıklıyız, bekliyoruz diyorum...

Back